Du svarer på indlægget:
Hvorfor jeg også skrev "skulle være på vej", og ikke "ja for helvede, den er i hus, fordi tvivlsomme kilder siger den er" :)
Det ville ellers være sjovt at se dig gå "full Great Milan" bare en gang i mellem, så vi andre kunne grine lidt af dig. ^^

Ja, hvordan er det egentlig med det? Er Pirlo på vej til Guds Eget Land - og kommer der det der vanvidsbud på Pogba eller Vidal? Man hører jo mange ting. I gør jo - desværre! - gode ting på transferfronten for tiden.
Allegri har i et interview i La Repubblica i dag bekræftet at Pirlo er på vej ud af døren, dog ikke med nogen destination.
Mht. Pogba og Vidal, så er jeg af den overbevisning at Vidal 100% sikkert bliver og Pogba ~90% sikkert også er at finde her. Pogba ser jeg mere som manden der kunne få smidt et mega-bud efter sig, men jeg har på fornemmelsen at han gerne vil sikre sig fast spilletid op til EM næste år, og derfor bliver.
Skulle han blive solgt "i dag" så tror jeg mest på en af Sheik-klubberne; Barca ville være mærkeligt da han så skulle skifte om vinteren, og det tror jeg ikke han selv - ej heller klubben - er interesseret i.
Og ja, det er svært at være utilfreds med baglandet i klubben i disse dage. Beppe og Fabio er nærmest to kong midas´er og Agnelli styrer økonomien med bravur.

Får i jeres eget stadion tror jeg nu også på at i får vendt jeres situation hurtigere end uden. Ausilio virker også som en mand der ved hvad han laver.
0