Du svarer på indlægget:
I de sidste 10 kampe har Inter 4 nederlag Milan 1.

Muligvis. Men det er også noget andet end at skrive, at der "altså ikke meget tophold over Inter" over de sidste ti kampe. Det er jo påviseligt løgn. Midterhold vinder ikke 1-5 på Sardinien eller 7-1 over et højtflyvende Atalanta hold. Hvis du derimod havde skrevet de sidste fire kampe, så havde du en pointe.

Så nej jeg er ikke forvirret, har du flere tillægsord der omhandler min bruger og ikke selve diskusionnen så kan du passende få det på banen med en gang?

Næh, jeg er bare glad for, du endelig deltager med andet end oneliners.

Jeg finder det en smile trættende at læse gang på gang hvor middelmådige andre hold er, mens lige netop Inter blot er inde i en dårdil periode.

I indrømmer jo for pokker selv, at Milan er et middelmådigt hold i indeværende sæson (i hvert fald i forhold til tidligere sæsoner). Det har Lentini fint udpenslet. Jeg har endda skrevet, at det er dermed også flot, at I ligger lunt i svinget til EL i næste sæson. Jeg har tilmed skrevet, at hele min præmisse er en kritik af os selv, og ikke af jer eller de andre hold. Det må du da snart have forstået.

Endvidere har jeg aldrig skrevet, at vi blot er ind i en dårlig periode. Tabellen lyver ikke - hvoraf min irritation. Det er såre enkelt: vi får ikke nok point, med en trup der bør ligge højere op og ser ud til at ende under nogle hold, der spillemæssigt ikke just imponerer, omend de gør resultatmæssigt og i forhold til de tilrådige redskaber.

At Inter på papiret har/burde have en rigtig stærk trup begynder efterhånden at være irrelevant når vi skal diskutere Inter kontra modstanderne i indeværende sæson.

Nu er det jo ret beset dig, der bringer truppen og de penge, vi har spenderet på den på banen.

men det er på tide at man fjerner skyklapperne her i tråden og indser at holdet på nuværende tidspunkt ikke er et tophold og derfor ikke har mandat til at omtale sig sådan.

Igen, jeg har ikke på noget tidspunkt omtalt os som tophold, andet end at jeg modsagde din påstand om, at vi på intet tidspunkt har præsteret som tophold. Det er desuden - igen - dig, der bringer prædikatet tophold på banen.

Der er selvfølgelig mange spillere på Inters hold, jeg gerne ville overtage da jeg mener at man burde kunne få mere ud af dem end hvad Inter har lykkes med.

Bingo! Hvordan er det anderledes, end hvad jeg til dels skriver?
0