Du svarer på indlægget:
Igen, jeg er enig, men jeg bygger min mening vedrørende vores ideelle transferpolitik på to ting:

1) Vi har ikke råd til det helt vilde, og;
2) Vi mangler angribere mere end vi mangler backs.

Det er såmænd derfor. Drømmesituationen ville da også være, der blev hentet soldide til rigtig gode breddespillere til de fleste pladser, men det koncept strider nok ikke overens med den økonomiske virkelighed - medmindre vi lige pludselig også bliver opkøbt af en oligark, noget jeg inderligt håber ikke sker.

Vi må antage, at de fleste, hvis ikke alle lejesvende returneres. Silvestre og Mudingayi har simpelthen været en spild af plads og løn, og hvis de er i truppen efter sommeren, så brækker jeg mig. Jeg håber, vi beholder Gargano, men han kan sagtens ryge, hvis der er hold i de vedvarende rygter omkring Grenier, der er en smule billigere, og meget yngre.

Vi må ligeledes gå ud fra, der kommer gang i svingdøren rent transfermæssigt. Der er hentet fire af de førnævnte solide til (potentielt) gode breddespillere/startere (selvom jeg har mine tvivl om Andreolli), og så må det betyde, der er nogle stykker der forlader klubben. Klubbens indkøbpolitik har i denne sæson været ualmindeligt tabt for idéer; Sneijder bliver solgt, da han fik for meget i løn (i sig selv ikke en dårlig idé), hans naturlige afløser sælges ligeledes, og i stedet for hentes der Kovacic, der, omendt han indtil videre imponerer, kostede det dobbelte af hvad klubben fik for Sneijder; en givetvis dygtig målmand, der dog ikke var tiltrængt; og så tre spillere, der kun kan betegnes som middelmådige. Lur mig ikke, om de tilsammen ikke nogenlunde dækker den lønpost som Sneijder sad på - der dog var tre gange den spiller, de fem er tilsammen. Der er intet formål med det!

Jeg håber, der sælges ud af den nuværende trup. Personligt synes jeg, spillere som Jonathan, Belec og Guarín intet bibringer til den type fodbold Stramaccioni gerne vil praktisere. Belec er lige nu fjerde målmand, og er bare ikke god nok; Jonathan har også vist sig at være en nulkupon; og Guarín er i mine øjne den største fejl, idet han konstant sættes i fokus som holdets playmaker - en plads han i mine øjne simpelthen ikke egner sig til.

Når nu det er sikkert, både Laxalt og Botta kommer til, der begge to virker som rigtig, rigtig dygtige spillere, kan det også betyde, spillere som Nagatomo, Schelotto, Pereira, Obi (Laxalt) og Ricky (Botta) enten bliver solgt, eller lejes ud. Jeg håber, klubben beholder Pereira, som jeg ser meget godt i, og Ricky, der er blomstret op på det sidste, og viser noget af talentet, mens de resterende tre ikke ville være de største tab.

Hvis/når der så også kommer de tiltrængte angribere, plus Longo og Livaja (måske), så er det bestemt heller ikke umuligt, Milito og/eller Rocchi ryger en tur. Rocchi har alle dage været en nødløsning, mens Milito - der fortjener al respekt - simpelthen er blevet for skrøbelig. Det er jo bestemt heller ikke umuligt, at Problembarnet ryger en tur tilbage til Samp.

Anyway, det er lidt af mine tænker - jeg beklager, det blev lidt længere end ventet.
0