Du svarer på indlægget:
Stankovic

Nu forhøre klubben sig blot om hvilke vilkår, der er med andre ord ikke tale om et bud, men blot en interesse. Man henter formentlig ikke en Lavezzi hvis man lykkedes med Perisic, der stadig ligner den absolutte første prioritet. At det så er mærkeligt at man losser Shaqiri ud af døren for derefter at hente en dyre og formentligt mere løntunge Perisic er hvad det er, Jeg kan lære at leve med det, selvom jeg ærligt talt ikke er enig i rationalet.

Hvad jeg har svært ved at forstå og acceptere er salget af Kovacic, der tydeligvis ønskede at blive. En spiller man utal af gange har bildt os ind, var en spiller holdet i fremtiden skulle bygges rundt omkring, dermed har man løget og bedraget os fans. I stedet ser man ud til at hente en eller anden "gammel" middelmådig sut som Melo ind, fordi Mancini af uforklarlige grunde, er glad for ham. lykkedes det ikke, ser det ud til at man vil hente en eller anden middelmådig ung spiller hvor det ærligt talt have givet mere mening at satse på Benassi i stedet.

Hvordan kan man opføre sig sådan og have så få ambitioner for klubben og fansene veje er mig et mysterie. Jeg syntes ærligt talt vi bliver pisset op og ned af ryggen i øjeblikket og så undskylder de sig med FFP og andre latterlige grunde.

0