Du svarer på indlægget:
For det første var "Lige fucking præcis" ikke adresseret dig, for det andet bare et udtryk for, at der endelig var nogen der fattede hans pointe. Og at du så ser "C´mon son" som udtryk for en ringe tone, har jeg kun undren og hovedrysten tilovers for. Det kalder i hvert fald ikke på så kraftig en reaktion.

Jamen hvorfor bliver du ved så? Du har kun undren og hovedrysten til overs for det jeg skriver - både til OC og til dig. Det har jeg efterhånden forstået. Hvad er det du gerne vil opnå ved at gentage det så mange gange?

Det er jo kernen til problemet - kategorien er alt for diffust. Det er jo det, OC anfægtede til at begynde med (blandt andre ting). Kategorien åbner op for, at du OC kan lægge alt muligt i det, hvorfor han selvfølgelig ikke gør myg til elefanter i det her tilfælde.

Jo han gør. Alle kategorier er mere eller mindre diffuse jo. Jeg skrev at vi havde for vane at sælge ud af vores "dygtige spillere". Det står jeg ved. Og så er jeg sådan set ret ligeglad med om OC eller du synes at jeg skulle have formuleret mig anderledes. Pointen har I vel efterhånden forstået. Om I så er enige i den eller ej, er jeg sådan set også ret ligeglad med.
0