Du svarer på indlægget:
Nej, implikationen er at jeg egentlig godt kunne tænke mig, at der kom med nogle konkrete løsningsforslag (eller i det mindste scenarier), fremfor vage "vi skal have gode spillere" indspark.

Det gør du så. Tak for det.

Og ja, venstrewingback er stadigvæk et godt bud - og ja, det kunne da være rart hvis kineserne kunne finansiere det. Vi får se.

I mellemtiden er der vel ikke rigtigt at sætte en finger på den her konkrete handel. Om Izzo er en træningskegle eller ej kan altid diskuteres, men så længe vi kan blive enige om, at a) Vecino også er det, b) uruguayaneren har lang vej til spilletid og derfor er blevet til det rene fyld og c) Izzo er en bedre løsning i midterforsvaret end Ranocchia og Darmian, er den her konkrete handel vel egentlig en fin løsning.

Det er meget muligt, du synes truppen er oppustet, men den bliver vel ikke mere oppustet af et 1:1 bytte - der samtidigt vil styrke et område, vi lige pt. ikke er fantastisk godt dækket ind. I samme nu forekommer det mig også underligt, du skriver, "vi ikke har brug for" en gardering dernede, når du for fem dage siden brokkede dig over, vi udtømte vores bredde i midterforsvaret...
0