Du svarer på indlægget:
Men man kan vel sagtens lave noget fladpandet humor, som strækker sig over en længere historie, som varer ni sæsoner.

Fleabag er okay, ja. Jeg er til gengæld helt pjattet med It´s Always Sunny In Philadelphia. Det er kul, kul sort - og selvom det også ikke just er humor, der kræver den helt store eksamensbevis, så står de ved det.

For det andet er det jo ikke for sjov at nærmest samtlige humoristiske TV-serier efterfølgende har trukket mere eller mindre åbenlyst på netop Seinfeld på alle mulige leder og kanter (ligesom stand-up-verdenen i øvrigt gjorde det efter Jerry gjorde hverdagens genkendelige situationer til standardmateriale).

Bop bop, små slag. Jeg er temmelig sikker på, at der nok skal være godt med serier, som henter deres inspirationer hos Seinfeld - men der findes ligeledes vel også en god sjat derude, som er noget helt andet.

Jeg tror i øvrigt Seinfeld selv ville vedkende, at Rickles, Pryor, Carlin, Cosby (på trods af at han var et svin) og Bob Newhart er noget større indflydelser, end Seinfeld. Pryor og Carlin byggede netop deres comedy-karriere på at stå på en scene, iført deres normale tøj og udstyret med en mikrofon - og ikke så meget andet - hvorefter de talte om dagligdagens absurditeter.
0