Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Forstår IKKE, at folk bliver ved med at sige, at Conte ikke kan stille i stærkeste.

Men det er jo ikke det, folk brokker sig over? Folk nævner, at Conte bør rotere lidt mere, så belastningsskader undgås i denne travle tid. Det vil han egentlig også helst selv, men med to skadede centrale midtbanespillere, den første reserve i angrebet og den normale højreback skadet, er truppen alligevel lige smal nok.

Conte har muligheder ud på højrewingback (hvor Candreva dog blev ved med at løbe), men i den centrale midtbane hedder den pt. første reserve altså Borja Valero. Han skal altså ikke ind i en kamp som i dag, hvor høje bolde og stor fysik spillede en stor rolle.

Oppe i angrebet kunne Esposito da sagtens have startet, men i og med både Lautaro og Lukaku scorede, er det også svært at argumentere for.

Vi har bruge 150 mio euro i denne sommer og han har valgt Sensi, Biraghi, Sanches (dumt indkøb, hans skadeshistorik de sidste 3 år in mente), Barella, Lazaro og Lukaku.

Nja... Vi har netto brugt 98 mio. €. Desuden har vi ikke købt Sensi, Biraghi, Sanchez (tak skæbne) og Barella - de er allesammen på leje. Hovedparten af transfersummen gik til Lukaku, Lazaro og Politano.

Hvorfor tror folk jeg er ham der KM?

Samme skrivestil, samme sætningsopbygning, samme holdninger... Altså, det er fair nok hvis du er - og også hvis du ikke er. Det var bare et reelt spørgsmål.

Deler han ikke jeres holdning i denne gruppe? Kan se den smule negativitet omkring Conte og Lukaku og så er man sat i en bås i denne gruppe.

Sludder. Folk skal have lov til at mene om Conte og Lukaku (og hvem som helst) hvad man vil. Bare så længe man debatterer på en saglig facon.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Der hersker bred enighed i medierne diverse steder om, at vi kan komme med en reel udfordring til Juventus, men også kun hvis vi styrker truppen.

Også svært at være uenig. Vores respektive startellevere er ikke så langt fra hinanden igen (omend Juventus´ stadigvæk er en bedre), men vores bænk kontra deres er jo tophold mod midterhold.

Der må mægtigt gerne komme én eller to centrale midtbanespillere og en ekstra angriber ind i januarvinduet. Gerne i form af Rakitic, Müller og en ung, spændende (gerne italiensk) spiller, som eksempelvis Tonali eller Castrovili.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(041433202601)
Vi har betalt 17 mio € for at låne Sensi og Barella. Det er heller ikke billigt.
65 for Lukaku, 22,4 for Lazaro og 20,7 for Politano. (Transfermarkt)

125 mio €. Det er sku mange penge stadig at have brugt på 5 mand. Ved godt marked er dyr lige nu, men skulle man så bare ikke have beholdt Icardi, Naingolan og Perisic bare for at have noget bredde på holdet. I stedet for marginalspillere, der ikke rykker på noget som Lazaro, Dimarco, Esposito og Valero (ved han ikke selv gad skifte).

Derudover, så kan det godt være man som træner kan brokke sig, men det ændrer jo ikke på at han må arbejde ud fra de materialer han har. Vores tidligere trænere har jo arbejdet med det de har og stadig blevet fyret. Ingen sagde at det var pga materialet at de blev fyret, men pga resultaterne.
Syntes at Conte skal arbejde med det han har og bide i det sure æble, fordi sådan er det som træner.
Han har gjort et godt arbejde indtil videre og nu hvor spillet ikke flyder, så kommer brokkeriet frem.
Skrevet af Slettet(041433202601)
Hvorfor tror folk jeg er ham der KM?


Samme skrivestil, samme sætningsopbygning, samme holdninger... Altså, det er fair nok hvis du er - og også hvis du ikke er. Det var bare et reelt spørgsmål.


Ja okey, men nej, jeg er ikke KM.
Er alle andre brugere så alle sammen kun 2-3 personer ;) Mange skriver ens og har samme holdning ;)
Jeg har ikke så mange fodboldfans iblandt min vennekreds, så ville gerne debattere med andre og fik at vide, at der var nærmest et debatforum for enhver klub herinde på bold.dk

Skrevet af Nickdkinter
Jamen har heller ikke noget imod vi henter en til midten. Det ville kun være dejligt.
Conte stoler jo nok ik på de andre siden. Han ikke bruger dem, eller ik finder dem gode nok til selve kampen. Der er også kæmpe forskel på hjemmebane
Og udebane. Så mån der ik sker noget i weekeden
Skrevet af Flying Dutchman
Vi har betalt 17 mio € for at låne Sensi og Barella. Det er heller ikke billigt.

I forhold til hvad vi har fået? Jo. Jo, det er s´gu billigt.

125 mio €. Det er sku mange penge stadig at have brugt på 5 mand.

Da ikke i dagens marked. Det er jo gået helt amok. Vi taler altså om et marked, hvor en portugisisk teenager bliver solgt for næsten samme beløb, du nævner; hvor et engelsk subtophold smider 78 mio. € efter en middelmådig midterforsvarer og hvor Arsenal synes, at en spiller som gjorde det fint for Lille, er 72 mio. værd.

Priserne er ikke noget værd længere og kan derfor ikke bruges som målestok. Jeg er i al fald stort set stoppet med at kigge på prisskiltet og fokuserer mere på præstationerne.

Gør Lukaku det godt? Ja. Gør Barella det godt? Ja. Gør Sensi det godt? Ja. Gør Biraghi det godt som reserve? Ja. Det er det eneste der betyder noget.

Ved godt marked er dyr lige nu, men skulle man så bare ikke have beholdt Icardi, Naingolan og Perisic bare for at have noget bredde på holdet.

Næh.

Icardi lavede for meget bøvl og havde desuden heller ikke scoret et mål i åbent spil i næsten et halvt år; Nainggolans levestil og Conte´s trænerstil havde clashet fra dag ét; og Perisic er en udpræget wing, hvilket med andre ord gjorde ham - påviseligt! - umulig at bruge i Conte´s system.

Derudover, så kan det godt være man som træner kan brokke sig, men det ændrer jo ikke på at han må arbejde ud fra de materialer han har.

Hvilket han også gør. Det ændrer dog ikke på, at han har ret. Desuden er det da mere end bare i orden, som træner at kaste et lys på en problematik. Han skal da ikke tie stiller, fortsætte sit arbejde, uden at gøre ledelsen opmærksom på, at han synes, truppen har mangler.

Bare se bænken i dag: 27 Padelli, 46 Berni, 13 Ranocchia, 16 Politano, 19 Lazaro, 20 Borja Valero, 21 Dimarco, 30 Esposito, 34 Biraghi, 95 Bastoni.

De to fremhævede bliver skiftet ind og de to kursive er målmænd. Resten af bænken er to midterforsvarere, én venstreback, én højreback, en klejn central midtbanespiller og en art hybrid kant-angriber, som kun kan bruges som impaktspiller.

Jeg har s´gu lidt svært ved at spotte spillere, der kunne være kommet ind for at gøre en kæmpemæssig forskel, kampens forløb in mente. Midterforsvarerne og målmændene skal selvsagt ikke ind, mens det ikke giver mening at skifte Dimarco ind for Biraghi. Borja Valero havde været en fysisk hæmsko på midtbanen, mens Politano måske havde været sjov at putte ind mod et træt Brescia forsvar - men ikke når vores gameplan i anden halvleg var reduceret til at høvle bolde frem og håbe, at angriberne kunne pille dem ned. Det eneste, Conte måske kunne have gjort, var at pille Candreva ud og sætte enten Lazaro eller Dimarco ind - men i og med Candreva blev ved med at løbe, og i øvrigt til sidst gjorde en kæmpe indsats i defensiven, kan jeg nu godt se, hvorfor han fik 90 minutter.

Jeg er temmelig overbevist om, at hvis vi havde haft styr på kampen efter pauseteen og var kommet foran med et mål mere, så var Brozovic, Asamoah og én af Lautaro eller Lukaku blevet skiftet ud for længst. Men som træner er man ligesom også nødt til at agere i eller reagere på kampen, der udvikler sig.

Han har gjort et godt arbejde indtil videre og nu hvor spillet ikke flyder, så kommer brokkeriet frem.

Flyder spillet ikke? Nå okay... Det er jeg ikke enig med dig i.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(041433202601)
Jeg er enig med Conte med hvorfor han ikke skifter ind i dag. Ingen ville gøre en forskel. Ej, dem, der kom ind.

Spillet flød ikke i hele anden halvleg i dag, hvor et drømmehug redder os og ej i kampen mod Parma, hvor vi fik plads, fordi de trak sig langt tilbage i anden halvleg. Dortmund var mega ringe og det udnyttede vi til UG, uden at være mega imponerende. Mod Sassuolo får vi 2 straffe og det redder dagen. Vi var dem ikke overlegne.

Jeg syntes, at vi frem til Barcelona kampen var outstanding. Især i den kamps første halvleg, men fra den kamps anden halvleg og indtil nu, der er vi faldet en del i kadence. Ja, vi får resultaterne, men vi spiller ikke så overbevisende mere.
Skrevet af Stankovic
..
Skrevet af Interforlivet
Jeg synes folk der er efter Conte, overdriver mængden af hans brok lige lovlig meget. Han har holdt (hvad?) 15 pressemøder og nævnt det et par gange på det seneste hvor skaderne har hobet sig lidt op.

Der er sgu rimelig langt fra den sandhed og så til "brokke sig konstant".
Skrevet af Interforlivet
@interamazing: Jeg synes personligt det er supermærkelig at komme ind i tråden som ny bruger for primært at bræge op om negative ting i en periode hvor vi nu ligger nr. 1 i serie A efter 10 runder. Men det er selvfølgelig bare min holdning.

I dét lys kan også jeg i øvrigt sagtens se parallellerne til KM som også havde kontinuerligt travlt med at hælde malurt i bægeret.
Skrevet af Flying Dutchman
Spillet flød ikke i hele anden halvleg i dag, hvor et drømmehug redder os og ej i kampen mod Parma, hvor vi fik plads, fordi de trak sig langt tilbage i anden halvleg. Dortmund var mega ringe og det udnyttede vi til UG, uden at være mega imponerende. Mod Sassuolo får vi 2 straffe og det redder dagen. Vi var dem ikke overlegne.

Jeg går selvfølgelig med til, at vi i anden halvleg i dag ikke spillede flydende - men jeg er ikke ubetinget enig, det var tilfældet mod Parma. At Dortmund var ringe, skal jo ikke tage fra os, at vi, taget in mente at de ikke ville noget som helst, spillede en fin kamp.

At vi ikke var Sassuolo overlegne - indtil de reducerer første gang i den 74. minut - er jo direkte løgn.

Jeg er med andre ord helt uenig. Jeg synes ikke, at én dårlige halvleg og ét dårligt kvarter konstituerer en formnedgang eller at "spillet ikke er flydende længere".

Desuden er det jo heller ikke første gang i sæsonen, at vi spiller en dårlige kamp eller dårlige halvleg, og stadigvæk får resultatet. Eksempelvis var det også temmelig ringe mod Udinese og til tider mod Lazio. Det betegner vel et tophold; at man også vinder, selvom man ikke spiller godt eller overbevisende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det er vel egentlig heller ikke så relevant/interessant hvilke havlege her og der der har været "dårlige". Det relevante/interessante er at vi i denne sæson har spillet langt flere gode end dårlige halvlege. Når man kobler det faktum sammen med en tendens til at vinde sine kampe, så bør der ikke være særlig meget at være utilfreds med medmindre man er skruet sådan sammen at man mener det kan forventes at vi spiller fremragende fodbold hele tiden.
Skrevet af Flying Dutchman
Enig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har siddet og spekuleret lidt - og det skal nævnes, at intet af følgende er noget, jeg har læst eller hørt i rygtemøllen, så det er helt og holdent mine egne tanker:

Politano er et mismatch. Jeg kan et eller andet sted ikke helt forstå, hvorfor han blev købt fri, på trods af at han var blandt de bedste i sidste sæson. Han er slet og ret for god til at sidde på bænken, men som udpræget kantspiller har jeg samtidigt også svært ved at se ham passe ind på det her hold. Det er vel også meget sigende, at Esposito er hoppet foran ham i køen, på trods af kun sytten år.

Derfor spår jeg følgende; Politano bliver solgt eller lejet ud til vinter. Der må være rigeligt med klubber i Italien, der kan bruge en gennembrudsstærk, teknisk dygtig kantspiller, der både kan afslutte og komme med indlæg.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Der er ikke så meget, at snakke om FD. Politiano er et mismatch pt. :)

Du har helt ret i, at han er for god til at sidde på bænken. God at have som indskifter, men så skal det ske mere regulært.

Lige før han bare skal tilbage på leje?
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Hmmjo, men gider han tilbage til Sassuolo (jeg går ud fra, det er det du mener med "tilbage på leje")?

Det kan være, der er en spændende klub til ham i udlandet. Han er nok for klejn til engelsk fodbold, men tysk, spansk eller fransk bør være en mulighed. Jeg har umiddelbart lidt svært med at pege på en sportslig interessant italiensk klub, der mangler kantspillere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Handanovic
Skriniar - De Vrij - Bastoni
Lazaro - Gagliardini - Brozo - Barella - Biraghi/Asamoah
Politano - Lukaku/Lautaro

Det må være sådan noget her mod Bologna, hvis ikke korthuset snart skal vælte noget så fælt.
La prende Vecino.
Skrevet af KasparNissen
Jeg kan sagtens følge dig. Jeg ved det ikke rigtigt selv, men der skal vel roteres på et tidspunkt?

Det kunne sagtens fungere, OC.
Der skal ihvertfald ske noget, så man undgår skader osv.
Grande Inter!
Skrevet af Slettet(560810232201)
OC, ang. din opstilling, er jeg egentlig meget enig.

Jeg håber dog snart at De Vrij får en pause. Han skal holde hele sæsonen (hans skades historik in mente), for det er reelt ham der er vores kaptajn i forsvaret. Hvis ikke han er med, så sejler Skriniar og Godin jo.

FD:
Ang. Politano, så ja, det er et muligt scenarie. Jeg håber dog han bliver. Conte har før praktiseret 3-4-3, hvorfor jeg troede det var grunden til at Politano blev.
I og med at Sanchez blev skadet, så fratog det vel også Politano og Conte muligheden for at prøve denne formation mod mindre hold, det er blot et gæt.
Skrevet af Nickdkinter
Politano vil ikk Starte inde i sted for vores egen Esposito. Politano bliver brugt i en stor handlen, fra en spiller vi gerne vil have i Italien. Ellers bliver han solgt, men bliver ikk til januar (kommer lidt an på CL).
Men Bologna er heller ik et hold man bare køre over idag. De har spillet flot fodbold og de kæmper helt vildt.
annonce
0