Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Der er immervæk forskel på "at ville noget" og "at komme frem til noget". Der er ingen tvivl om, at Genoa havde et par fine chancer - men der er ligeledes vel heller ikke meget tvivl om, at de også kom til Giuseppe Meazza for at fedte et point hjem.

Ikke at der er noget galt med det...

Andet del af dit indlæg er jeg til dels enig i. Det er klart, at vi, bortset fra i kampene mod Juventus, Napoli, Roma og måske Milan, kommer til at sidde med ansvaret - og det skal ikke være en undskyldning for, at vi har haft svært med at skabe noget nævneværdigt i de sidste par kampe. Det er mig en gåde, at vi, her syv år post-Triplette, fortsat ikke har fundet nøglen til at lirke disse forsvar op.

Men! Spalletti havde fat i den rigtige ende i dag, nævneværdigt ved at skifte tre hurtigere spillere ind - og især Éder viste sig at være ganske inspireret. Så han tænker da i det mindste i de rigtige baner. Derudover synes jeg også, at vi i dag var noget bedre til at skabe chancer end i de to foregående kampe, så kurven er, efter min mening, opadgående. Vi har to store chancer i første halvleg, plus en håndfuld i anden - så helt skidt var det ikke.

Helt godt var det dog heller ikke.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvis vi nu kigger på de positive elementer fra i går, så reagere Spaletti rettidigt, og det er med til at vi får gjort deres forsvar møre i tide og at der opstår huller i kræft af at der kommer mere fart og flere direkte udfordringer i spillet, samtidigt med at vi får to spiller ind der både tør og kan udfordre mand mod mand. Samtidigt får vi egentligt spillet bolden fint rundt uden graverende fejl i langt det meste af kampen, det mangler dog den fornødne fart og afvekslinger for ikke at det udvikler sig så statisk.

Det man kan undre sig over er, hvorfor Eder og Karamoh så ikke startede inde, fordi de alt andet lige tilbød nogle kvaliteter der gør det langt sværre for modstanderen at forsvare et resultat hjem. De er væsentligt mere uforudsigelige og bevægelige end de andre på deres respektive positioner.

Det skal dog siges at Brozovic gjorde en hæderlig indsats, til gengæld er Mario omtrent så ubrugelig som man kan forestille sig.

Candreva som egentligt er en rigtig dygtig spiller, virker bare ikke til at kunne dirke det her op, det bliver for megen fedten rundt med bolden og smække et indlæg ind mod Icardi der er omringet af to til fire spillere, det er næsten dødsdømt på forhånd. Det kommer ikke til at fungere mod hold der pakker sig særligt mange gange og det hjælper slet ikke når der ikke er særlig megen kvalitet i indlæggene.

Perisic forsvinder også fuldstændig i de meste af kampen og fungere ofte kun i de få kontrafaser vi har i disse kampe, eller hvor modstanderen af en eller anden grund er fanget ude af position eller fanget på det forkerte ben.

Skal man sige noget om vores tre forreste, så er det at de er sublime i kontrafasen som bevist mod Roma og mod hold der vil spille, men er ligeså ubrugelige når holdende pakker sig, det har vi set hidtil og vi så det også sidste sæson. De har hvertfald meget at bevise i de mange kampe hvor vi har bolden, det fungere ganske enkelt ikke. Så må og skal Spaletti finde en løsning der fungere for det her fungere hvertfald ikke i de her kampe.
Skrevet af Flying Dutchman
Éder er en impaktspiller, så jeg kan i og for sig godt forstå, han bliver brugt som en art supersub. Jeg er overbevist om, at hvis han starter ind, at han stagnerer ligesom resten af holdet.

Karamoh bør til gengæld starte ind mod Benevento. Han gjorde mere væsen af sig i de tyve minutter han fik, end Candreva i første halvleg (og vel egentlig også de to foregående kampe). Han trækker, hvad? Et gult kort, et rødt kort, og disker endda op med en dejliglusket afslutning. Enormt målrettet i sine løb, meget spilbar - et rigtigt fint og lovende indhop. Meget, meget spændende spiller.

Jeg er derudover for så vidt enig i, at Perisic ikke fik meget ud af det i første halvleg, men i anden halvleg så vi i stigende grad den Perisic, vi alle kender. Han får sat Rossettini mere end bare et par gange og kommer med et par fine indlæg, som Zombicardi så ikke er i nærheden af at ramme. Jeg er i øvrigt også enig i, at Brozovic gjorde en god figur.

Hvis jeg var Mister - og det er jeg heldigvis for samtlige Interisti ikke - så spiller vi mod Benevento i en 3-5-2, da det nok er begrænset, hvor meget de kommer med rent offensivt:

San; Miranda, Skriniar, D´Ambrosio; Dalle, Gaglia, Valero, Brozo, Karamoh; Ivan, Maurito

De kommer til at stå dybt, så legen bliver velkendt: at lægge et enormt pres og udnytte de sparsomme huller, der opstår. Med lynhurtige Dalbert og Karamoh på kanterne, Metronomen på midten og to forholdsvis dygtige afsluttere/pasningsspillere ved siden af ham, samt to angribere i boksen, tror jeg, at chancerne vil opstå en smule lettere, da vi både kan slå indlæg over kanterne, afslutte udefra centralt eller stikke Perisic og Icardi i dybden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af RibasAFC
Er glad for at Karamoh som viste gode ting i Caen, forhåbentlig ikke bliver sat tilbage i sin udvikling som så mange andre unge spillere i Inter nu når Spagetti er coach, han forbedrede vel nærmest alle spillerne i Roma i de sidste par år og har en kreativ hjerne.
Skrevet af Interforlivet
@OC:
Pointen er, at der nok højest er 5-6 hold som ikke pakker sig på Giuseppe Meazza, og derfor kan det ikke konstant være en undskyldning at falde tilbage på, at de hold vi møder som hovedregel lukker af ved eget mål som førsteprioritet.
Det er et storholds forbandelse at de oftest skal kreere og ikke destruere, og på det punkt har vi reelt set tvivlsomme ud siden skalpen i Rom.
Mit indlæg var nu slet ikke ment som et forsøg på at strikke en undskyldning sammen. Jeg ønskede blot at fremhæve Spallettis dygtige og (i min optik) sejrsgivende ageren på sidelinjen. Det virker ganske naturligt at man selvfølgelig reagerer, når tingene ikke kører, men vi ved jo alle at der findes masser af trænere, som af en eller anden grund (læs: stædighed og forfejlet stolthedsfølelse) har mere end svært ved netop denne del af gerningen. Derfor synes jeg altså at jeg ville fremhæve Spallettis handlekraft som en yderst positiv ting.

Jeg er helt med på at det ikke var perfekt i går. Dog er jeg altså ikke med på at der er noget at bekymre sig over. Jeg synes vi spillede langt bedre i går end mod Crotone og Bologna, så det vælger jeg at hæfte mig ved. Jeg er derfor heller ikke med på ideen om at skifte for meget ud til kampen mod Benevento. Vi har 16 point efter 6 kampe og en målscore på 12-2. Småjusteringer er fine. Vi har bredden (i hvert fald på midtbanen - og måske nu også i angrebet med Karamoh) til det, og det holder alle på mærkerne. Men store ændringer er der altså i mine øjne ikke brug for.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Definere du det at skifte en til to spillere ud for store ændringer?

Det der er tale om er at smide Karamoh ind fra start af i stedet for Candreva men ellers holde holdet intakt. Dvs

Handanovic; D?Ambrosio, Skriniar, Miranda, Dalbert; Vecino/Gagliardini, Borja Valero; Karamoh, Brozovic, Perisic; Icardi

FD?s formationsændring er lidt mere radikal, men der er over en bred kam stadig tale om de samme spillere.
Skrevet af Interforlivet
Z4E: Definere du det at skifte en til to spillere ud for store ændringer?

Nej da. Jeg stemmer ikke personligt for en udskiftning af Candreva men er helt med på småjusteringer fra kamp til kamp og dermed i princippet også en udskiftning af Candreva til fordel for Karamoh.

Samtidig ville jeg blot understrege at jeg (i modsætning til eksempelvis OC) overordnet set er tilfreds med tingenes tilstand.
Skrevet af Flying Dutchman
"Mit" formationsskifte er nu ikke så radikal igen - Dalbert skal bare falde en smule og Brozovic skubbes frem, og så spiller vi igen 4-2-3-1. Det er jo det, der er det smukke ved 3-5-2/4-2-3-1.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Konge citat fra Ricky i øvrigt: "Il gol al Milan? Sono interista. Per me era un derby".
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Haha! Megafed udtalelse:) Jeg har nu også altid godt kunnet lide Ricky.
Skrevet af Flying Dutchman
Ifølge dagens Gaz, ser Spalletti tilsyneladende Candreva som løsningen på vores vedvarende trequartista problemer.

Teoretisk set, kan jeg faktisk godt se nogle lyspunkter ved idéen:

Candreva har et godt skud, stik modsat Mario. Vi er ret endimensionelle, så snart vi kun kan afslutte ved indlæg over kanterne. Candreva hængende udenfor boksen vil gøre, at der også er en trussel derfra. Men Brozovic kan altså også afslutte udefra...

Endvidere vil det fjerne ham fra kanten, hvilket vil sætte en stopper for flere håbløse indlæg og tøven med bolden.

Jeg kan dog godt have mine tvivl om, hvorvidt Candreva fysisk er stærk nok til at vifte en modstander væk - men som udgangspunkt kunne det da være spændende at se ham spille bag Icardi.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Det er faktisk ikke helt dumt det der.

Candreva har kvaliteter. At lave indlæg er ikke en af dem pt. ;)
Smid Karamoh eller Éder ind på kanten, som kan udfordre og ikke bare stoppe op og vende bolden. Jeg synes generelt at vi skal udnytte pladsen noget bedre på den sidste tredjedel af banen, og lave løb så vi splitter forsvaret ad, så Icardi kan få noget at arbejde med.

Vi mangler generelt fart i spillet, og med to sider som nu kan udfordre og holde presset, så tror jeg godt, at vi kan lirke de lidt dårligere hold op.

Nu må vi se. Jeg savner dog stadig en definitiv startellever, som bare kan spille hver gang.
Grande Inter!
Skrevet af OC
Candrevas beslutningstagen er det meste af tiden tæt på katastrofal.

Så at give ham nøglen til vores midtbane baseret på det niveau han har lagt for dagen indtil videre i sæsonen, ville være unødvendigt og ubegribeligt, når vi tydeligvis har spillere der er bedre egnet til positionen. Alternativt kunne man begynde at se, om en flad 3-mandsmidtbane ikke kunne være interessant at afprøve.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jaeh, Candreva har da helt sikkert ikke imponeret indtil videre - men det har Mario og til dels Brozovic heller ikke. Trequartista´en er lidt af et problembarn for Spalletti - som det har været for mange af hans forgængere, siden Sneijder blev solgt. Der mangler noget kreativitet deroppe, og ikke mindst en anden end Icardi, der kan afslutte i åben spil.

Som skrevet, så kan jeg teoretisk set godt se pointen i det - og vi har ikke rigtigt noget at tabe ved at prøve det i en halvleg mod Benevento.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
@FD Enig.

Hverken Mario eller Brozo har imponeret. Hvis Spalletti gerne ville beholde Trequartista´en, så prøv da med Candreva.

En flad 3 mands midtbane er også helt ok med mig ;)
Grande Inter!
Skrevet af OC
Men...Candreva har imponeret?

Hvorfor overhovedet lave det tankeeksperiment, at når han har vist sig at være piv-ringe på sin ´normale´ position, så shiner han måske på en position han ikke har spillet i 5 år?

Så kan vi ligeså godt putte Nagatomo derop.

Der er langt flere fremtidsperspektiver i at prøve at omforme Joao Mario permanent til positionen, eller give Brozovic en fair chance (selvom jeg ikke er fan) - havde hans stolpeskud mod Genoa siddet 2 centimeter til venstre, havde vi trods alt talt om en halv- til en helgod præstation.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Han må have set noget til træning i hvert fald...

Det skrevet, så har jeg Brozovic som absolut favorit på trequartista´en, da han har nogle redskab, Mario ikke har. Jeg synes også, han gjorde det fint mod Genoa - bedst eksemplificeret ved sit stolpeskud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Lad mig lige gøre det helt klart: hvis det stod til mig, så spillede Candreva selvfølgelig ikke på trequartistaen og startede i øvrigt også på bænken mod Benevento.

Jeg gengiver blot hvad der står i dagens Gaz og forsøger at finde hoved og hale i det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
@OC
Der skulle selvfølgelig også have været Candreva med. Ingen af dem har imponeret.
Jeg er enig med dig i, at Mario skal spilles fast og være fremtidens mand på den offensive midtbane, men han har skuffet indtil nu.

Handa
D´am - Skriniar - Miranda - Dalbert
Vecino/gag - Valero
Éder/karamoh - Mario - Perisic
Icardi

Candreva og Brozo på bænken til næste kamp, tak.
Jeg synes det ser fornuftigt ud.
Grande Inter!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvis vi endelig skal eksperimentere, så smid Karamoh op på den plads, han er fysisk større, har et godt skud fra distancen, er udfordrende, hurtig og energisk. Er ikke ueffen med bolden og har en fin teknik.

Jeg kan ikke se pointen i at forære Candreva en så central rolle, når han ikke engang kan præstere på sin fortrukne position.

Det giver i min bog ingen mening at skrive man vil have Brozo på bænken, hvis man samtidigt smider den vel nok rigest spillende spiller på holdet ind i ligningen. Ja jeg hentyder til Mario som har spillet helt og aldeles rædselsfuldt i denne sæson.

annonce
0