Du svarer på indlægget:
Jeg synes egentlig ikke, vi var decideret heldige med at vinde 0-2, for at være helt ærlig. Jeg kan godt se, at der i diverse medier bliver skabt et narrativ, at Udinese var bedre op til målet (noget de ulidelige danske kommentatorer også hævdede), men jeg synes nu, kampbilledet var temmelig lige - dog med de største chancer til os. Udinese havde vel reelt set tre chancer; den til Stryger Larsen, som Young klarer til UG, og så to halvstore muligheder til Lasagna, hvor vi allerede var foran 0-2. Vi har til gengæld to store chancer til Esposito, én enkel til Vecino og Lukaku hver og to gode muligheder til Eriksen - udover de to mål vi scorer.

Spilmæssigt synes jeg egentlig heller ikke, Udinese var bedre. Det var jo et super forudsigeligt kampbillede; os med bolden, Udinese dybe på egen banehalvdel, og ved boldtab går det én vej for dem. Det er dælme også nemmere at shine, når man spiller på kontra, end når man skal forsøge at skabe kampen. Det føltes meget fortjent at vinde 0-2, når Udinese satsede på at stjæle point fra startfløjten.

Angående de spillere, du nævner, er for det meste meget enig. Padelli viser at vi har en god reserve målmand. Spillet med fødderne var godt, ja - men jeg var også svært glad for hans indgreb på indlæg. Det bliver vi glad for mod Milan. Han havde vel en enkel halvsvipser, der gav et hjørnespark, men alt i alt en fin kamp fra hans side.

Moses startede enormt godt - måske bedste Interspiller i den første halvdel af første halvleg? - men faldt lidt ud og viste nogle defensive problemer. Sema sprudlede måske, men fik også lov til at det. Alt i alt en okay kamp af Moses dog.

Sanchez havde et godt indhop. Jeg synes egentlig ikke, at Esposito spillede så dårligt, som nogle vil have ham til. Det var meget febrilsk og han lod sig skubbe ud til siderne, hvor han måske burde have is nok i maven til at blive ved Lukaku - men han kommer trods alt frem til tre afslutninger og er pænt beslutsom omkring det. Sanchez gjorde dog en forskel den her gang - godt for ham!

Alt i alt sidder jeg ligeledes også tilbage med en god fornemmelse. Der var lidt mere tålmodighed over spillet igen og vi gik ikke i panik, da Udinese begyndte at presse på, efter de kom bagud. De Vrij, Skriniar og, i lidt mindre grad, Bastoni spillede virkelig godt. Lad os håbe, den opadgående formkurve fortsætter sådan her.
0