Du svarer på indlægget:
Så er jeg hjem fra det hollandske igen. Eurosport i Holland har tilsyneladende købt rettighederne til Serie A, så jeg gik - heldigvis! - ikke glip af kampen.

Først lidt spredte tanker om kampen. Vi spillede s´gu godt. Det kan godt være, Napoli havde meget af bolden og havde femtusind afleveringer i streg, men det nytter bare intet, når man ikke kommer frem til noget. Bortset fra et par skud på mål som Handa klarer, og en enkel Murillo clearing, sad jeg aldrig med fornemmelsen af, at de tre point var i fare. Vi var under alle omstændigheder tættere på 3-0, end Napoli var på en reducering. Icardi gjorde hvad Icardi gør bedst - berøringen ved det første mål kan man ikke lære; det kan man eller det kan man ikke. Fantastisk!

Så har jeg vist lovet Z4E en uddybning af hvorfor jeg hverken mener, at Kondogbia spillede en dårlig kamp i går eller at han generelt er et flop. At kalde ham "det største flop i klubbens historie er i øvrigt svært historieløst. Der har fanme været nogle tosser gennem rækkerne igennem årene. Quaresma, Domoraud, Sosa, Bergkamp (!!), Pancev, Womé, Okan og hvad de ellers hedder var alle langt større flops, end Kondo er på nuværende tidspunkt. Hell, vi skal ikke længere tilbage end Vidic for at finde et større flop.

Først specifik kampen i går. Kondogbia vinder utroligt mange dueller, både i luften og rent fysisk. Det vil sige, at Napoli´s ellers velsmurte og teknisk velfunderede midtbane var nødt til at spille bolden omkring ham og køre spillet over kanterne - hvor vi så har det vel nok mest hovedstødstærke midterforsvar i ligaen. Medel spiller i øvrigt også en rolle i det her. Jeg er heller ikke enig i, at Kondo enemand går på presseraids, der munder ud i intet. For det første var Icardi, Perisic og især Brozovic gode til at falde ned og lukke det hul. For det andet resulterede Kondogbia´s pres mange gange i, at bolden blev spillet tilbage til Koulibaly og Albiol, hvilket er fint når man er foran. Igen, her havde Medel også en stor andel og også han var på en del raids. Offensivt var Kondogbia fremragende til lige at sætte en mand eller to, mens han også det meste af tiden var god til at komme af med bolden på en fornuftig måde. Du kalder ham håbløs i går - jeg synes, han var én af kampens bedste, omend ikke mest iøjnefaldende. Men han og Medel vandt midtbanen, hvilket hæmmede Napoli´s spil i allerhøjeste grad. Alene det fortjener ros.

Så videre til at kalde ham et flop. Igen, jeg er ikke enig. Har han været så god som vi alle håbede? Nej, ikke endnu. Men han viser mere og mere berettigelsen, er i glimt fantastisk dygtig (især hvordan han glider af på en modstander) og så er han tilmed så ung, at han sagtens kan nå at blive en endog meget god spiller for os. At anføre hans pris er efter min mening en smule useriøs - det er trods alt ikke Kondogbias skyld, at vi var villige til at punge ud for ham. Det bliver han ikke en bedre eller værre spiller af. Vi købte desuden heller ikke en færdig spiller. Han har brug for tid, men i mine øjne er talentet uomtvisteligt og jeg har fuld tiltro til, at vi indenfor den overskuelige fremtid bliver utroligt glade for Kondogbia.
0