Du svarer på indlægget:
Jeg tror da gerne, at Eriksen er mere introvert - i al fald mere end så mange andre. Men det er jo ikke nødvendigvis en skidt ting, ej heller noget der bør føre til interpersonelle problemer. Der findes trods alt en del fodboldspillere, som har bragt det langt, uden at være dem man lægger mest mærke til på og udenfor banen; of the top of my head kan Arjen Robben, Xavi Hernandez, Philip Lahm og vores egen Zanetti nævnes.

Og selvfølgelig er Eriksen ikke skrøbelig i en mere generel forstand - men relativt til hvad man ofte ser fra topspillere, så mener jeg alligevel det er fair at konkludere, at han har et relativt stort behov for trygge rammer.

Måske, måske ikke - men selv hvis det forholdt sig sådan, så har det påviseligt ikke været et problem for ham hidtil.

Hvis vi samtidig tillader os at konkludere (som jeg opfatter du er med på), at Conte nok i højere grad er i den grøft hvor en spade bliver kaldt en spade, så er der i hvert fald et potentielt mismatch der.

Jeg tror virkelig, du leder efter drama hvor der ingen drama er! :)

Eriksen har spillet og præsteret under både Jol og De Boer, som begge står kendte som temmelig kontante typer - især førstnævnte gør hvad det angår ikke under for Conte. Eriksen har ligesom været der og jeg tror ikke, han bliver synderligt skræmt af en træner, der er lidt mere højlydt og ligefrem end andre.

Tak for det!

Selv tak for snakken.
0