Du svarer på indlægget:
Det er ikke en sort/hvidt situation. Vi har tidligere haft tendens til at udleje lovende spillere til Serie B - det ser ud til, at vi nu, qua Miangue, rygterne om Gnoukouri, men også Dimarco og måske endda Jesus, er begyndt at tænke lidt mere langtidssigtet, ved at leje dem ud til klubber, der spiller på et niveau, vi gerne vil have dem til at begå sig på. Nu ved jeg ikke, hvad vi gør fremefter, men det peger da henad, at klubben er begyndt at tænke sig om, når vi udlejer spillere.


Du siger Miangue, jeg siger Mbaye.
Du hiver Gnoukouri frem, jeg giver dig Crisetig.
Dimarco? Laxalt!
Bardi, Bessa, Duncan og så videre og så videre og så videre.

Der er intet nyt under solen, Hollænder.

Det udlægger du som endnu et talent, vi skyller ud - det gør jeg ikke.


Hvis du kigger på overstående navne - hvorfor skulle Miangue ende ud anderledes?

Sidste gang vi lånte en spiller ud og fik succes med at bringe ham tilbage, var vel...Adriano i 2002/03 stykker? Bare sådan fra hoften. Her taler vi altså 15 år.

Det er s´gu ikke mig, der gør det sort og hvidt...


Dit argument er jo rent beset, at a) udlejningen af unge spillere til Serie A klubber og b) den bevidste undladelse af lejemål til Serie B, er to mærkbare og (i dine øjne) positive konsekvenser af Sunings nye politik.
Men det er jo ikke den påviselige virkelighed.
a har altid været sådan, og b har simpelthen ikke hold i virkeligheden; Donkor, Camara, Belloni, Baldini Di Gennaro mfl. er alle blevet sendt på lån til Serie B under Sunings lederskab.
0