Du svarer på indlægget:
@FD:
Forstå mig ret, jeg er ikke træt af, at der er mere fokus på Inter. Det er fint. Jeg er dog træt af, at vi af den årsag skal døje med den pænt skrevet rædderlige danske journaliststand, samt alle de der bøvede mandagstrænere, for hvem "nuancer" er en by i Sibirien.
Det er en uundgåelig del af den voksende eksponering, men det er stadig røvhamrende irriterende. Men det må vi jo så lære at leve med.

Jeg synes i øvrigt at gårsdagens indsats (på trods af at vi var heldige med at vinde 2-0 og på trods af Eriksens noget blodfattige bidrag) efterlod mig med en god fornemmelse i maven. Særligt var det opløftende at se Padelli, Moses og Alexis levere rigtig flot. Jeg hæftede mig især ved Padellis spil med fødderne hvor han gang på gang var rolig på bolden og god til at træffe den rigtige afleveringsbeslutning. Moses havde et par blundere over for hvad der så retfærdigvis så også skal siges var en sprudlende Sema men så ellers virkelig skarp ud i det offensive spil hvor han både udfordrede, skilte sig klogt af med bolden og udviste en tendens til hele tiden at tænke frem i banen med sine aktioner. Endelig lignede Alexis jo den diametrale modsætning af sig selv Fiorentina i Coppaen. Førstegangsberøringerne sad lige i skabet ligesom hans samspil med sine medspillere var forrygende. Kan han lægge sådan en indsats for dagen i derbyet, bliver savnet af Lautaro slet ikke så stort alligevel.
0