Du svarer på indlægget:
A hva´?

Shaqiri og Brozovic kan stadig nå at blive gode handler

Brozovic har været en god handel - aldeles opløftende, offensiv indstillet, hårdt arbejdende og ikke mindt uforudsigeligt. Og alt det for sølle 9.9 €, hvor de 6,2 først skal betales næste år.

Vidic, Dodo og D´Ambrosio levede ikke op til det man havde sat næsen op efter, og jeg forventer lidt at alle 3 er væk senest til næste sommer.

Bortset fra at Dambro har været vores bedste back i det netop afsluttede sæson. Han skal ingen steder og jeg håber da også, han er første valg til næste sæson. Der har været kampe, hvor han direkte har været vores bedste spiller. Endvidere kom han til i januar 2014, mens Ausilio først blev sportsdirektør i februar - Dambro har været én af Branca´s sidste handler.

Det skal i øvrigt understreges, at Vidic blev hentet gratis og at han - på papir - var en fremragende handel. Det er ikke Ausilio´s skyld at så erfaren og dygtig spiller er faldet så meget igennem.

Podolski, M´Vila og Hernanes kan bedst betegnes som skuffende.

Hernanes har oppet sig gevaldigt, og blev hentet inden Ausilio startede i februar - og til de to første betalte vi ikke en eurocent i transferomkostninger. Førstnævte blev hentet ind som breddespiller, mens M´Vila var ret så eftertragtet efter mange gode præstationer. Igen, ikke Ausilio´s skyld, at M´Vila fejlede hos os.

Min konklusion af Ausilio er, at han indtil videre har haft en mere end heldig hånd, måske med undtagelse af Shaq. Det er dog næppe - som ved Vidic - Ausilio´s skyld, at han ikke helt er slået til. Endvidere er potentialet der, hvorfor det også er for tidligt at dømme både Ausilio og Shaq ud.
0