Du svarer på indlægget:
Rossoneri:

Det mener jeg umiddelbart er en halv sandhed, hvilket Conte da også selv har understreget


Jeg tror vi snakker forbi hinanden. Jeg snakker om kvaliteter, på banen, fysisk. Du taler mere om det mentale/personlige aspekt. Hvilket jo unægtelig hører sammen.
Jeg mener dog, og holder fast i, at vi ikke ved hvad der forgår på træningsbanen, dog ser vi en mere aggressiv Eriksen, og om det er pga. Contes udtalelser eller om det er en særlig ting de arbejder på, på træningsbanen ved jeg ikke. Men jeg tror på det sidste.

Og dertil kommer, at jeg synes det er en interessant debat i et større perspektiv


Sådan læser jeg også dit indlæg, jeg ser det ikke som drilleri.
Det ér en spændende debat, hvilket også er derfor jeg forsøger at trække den lidt væk fra mediernes perspektiv, som jeg synes er alt for ensidigt og i nogle tilfælde decideret unuanceret og meget overskriftbaseret.

At Godin og Skriniar ikke er faldet til har, efter min ydmyge mening, andre årsager. Primært at de bare ikke er optimale match til Contes fodbold - dygtige fodboldspillere eller ej.


Men er det ikke også dit argument med Eriksen?
Skriniar var jo en klasse spiller før Conte, i Inter. Han er det i stor grad stadig - og han udvikler sig i et tremandsforsvar, hvilket Godin i den grad også gør. Og det er mit argument, at det gør Eriksen også.

Når man har set spillere som Lukaku, Barella og Sensi slå til fra dag ét, hvorfor skulle Eriksen så ikke gøre det samme?


Jeg er med på at det ikke er dit argument, men jeg tillader mig lige at svare på det alligevel, fordi jeg synes det vigtigt at få frem i lyset.

Barella og Sensi var begge vant til 3-5-2 systemt, samt den italienske liga. To meget meget vigtige faktorer. Lukaku var Contes drøm, og Conte havde ret med hans udtalelser og idéer. Lukaku slog til, ikke med det samme, men efter lidt tid med lidt modstand (særligt fra Icardi fangruppen), og har vist sig at være helt perfekt til Contes måde at spille på, særligt fordi hans rolle er så stringent. En trequartista, er i mine øjne meget mere flydende, og har brug for hjælp fra midten.

Eriksen kommer ind til et hold hvor Sensi og Barella er skadet, Brozo i en fase af at være OK og ikke mere. Oppe foran har Eriksen Lukaku, som også har vist prøver på godt sammenspil, men han har også haft Lautaro som alle ved har spillet rigtig skidt efter Corona (og lidt inden).

Det har på ingen måder været optimale forhold for Eriksen. Lig dertil mine argumenter fra før med ny staff, liga, holdkammerater, taktik og kultur.

Dybest set tror jeg virkelig på at Eriksen kommer til at være helt kanon i Inter, han skal bare lige have tid.

Tænk på, Eriksen har efter alt at dømme selv kunne vælge hvilken klub han ville til. Jeg er med på at Marotta er rigtig dygtig til at forhandle, men Eriksen har også haft egen indflydelse på sit valg og jeg tror han selv har valgt Inter og dermed også Conte og filosofien.

Havde Eriksen ikke synes om projektet, Conte og filosofien, så havde han næppe valgt Inter. Det føler jeg mig meget overbevist om.
0