Du svarer på indlægget:
@ Kim

Men det gjorde de andre jo heller ikke, for de har ikke evnerne, bortset fra Sensi, som så heller ikke skabte noget.

Det ved man jo ikke, før efter man har skiftet ind.

Jeg kan godt forstå prioriteringerne fra Conte. Sensi, Barella og Brozovic gør mere væsen af sig og har i de to første kampe spillet bedre og skabt mere. Brozovic var da også tæt på med et stolpeskud.

Jeg tror bare, vi er nødt til at indse, at Eriksen og Inter ikke er et godt match. Jeg håber, både for os og for Eriksen, at der findes en løsning.

Og FD, hvis Lazio stiller op med en betondefensiv, så ville det da havde været klogt at starte med en decideret tier, om det så havde været Sensi, det er lige meget, men Lazio læser da lyn hurtigt, at vores midtbane ikke formår at spille i mellemrum og lukke så det hele bagtil.

Men det kunne Conte da ikke vide i forvejen? Altså, at Lazio ikke ville have initiativet. Lazio plejer nemlig at være temmelig offensive, medens en stor del af deres spil foregår gennem midten. Jeg kan da godt forstå, man garderer mod det med to to-vejsspillere i Vidal og Barella og en defensiv indstillet midtbanespiller som Gagliardini.

At det så viste sig, at Lazio stillede dybt og kompakte, er da overraskende, men i og med vi kom foran, var der ligesom heller ikke den vilde grund til at gøre om på taktikken. Sensi bliver også skiftet ind efter Lazio kom på 1-1 og der var brug for en mere kreativ størrelse.
0