Du svarer på indlægget:
Er vi helt oppe på 90 mio. for Pepe alligevel (altså på rygteplan selvfølgelig)? Shit altså. Ja, så er den transfer naturligvis nok ikke så realistisk.

Jeg tror altså i øvrigt vi har de 50 mio. som Cagliari gerne vil have for Barella. Mit indtryk er at vi blot forsøger os med lavere tilbud da vi ved (det som alle vist efterhånden ved) at Barella rigtig gerne vil til Inter. Det er risky business - ingen tvivl om det - men det er ikke motiveret af manglende penge. Det tror jeg i hvert fald ikke.

Asensio ser jeg på ingen måde som en fornuftig transfer. Han er sikkert pissedyr, og samtidig er han efter min mening alt for svingende i sine præstationer til at jeg har lyst til at se ham i Inter-trøjen.

Kan vi krydre Lazaro- og Godin-handlerne med Barella og Sensi, så mener jeg faktisk godt vi kan lade resten af vores vindue være koncentreret om den offensive del af truppen.

PS: Snakken om at Conte gerne ser Perisic på venstre WB er jeg virkelig begejstret for. Jeg tror sagtens han kunne lære at spille den plads. Det ville i så fald os give os hele tre solide muligheder på hver WB til næste sæson: Perisic, Asamoah og Dimarco (jeg håber i dén grad vi kommer af med ugidelige og uduelige Dalbert!) på venstre side og D´Ambro, Lazaro og Candreva (I know!) på højre side. Det scenarium kunne jeg sagtens leve med.
0