Du svarer på indlægget:
@ I4L

Undskyld, men hvorfor skal man dog komme med "konkrete løsningsforslag" hvis man ikke mener der er noget der skal "løses"?

Du behøver ikke undskylde.

Fordi både OC og Nick mener tydeligvis, der er et problem der skal løses? Jeg synes, det er ved at være en smule trættende, at man skal læse den samme klagesang gang på gang - især da man tilsyneladende ikke tager at lære ved hvert vindue siden vi solgte Sneijder, at det aldrig går så slemt til og at vi faktisk oftest kommer styrket ud.

Derfor bedte jeg om konkrete forslag, fremfor pseudoindspark som "vi skal have gode spillere". Super. Det vil vi nok allesammen gerne. Men i og med det her ikke er FM, kunne det også være fedt at høre hvilke spillere til hvilken plads, og hvordan sådan en handel skal finansieres.

Det kunne OC så glimrende svare på.

Hvorfor du så følte dig henvendt til, når du ikke mener der er noget der skal løses, kan jeg ikke forstå.

Det er altså ikke dig der fastsætter præmissen for transfersnakken bare fordi det er dig der nævner Izzo.

Næh, men det er mig der bestemmer hvilke spørgsmål, jeg stiller, når andre brugere kommer med indspark til debatten.

Derfor synes jeg det ville være rart hvis vi når vi bliver kædet sammen med nye spillere bliver kædet sammen med nogle spændende talenter - eller alternativt nogle der kan gå direkte ind og styrke startelleveren.

Det ville da være glimrende. Men som jeg også skrev til dig før - og nu også til OC - så vil et bytte af Vecino og Izzo, isoleret set, været helt fint for os. Vi kommer af med det ultimative fyld, alt i mens vi får en spiller ind der a) kender Serie A, b) påviseligt har et godt niveau, c) kan spille pladsen, i og med han har spillet i tremandsforsvar før og d) nok ikke kommer til at skubbe os i den forkerte retning, rent økonomisk. Det er isoleret set en god handel. At jeg så ligeledes godt kunne tænke mig, at der kom en starter til venstreback ind, vedrører ligesom ikke den pointe.

Har vi ikke råd til den slags, så jeg hellere at vi helt droppede transferaktiviteten for en stund frem for at signe flere breddespillere som fx Izzo.

Du har forstået, der er tale om et bytte, ikke også? Altså, at "råd" ikke for alvor kommer ind i det? At vi bytter den ultimative breddespiller, for en gardering vi trods alt godt kunne bruge? Hvis du har det, så kan jeg simpelthen ikke forstå, der er så meget modvilje mod hvad, selv objektivt set, er en no-brainer.
0