Du svarer på indlægget:
Vi kan vel blive enige om, at da du den 7. oktober, kl. 23.19, plæderer for at vi mangler bredde i midterforsvaret, at man vel godt kan konkludere at, også du, synes der mangler forstærkninger dernede?


Det er i så fald en konklusion du, og udelukkende du kommer frem til. Nu har ledelsen allerede købt to spillere til bredden i midterforsvaret (selvom det samlet set er blevet dårligere), så derfor synes jeg det virker mærkværdigt at plædere for endnu en midterforsvarer som allerhøjest kommer til at spille andenviolin.
Nu må de - altså dem der har sammensat holdet - selv ligge i den seng de har redt, og fokusere på at allokere lønkroner og ressourcer til andre steder på banen.

Det kommer jo aldrig til at ske, at salg af Vecino, Ranocchia, Candreva og hvad ellers hedder havde været tilnærmelsesvis nok til at skrabe penge sammen til Gosens eller Tonali, selv hvis de salg skulle ske på bekostning af truppens bredde. Vi må sætte vores lid til, at Kina åbner lidt op igen til vinter eller senest til sommer, så Suning får mulighed for at finansiere et par gode tilgange - men indtil da er vi vel netop låst i handler som dem vi har set og den verserende om Vecino og Izzo.


Der er jo heller ikke nogen der snakker om at bytte Vecino direkte over med Gosens, men dele af finansieringen kunne jo eksempelvis gå til det (eller andre, mere prævalente mangler). Med et FFP-amortiseringssystem er der, i hvert fald i den instans, jo rig mulighed for at betale af over flere sæsoner.

Nej, det er den situation, vi befinder os i. Der mangler en gardering i forsvaret. Det er et faktum (medmindre man oprigtigt mener, at Rano, Dambro og Kolarov er fine garderinger).


Man høster som man sår.
Det er immervæk Conte og ledelsen der i tæt samarbejde er kommet frem til, at det her er vejen at gå.
Et tilkøb af Izzo på de præmisser du opridser er ikke mindre dumt, fordi du ser mangler. Efter den logik kunne vi sælge hele holdet, tilkøbe Serie C-spillere fordi der er opstået mangler på baggrund af de valg man har taget, og så hylde ledelsen for beslutninger der "langsomt rykker os i den rigtige retning".
0