Du svarer på indlægget:
@Stankovic:
Cagliari. Udvider vi det fra de seneste fem kampe til ti, så er der stadig kun tale om 4 sejre. De sidste fem opgør vi har haft hvor vi har mødt det hjemme er resulteret i en sejr. En! I Coppa Italia.
Men det ændrer altså ikke på at vi har vundet 4 af de sidste 5 kampe mod dem. Og vi kan vel godt blive enige om at de seneste 5 kampe er bedre indikatorer end de foregående 5 kampe er jeg sikker på. Samtidig hedder oddset på hjemmesejr 1.20. Der er med andre ord ikke særlig meget inden for det objektivt målbare perspektiv der peger på at Cagliari skulle udgøre en særlig besværlig modstander for os, ligegyldig hvordan du vender og drejer det. Dermed på ingen måde sagt at jeg forventer en nem kamp. Det gør jeg ikke. Jeg pointerer blot at din pessimisme bliver nødt til at bunde i mavefornemmelse og ikke statistik.

Chievo gør vi det generelt set bedre imod men de kampe vi har tabt har det med at være på deres hjemmebane. Her medgiver jeg gerne at der er en snært af mavefornemmelse, men efterhånden mange sæsoner hvor Chievo har formået at blive i ligaen har lært mig, at man omnogen ikke skal undervurdere dem.
Det synes jeg som sagt er helt fair. Jeg kender udmærket det der med at have en dårlig fornemmelse. Det har jeg fx allerede i forhold til den potentielle sæsonfinale i Rom. Og selvfølgelig skal de ikke undervurderes. Det er der ingen af holdene der skal. Den skal have 100% gas og der skal 100% koncentration på i samtlige 90 minutter af alle de resterende kampe hvis vi skal gøre os nogle som helst forhåbninger om at vende tilbage til det forjættede land. Ingen tvivl om det.
0