Du svarer på indlægget:
Så kan vi snakke om at læse som fanden læser biblen, jeg skrev ikke D´Ambrosio nogen steder, hvor har du dog fået den skøre ide ind i dit hoved. Det er måske mere sandsyneligt at vi henter nogle ind i stedet for Dodo, Santon og Nagatomo - kunne det tænkes FD.

Så så, små slag, rolig nu. Du skriver, at klubben leder efter erstatninger på backpladserne - er Dambro ikke back? Eller er der noget, jeg fuldstandig har misforstået?

Det var det med den konstant forurettede og småkværulante tone, vi talte om forleden. Der er ingen grund til at fare i den passiv-aggressive forsvarsposition med det samme der er nogen der misforstår dig.

Slap af.

Men jeg kan da godt se det er meget mere ukonkret end det rygte Mirror kom med ik! - men det er trods alt et af de mest insisterende rygter og som nu har været blandt stort set samtlige kilder i Italien og Spanien.

Det popper op i ny og næ, ja, dog uden jeg har læst om konkrete udtalelser fra agenter, Montoya selv eller klubben - det er dog også ligemeget! Rygter er rygter. At sidestille én tilrygtet spiller med at "lede med lys og lygte" er dog i bedste fald en overdrivelse.

Et plus i forhold til hvad.

Et plus i forhold til de andre backs og et plus i forhold til det fodbold, Mancini gerne vil praktisere - Dambro ser ud til at forstå taktikken og, hvad måske er vigtigere endnu, er i stand til at udføre den.

Jeg holder dog stadig fast i at han slet ikke har vist det niveau som han har vist andet steds, det er trods alt det man må gå ud fra,

Ja, med alle de kampe, du har set med Torino og Juve Stabia, kan du udtale dig om det? Ingen landskampe, langt de fleste kampe indtil da spillet i Serie B og ikke just det mest spændende navn der blev hentet dengang - hvilke forventning kunne du dog have haft? Dambro blev umiddelbart hentet som breddespiller og har så vist sig at være en starter. Det er da netop et plus.

Det er jo sådan man plejer vurdere handler.

Hvor svært er det nu lige? Det er da klart, man vurderer handler på baggrund af deres præstationer - men nu vurderer vi ikke handler. Vi vurderer Ausilio´s virke som sportsdirektør. De har ikke den luksus at handle i retrospekt.

Det ville have været bedre, havde vi taget os sammen og hentet Murillo noget før.

Haha, for fanden... coulda, woulda, shoulda. Hvordan kunne Ausilio dog vide, at Vidic ville falde igennem?

Nej det gjorde han så efter Shaqiri, som alt andet lige var en sats.

Hvad gjorde han efter Shaqiri?

Det var dog alle satsninger, der ikke var givet ville give afkast.

ALLE indkøb er satsninger. Der er INGEN der kan vide, om en givet spiller falder igennem eller ej.

Du nægter stadigvæk at forholde dig til pointen i det jeg skriver - at Vidic, M´Vila, Shaqiri og hvad de ellers hed var fornuftige indkøb, da de blev hentet. Du sidder og bedømmer Ausilio i retrospekt, hvilket er dumt og ligegyldigt. At Vidic og M´Vila faldt igennem, falder tilbage på træneren og på spillerne selv - ikke Ausilio, som trods alt er ham, vi taler om.
0