Du svarer på indlægget:
@ Foggy

Zenit solgte til højestbydende, selv om der var interesserede klubber i både Italien og England.

Jamen, han har ikke været god nok til, at der på noget tidspunkt har været nogle klubber der vil punge omkring 300 mio. ud for ham - såfremt Zenit ville have hele transfersummen igen. Når man ser på de handler der bare har været i indeværende transfervindue, er det selvfølgelig mange penge, men ikke vanvittigt mange penge. I hvert fald ikke for en spiller, som I får ham til at lyde, han er.

Hvis Zenit ikke havde meldt sig på banen, rendte han formentlig rundt i Premier League i en klub i den bedre halvdel.

Det er så spekulativt, at det er værdiløst. Det har du ikke noget form for belæg for.

@ Lent

Er der nogen som nævner nogen steder at Witsel skulle være den store frelser?

Bevares, jeg læser og tolker bare, hvad der står i trådene. Mener blandt andet der var én der skrev, at det er bedre at tælle et lidt mindre beløb ned for Witsel, end den mængde penge I ville smide efter Kondogbia.

Og nej, jeg gider ikke trawle jeres tråd igennem for at finde det.

Og når Witsel holder Nainggolan på bænken for det belgiske landshold, er han vidst ikke så skidt endda.

Nainggolan bliver af uransagelige årsager ofte ikke udtaget, selvom alle med bare lidt forstand kan se, at han er langt bedre end Witsel (og Fellaini eller Defour, for den sags skyld).

Med hensyn til hans tekniske og fysiske aspekter - han er da ikke ringe. Men han er ikke så god, som I får ham til at lyde (selvom jeg selvfølgelig kan misforstå, det I skriver i tråden) og han er efter min bedste overbevisning ikke den spiller, I mest har brug, og spiller tilmed ikke på en plads, der egentlig bør fokuseres på.
0