Du svarer på indlægget:
Ansaldi har, set over hele Pioli-perioden, formået at være den gennemsnitligt dårligste spiller i startopstillingen. Sådan ser jeg det i hvert fald.

Det er fair nok, det gør jeg ikke. Makkeren på højresiden har været ringere, mens man vel også kan tale for, at Murillo, lige bortset fra de sidste par kampe, heller ikke har været på et anstændigt niveau. Endvidere er Ansaldi trods alt niveauer over Nagatomo.

Man piller ikke unødvendigt ved noget, der tydeligvis fungerer.

For ej at forglemme EL. Min hovedsaglige pointe og anke er jo netop, at han ikke har fået chancen mere, når han (for mig at se) har været bedre end Ansaldi.

Jo, men min pointe er, at jeg synes, dit bedømmelsesgrundlag er for spinkel. Miangue har virket lovende, men hverken du eller jeg ved, om vi har med klubbens næste store håb at gøre, eller en ny Santon, der spillede et par gode kampe under Mourinho, og levede højt på det sidenhen.

Nu? Er det din påstand at vi ikke har udlejet unge spillere til andre i Serien før?

Det er ikke en sort/hvidt situation. Vi har tidligere haft tendens til at udleje lovende spillere til Serie B - det ser ud til, at vi nu, qua Miangue, rygterne om Gnoukouri, men også Dimarco og måske endda Jesus, er begyndt at tænke lidt mere langtidssigtet, ved at leje dem ud til klubber, der spiller på et niveau, vi gerne vil have dem til at begå sig på. Nu ved jeg ikke, hvad vi gør fremefter, men det peger da henad, at klubben er begyndt at tænke sig om, når vi udlejer spillere.

Dermed påstår jeg selvfølgelig ikke, at vi aldrig nogensinde har lejet spillere ud til andre klubber i Serie A.

Hør (eller læs); isoleret set, giver det god mening at udleje Miangue til Cagliari. Han får ingen spilletid i Inter, beviseligt med rette, men har brug for det, for at udvikle sig. Hos Cagliari er vejen til start-elleveren noget kortere, hvorfor det også giver mening for ham, at bruge et halvt år der. Det udlægger du som endnu et talent, vi skyller ud - det gør jeg ikke.

Og hvis Yao Guy ender i Serie B, som det meste tyder på, er det vel nok til at modbevise dit (meget sort-hvide) postulat?

Det er s´gu ikke mig, der gør det sort og hvidt...
0