Du svarer på indlægget:
Ansaldi sidder tungt på den plads


Det er lige præcis problemet. Ansaldi er at-best middelmådig, bedst eksemplificeret sidste weekend, og Miangue har vist sig at være mindst lige så habil som ham, hver af de få gange han har fået chancen.
Det er udelukkende konservatisme og en uvillighed til at satse på ungdommen, der er til grund for, at Ansaldi (og jo så også Santon, der blev skiftet ind) er vores førstevalg på backpladsen - og dermed en fortsættelse af den stil vi har lagt for dagen i 15+ år.

Det er netop opløftende, at vi er begyndt at leje vores spillere ud til Serie A klubber, og ikke til den håbløse Serie B.


Det er jo på ingen måde en ny ting, da vi har før lejet spillere ud til Serie A og med hundrede procent sikkerhed vil blive ved med at leje spillere ud til Serie B.
Hvis du vitterligt kan få øje på en væsentlig forskel i vores ungdomsarbejde før-og-efter Suning tog over, er det fordi du vil.
I hvert fald når det drejer sig om at give Primavera spillere chancen.

Lige nu, er der to ting vi kan gå ud fra: en masse rygter og kinesernes egne ord. Jeg ved godt, hvilken side, jeg vælger at tro på.


Actions speak louder than words.
0