Du svarer på indlægget:
@Mumleren: Jeg var også imponeret af Gnoukouri. Han spillede en rigtig god kamp, og det gjorde han faktisk fra det sekund han kom på banen. Det var imponerende i sig selv med tanke på hvor sparsom spilletiden har været for ham det seneste lange stykke tid.

Jeg tror ikke det er et dumt tidspunkt at møde Roma på. Jeg vil faktisk langt hellere møde et Roma-hold som lige har tabt til Torino end et Roma-hold med en 8-9 sejre i træk (som vist nok var tilfældet i sidste sæson). Du har selvfølgelig ret i at de vil være opsatte på at vise, at Torino-kampen var en enlig svale, men samtidig fremstår de altså bare sårbare pt. (Porto-kampene og hjemmekampen mod Sampdoria er også gode eksempler herpå), og det tror jeg vi kan udnytte. Et Roma-hold med momentum er altid næsten umulige for os at have med at gøre i Rom..

@Lentini: Ja det er altså virkelig et sjovt forhold den mand har til sine spillere og til klubbens fans. Det ene øjeblik virker det som om at han er ved at tabe det hele på gulvet (som fx. når han lægger sig ud med Totti), det næste sekund spiller de fremragende fodbold, mens han lader sig hylde som en form for frelser. Det er underholdende at følge må man sige:)
0