Du svarer på indlægget:
ingen tvivl om at Yaya i topform er en helt sublim spiller, men hans alder passer bare ikke ind på et hold hvis grund tanke er at aldersgennemsnittet skal ligge på ca. 26år og hvor ejeren flere gange har udtalt at man skal satse på yngre spillere samt spillere af egen avl og samtidigt gjort det klar at man ikke vil agere økonomisk uansvarlig

Ja, fordi alder er jo lige med kvalitet. Yaya Touré har jo slet ikke slået til i PrL - han er alt, alt for gammel. Han er katastrofal for City.

som i selv er inde på, så står hans lønkrav slet ikke højde med den løn politik der sidenhen er blevet indført i klubben, Inter brød denne politik helt ekseptionelt sidste sæson da man hentede Hernanes, men han skal afskibes først før man overhovedet overvejer at hente en spiller ind med et vel endnu højere lønkrav, vi har på ingen måder de resurser der skal til for at betale noget der minder om 220k £ om ugen.

1) Hernanes er ikke den højest betalte i truppen.
2) Hans lønkrav kender vi reelt intet til overhovedet. Du går bare ud fra, hans lønkrav er høj. Sagen er dog den, at flere kilder melder, at Mancini og Touré er blevet enig om en eventuel løn - der i givet fald må være indenfor de rammer, klubben kan stille. Igen, jeg aner - ligesom dig - heller ikke de krav Touré har. Men vi må da gå ud fra, Mancini ikke går og lover Touré noget, han slet ikke kan efterkomme.

Jeg understreger igen - selvom jeg tror, Mancini og Touré, jf. deres gode forhold, har en form for mundtlig aftale på plads, tror jeg så absolut, at City ikke går med til en transferpris, vi på nogen måde kan betale. Jeg synes bare, det er dumt at afvise nogen form for handel, bare på baggrund af alder (hvilket er historieløst som Interfan) og fiktive lønkrav.
0