Du svarer på indlægget:
Nu mangler vi bare at have nogle i den anden ende, der kan jage nogle mål ind. Lautaro ser ud til at holde sig varmt her henover sommeren, så det er jo fint - men der mangler flere der lige kan prikke et mål ind.
Enig. Det er selvfølgelig ikke nok blot at være svære at score på (for det bliver vi!).

Egentlig har der vel ikke været rygter om så mange målscorere når det kommer til stykket. Jeg kan i hvert fald ikke lige komme på nogen ud over Lukaku og Dzeko...

Med hele 22 mål og 11 assists i den netop overståede sæson kan Pepe selvfølgelig også (på trods af sin status som kantspiller) tælle med som målscorer. Af samme grund ser jeg ham som en spiller jeg absolut gerne så os få fingre i. For jeg tror på mange måder det er nemmere for os at få tilknyttet en kantspiller med mål i støvlerne end en decideret angriber. Markedet for angribere er nemlig slet ikke så stort når det kommer til stykket. Eller det vil sige der er selvfølgelig nok at tage af, men dem der rent faktisk leverer mål på samlebånd, koster hurtigt op imod en milliard. Så for en klub som os der trods alt ikke kører PSG og Man City-økonomier, er markedet faktisk temmelig snævert på lige det område.
0