Du svarer på indlægget:
@OC:
Nu er jeg jo ikke en del af jeres diskussion, så jeg ved ikke hvad det er for en pointe jeg misser. Jeg påpeger det problematiske ved at svine truppen og management, i en tid hvor tingene trods alt går ok - en forestående CHL-exit ikke medregnet.
Men den pointe du misser er ikke så meget relateret til den diskussion som du ikke er en del som den er relateret til det Conte siger. Han sviner jo på ingen måde Sensi og Barella når han påpeger at de indtil i år spillede i henholdsvis Cagliari og Sassuolo i.e. to klubber som absolut intet nævneværdigt har vundet i umindelige tider. Han siger jo netop at de gør alt hvad han beder dem om og påpeger så blot det faktum at de i kraft af at de aldrig har stået i situationer som den i Dortmund før ikke er specielt godt rustet til at stå imod sammenlignet med eksempelvis spillere som Godin.

Den pointe synes jeg du misser når det primære du tager med fra hans udtalelser er at han "sviner" Sensi og Barella m. fl.

Og dog, så har jeg svært ved at se argumentet ved, at købe spillere blot fordi de engang har vundet noget - deraf Barella/Sensi og Godin sammenligningen.
En Rakitic i nuværende forfatning er jo ikke værd at bruge de penge Barca vil have for ham.
Selvfølgelig skal man heller ikke købe spillere "blot fordi de har vundet noget". Men at de yngre og mere urutinerede spillere (som Sensi og Barella fx.) vil nyde godt af at have flere Godin´er at læne sig op af (særligt i CL-regi) af vil jeg mene er et uomtvisteligt faktum. Det er trods alt ikke tilfældigt at CL-vinderne næsten uden undtagelser består af hold med netop denne opbygning (i.e. med CL-rutinerede spillere som de bærende kræfter) trænet af trænere med samme profil.

At du så forsøger at gøre det til en snak om at Godin dermed ene mand skulle have kunnet modarbejde 2. halvlegs forløb på egen hånd synes jeg bare virker fjollet.
0