Du svarer på indlægget:
Well, det er for mig (og det her skriver jeg med al mulig respekt) slet ikke et tvivlsspørgsmål. Höwedes og Benatia er dygtige, men Chiellini er med afstand den bedste midterforsvarer hos dem, foruden at være i top tre i Serie A og én af verdens bedste på pladsen.

Det kunne man også se mod Napoli. Efter Chiellini røg ud, var der slet ikke samme beslutsomhed og stabilitet over Juventus-forsvaret - ja, selv Buffon virkede til tider lidt i vildrede.

Så nej, det bliver ikke let mod Höwedes og Benatia, men det er, for mig at se, unægteligt en kæmpe fordel for os. Benatia har det i øvrigt med at koste - det kunne man se mod både Real og i søndags - da han slet ikke er så klog en spiller som Chiellini.

En ting der under alle omstændigheder ærgrer mig lidt ved hans fravær er, at jeg ellers havde glædet mig til at se ham løbe rundt efter en (nu mere bevægelig) Icardi. Bevægelige angribere der går dybt i banen er i mine øjne noget Chiellinis har det skidt med.

Puha. Det er jeg godt nok ikke enig i. Selvom Chiellini ingenlunde kan beskrives som "hurtig" (selvom han heller ikke er langsom), så ville han qua hans gode placeringsevner have været ligeglad med, om Icardi var faldet ned i banen. Der er sidstnævnte jo ikke farlig. Desuden ligger Chiellini jo ofte som den lidt frie mand, hvor Benatia/Höwedes/Barzagli tager sig af indpakningsarbejdet. Endvidere er vores kaptajn en dejlig og dygtig angriber, men det med at drible en mand eller to er ikke hans force, så jeg synes, det er en fordel, at han skal spille overfor Benatia og Höwedes i feltet, og ikke én af de to og Chiellini.
0