Du svarer på indlægget:
Ausilio virker umiddelbart til at have fået mere styr på det, efterhånden som tiden er gået. Men så stor en opgradering har han heller ikke været indtil videre over Branca, som han tog over for. Ikke mindst når man ser på at Ausilio har haft okay med midler at flytte rundt med, hvert fald samlet set mere end Branca havde i hans sidste tid. Noget der alt andet lige gør det hele meget lettere. Ausilio´s periode har indtil videre været noget af en blandet landhandel.

Der er ikke mange spillere som han har stået for, der har været nogen større succes. Shaqiri og Brozovic kan stadig nå at blive gode handler, med har stadig indtil videre at bevis, at de er de mange penge værd, der skal ofte på dem de kommende mange år frem. Vidic, Dodo og D´Ambrosio har ikke levet op til det man havde sat næsen op efter, og jeg forventer lidt, at de alle 3 er væk senest til næste sommer. Santon er ifølge flere medier på vej væk, Podolski, M´Vila og Hernanes kan bedst betegnes som skuffende.

Medel har været den største succes, af alle de handler Ausilio kan tage æren for. Men det ser lysere ud med potentielle gode handler i Kondogbia (der dog er købt til seriøs overpris), Murillo og evt. Miranda. Så meget tegner til at dette bliver Ausilios gennembrud, men om hvorvidt det også bliver en succes, ved vi først for alvor om et år når handlerne skal vurderes.

Men Ausilio skal også have tiden, og det er måske også lidt meget at forlange at han skal være næsten fejlfri, når han ikke har siddet på posten længere end han har. Men tiden må vise om han er den rette mand eller vi ville have været bedre stillet med en synsk blæksprutte.

Ja Branca og Oriali var ulidelige det meste af deres tid i klubben, bortset fra en god mellem periode, hvor de sammen skabte det bedste hold Inter har haft siden 80´erne. Ausilio har derimod ikke lavet en eneste stor handel eller skabt et mesterskabs hold endnu. Så tiden må vise om han vitterligt er en stor opgradering eller blot en ny Branca
0