Du svarer på indlægget:
I og med Vidic er kommet, forlænger vi nok ikke med Samuel. Også Ranocchia kunne være på vej væk, da seks midterforvarer (som vi har nu, foruden Chivu) er en tand for meget. Det kan dog også være, vi ikke kan blive enige med Porto om en pris på Rolando, hvorefter Rano nok bliver.

Cambiasso´s kontrakt udløber også, og indtil videre er der ingen forhandlinger om en forlængelse. De øvrige spillere der forlader klubben er: Rolando (måske), Wallace, Mariga, Milito, Mudingayi, Capitano, Muren (med al sandsynlighed), Chivu og Castelazzi.

Det betyder ikke, vi får ti nye spillere ind som erstatning for de ti der går (eller, det er jo Inter, så det regner jeg stærkt med, det ikke kommer til at ske).

Midterforsvaret er done, så der skal ikke hentes noget. På målmandsposten kan vi sagtens klare os med Handanovic og Carrizo, samt en primavera målmand, eller Francesco Bardi, hvis ikke han bliver udlejet igen. Også på wingback er vi fint dækket ind: D´Ambrosio kan også spille højre, mens vi får Mbaye tilbage fra lån - ham har jeg mange forhåbninger til. På midtbanen skal der nok hentes en ny mand, men Joel Obi og Alfred Duncan kommer tilbage fra et låneophold i hhv. Parma og Livorno, så det er ikke striks nødvendigt. En ny angriber må og skal være et must, da Icardi og Palacio ikke kan tage slæbet alene, og jeg er stadigvæk ikke overbevist om Belfodils kvaliteter.

Jeg tror, indkøb bliver begrænset til måske en midtbanespiller, samt en angriber. Jeg tror også, vi får rykket nogle primavera spillere op af den grund: Capello, Longo, og især Mbaye, Bardi og Duncan kan godt komme op og snuse lidt.
0