Du svarer på indlægget:
Som ifl skriver har Mor nogle karekteristikaer der i den grad trækker ned, især på det område der hedder at have øje for sine medspillere og tænke på kollektivet frem for sig selv. Han er ikke en holdspiller og så har han nogle seriøse aggressionsproblemer på banen. Han er typen der gør præcis det samme nummer som Brozovic lavede sidste sæson.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om at det nok skal gå galt, vi har lige været igennem en sæson med seriøse mentale problemer og en elendig indstilling bland en ikke ubetydelig del af vores spillere. Derfor virker det ærligt talt hul i hovedet, at hente en, der notorisk er kendt for en rådden morale og ikke eksisterende lyst til at lytte til andre.

Han er det sidste vi har brug for, håber Spalletti indseer det hurtigt og placere ham permanent på bænken så klausulen ikke indfries.

Fatter nul af hvorfor de danske medier følger en tyrkisk landsholdsspiller. Det er fuldstændig absurd.

Edit: Jeg er målløs over de beslutninger der hersker i klubben i øjeblikket, Når man har besluttet sig for at smide unødvendige penge væk på en Candreva reserve, hvorfor vælger man så ikke den spiller der vil klubben (Karamoh) og som angiveligt har afvist andre for at komme til Inter, og som kun koster 7-10m euro. Istedet for Mor der er mindre talentfuld og en ego trip af en humørspiller, der er kommet i unåde i stortest samtlige klubber, ovenikøbet til 2-5m euro mere, det er toppen af idioti.
0