Du svarer på indlægget:
Du har selvfølgelig helt ret - det er rent spekulativt fra min side. Jeg har kun det jeg normalt anser som pålidelige medier at gå ud fra.
Her var min oplevelse ikke, at klubberne stod i kø for at hente Eriksen. Men det er selvfølgelig også kun en lille skare af klubber der er relevant for en spiller som Eriksen, hvis han skulle tage et skridt op ift Tottenham (i hvert fald på daværende tidspunkt).

Men dermed er dit udsagn, med al respekt, præcis det samme.

Jeg vil dog påstå, at det som regel er mere optimalt, at finde sin kommende arbejdsgiver optil sæsonstart fremfor midtvejs.

Lige omkring United, kan man også spørge om Eriksen reelt ville se et skifte dertil som et skridt opad stigen, da han skulle træffe sin beslutning. Og havde han lyst til at spille for en anden PL-klub af respekt for Tottenham?

Men ja, sandheden kender ingen af os givetvis og vi kommer heller ikke til det. Eriksen ville jo aldrig stille sig op og sige, at han valgte Inter af nød. Og dermed kan man selvsagt heller ikke afvise, at han valgte Inter fordi det var hans absolutte førsteprioritet.
0