Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu er det ikke kun niveauet hos Candreva der er et problem, men egentligt også selve måden han spiller på, høje indlæg ind i feltet er statistisk set ekstrem ineffektiv og er ikke vejen frem.

Skal vi noget skal vi i højere grad fokusere på også at holde bolden på jorden og tilspille os chancer den vej. Indlæg fra kanten bør aldrig være andet end et kryderi til at variere det offensive spil, fordi det statistisk set er alt for ineffektiv.
Skrevet af Flying Dutchman
Rebel-attitude? Jeg kan kun komme i tanke om hans, i øvrigt forståelige, vrede over at blive fravalgt fra det belgiske landshold. I Roma har han vel stort set kun opført sig eksemplarisk.

Hans gode forhold til Spalletti trækker i øvrigt også godt op, synes jeg.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Det her er en god artikel der opsummerer glimrende Nainggolan i forhold til hans personlighed. https://thesefootballtimes.co/2018/06/04/the-curious-case-of-radja-nainggolan-talent-chain-smoker-and-outcast/

Er det den hårdtarbejdende Nainggolan vi får at se, så er jeg tilfreds. Men er det den modsatte, som har haft travlt med at ytre sig til medierne omkring sit mishag for ikke at spille nok minutter for Belgien, så orker jeg det ærlig talt ikke.
Skrevet af Interforlivet
@Stankovic: Det er slet ikke fordi jeg ikke kan følge dig i din tvivl. Men finder du ikke bare en lille smule ro i det faktum at Nainggolans bedste fodbold (og her taler vi vel ret beset i hele hans karriere) blev spillet under netop Spalletti? Jeg sætter i hvert fald personligt min lid til at Spalletti (ligesom sidst de arbejdede sammen) nok skal få de bedste sider frem i Nainggolan i Inter.
Skrevet af La Mir!!
Hans indsats på banen for Roma kan ingen sætte en finger på, kæmper røven ud af bukserne og går altid forrest.

Edit: håber da naturligvis han flopper i Inter :)
Daje!
Skrevet af L'Imperatore
Jeg synes sgu Nainggolan er et forfriskende indspark til fodbold verdenens konformitet. Ofte er det rigid, kedeligt og spillerne mangler personlighed. Jeg tror også på at det kan smitter af på en fightervilje, at man har lidt kant. Nainggolan er typen, der lige fighter det ekstra, netop fordi han udviser sin personlighed.

Og så længe han performer og Spalletti og ham har en gensidig forståelse og respekt, så har ingen problemer med hans livstil.

Det ville være fedt, hvis alle havde C.Ronaldos professionalisme, dedikation og offervilje, men det er jo utopia.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nainggolan får ikke problemer med at spille sig i start 11 i holdets nuværende forfatning, der er ikke en på vores midtbane der kan holde ham på bænken, selv hvis han har en 17/18 sæson. Han er en massiv forstærkning over hvad vi ellers har rendende på den midtbane og så tror jeg ham og Brozovic kan blive en fantastisk due.

Så al snak om de problemer der har været omk. det belgiske landshold, tror jeg ikke på bliver aktuelt, ikke mindst når man har træneren der omend ved hvordan han skal håndteres og bruges. Han skal nok blive en vigtig brik i de kommende par sæsoner, min hage mod handlen er udelukkende at jeg havde fortrukket en mere langsigtet løsning.
Skrevet af Stankovic
Inter, langsigtet? Det skulle da være første gang i flere årtier. Nu når flere nævnte Simeone en masse gange for et par år siden, så kan jeg ikke lade være med at være betaget af det han har gang i med Atletico. Det han foretager sig er langsigtet og helt sikkert det rette. Vi må se om Nainggolan er der der skal til for at få styr på alle vores problemer.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Deki

Jo jo, jeg er med på dine bekymringer - men med til hele den her fede pakke der er Nainggolan, følger jo også en god sjat ærekærhed, retfærdighedsfølelese og grinta. Det kommer så også til udtryk, når han (af uransagelig årsager) bliver vraget af Martinez. Jeg synes, hans kommentarer desangående er tilforladelig, for at være helt ærlig - og desuden bunder de også en i en god sjat retfærdig harme. Det er da håbløst, at Tielemans og Witsel bliver udtaget, Martinez´ tidligere kommentarer taget i betragtning.

Jeg kan ikke huske en episode med Nainggolan i Roma, hvor han nok føler sig mere retfærdigt behandlet.

Som sidenote: jeg er også pænt ligeglad med, at han ryger og fester - så længe det ikke går ud over præstationerne på banen.

@ La Mir

Hvordan er stemningen i Roma lejren vedrørende det her skifte? Og hvordan kan det være, Nainggolan (tilsyneladende) bliver presset ud af klubben?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg håber stadig klubben en eller anden dag ser lyset
Skrevet af Interforlivet
Hvordan er stemningen i Roma lejren vedrørende det her skifte? Og hvordan kan det være, Nainggolan (tilsyneladende) bliver presset ud af klubben?
Duck skrev for et par dage siden således om dine to spørgsmål, og jeg tror han rammer meget godt plet:

Som fan fatter man ikke en brik af, hvorfor han sælges. Han leverer altid varen på banen, også selvom den netop overståede sæson, måske ikke var hans bedste. Han har været bundloyal og altid kun udtalt sig om, hvor glad han er for at være i Roma. Der har jo tidligere været chancer for ham, for at komme til større klubber, hvor en større løncheck ventede, men det har han afvist gentagne gange. Den slags aftvinger respekt blandt fansene.

Det er EDF, måske Monchi, der ikke længere ønsker ham i truppen. Rygterne siger, at det er de tilbagevendende historier om hans udsvævende livsstil, som har gjort udslaget [...] Den nuværende midtbanekonstellation fungerer ikke i EDF´s taktiske system, de er for langsomme på bolden og for lidt kreative, og her vælger man altså så at ofre Radja.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg takker!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Duck
Ja, hvis jeg skal komme med en opdateret stemningsrapport fra Roma-lejren baseret på snakken blandt fansene online i de sidste par dage, så må det være, at for 99% af alle fans´ vedkommende er man helt uforstående over at Radja er blevet ofret, og så endda sendt til en direkte konkurrent. Han er (var) en af de allermest populære spillere blandt fansene, og vi er jo - som Flying også giver udtryk for - totalt ligeglade med, at han ofte ses i byen med en smøg i flaben. Det er jo ikke som om, han gentagne gange kommer for sent til træning, falder igennem i kampene eller på anden måde ikke opfylder sin forpligtelser. Derudover var han meget vellidt i truppen, han er lidt af en humørbombe.

Jeg har personligt ikke, som jeg også nævnte i mit tidligere indlæg, noget problem med at indrømme, at det kommer til at gøre ondt at se Radja i Inter-trøjen. Men sådan er professionel fodbold også nogle gange, desværre.
Skrevet af Flying Dutchman
Tak for svar, Duck.

Vi fortsætter ufortrødent på markedet. Bastoni, som vi henter i Atalanta, bliver med det samme lejet ud til SPAL. Pinamonti er røget bag Martinez i køen og bliver solgt: Genoa ligner den sandsynlige aftager lige nu. Og ja, der bliver indført en tilbagekøbsklausul.

Efter Candreva, står nu både Skriniar og Gagliardini til at få forlænget (og -bedret) deres kontrakter. Velfortjent og godt arbejde fra Ausilio. Endvidere har klubben kategorisk afvist salg af Icardi (igen), Brozovic og Perisic, mens det også ser ud, at Dalbert er Interspiller i næste sæson (hvor han forhåbentligt får sit gennembrud).
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Kemkem
Radja er en fed signing på trods af alderen. Man kan håbe på, at han bliver en klon af Stankovic :)
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Skrevet af L'Imperatore
Når man ser, hvor meget klasse kolarov stadig har , og viste gennem sæsonen, som er 2 år ældre og også spiller en fysisk krævende plads så bør nainggolan alder virkelig ikke betyder noget før om 3-4 år
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Altså, når man er fan af en klub, der for ikke så længe siden havde en kaptajn der spillede på et højt niveau indtil han var fyrre år gammel og som vandt Champions League som 37 årig; en midterforsvarer, der stoppede i klubben som 36-årig, for at snuppe to sæsoner mere i Schweiz og en navnkundig serbisk midtbanemotor, som sagde farvel som 34-årig, så skræmmer Nainggolans alder ikke just.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af La Mir!!
Flyer, det er ikke så meget at Radja skifter fra Roma, der bringer pisset i kog hos 99% af fansne, men at de lader ham skifte til en direkte rival og ikke mindst til manden, der fik det absolutte bedste ud af ham. Den sidste 1% er trofast mod ledelsen, hvilket jeg ikke forstår, sådan er der så meget. Det kan man os læse i jeres tråd.

Og så naturligvis synes undertegnede at Monchi er blevet pisset op ned ad ryggen af Ausselio ved at lade Santon komme med i handlen. Jeg ønskede ham i Roma for 5 år siden, men hans udvikling toppede vist under Murinho. Havde hellere set Pinamonti i handlen.

Anyway, der bliver ikke nogen hard feelings, når Radja vender tilbage på Olimpico, jeg er sikker på, han bliver klappet ind og ud af kampen, modsat den behandling Pjanic fik.

Det jeg ikke forstår er, siden han kom fra Cagliari, har vi alle vidst at han var en festabe og var glad for rygning (sabatini hentede ham), men han har aldrig ladet det gå ud over sin indsats, men den nye ledelse (Monchi og EDF) har det ikke OK med det, derfor ender det ud sådan her.

Pøj Pøj med ham, håber ham Zainolo er noget værd, Santon går direkte ind og udfylder tomrummet efter Peres.
Daje!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu var Zanetti også lidt et unikum, nok ikke mange spillere der holder hans niveau op til slut trediverne og slet ikke op til de er 40 år.

Hvor længe Nainggolan kan holde må tiden vise, det kan være det er to år og det kan være 6år, så der er eksempler på begge dele.
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, det er lidt skægt, I tog Santon med - efter min bedste overbevisning er han komplet uduelig. Det kan dog være, han skulle skifte omgivelser for at kickstarte karrieren igen.

Tak for uddybelsen, Mir.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0