Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Der skal nok have været nogle rygter hist og pist - men Lukaku er født i Belgien, hvor der er pænt styr på fødselsattester og så videre. Det er ikke en Joseph Minala situation, vi er ude i.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Lukaku var ualmindelig stor (høj) af sin alder og der blev derfor grundløst spekuleret i hans alder, men manden er også et bjerg så det er synderligt mærkeligt at han fra en 6/8år og helt op i teenage årene var et hoved eller mere højre end jævnaldrende. Jeg har selv gået i klasse med to hvor den ene er tæt på 2 meter og den anden over og de tårnede også fysisk op over alle os andre, så mere mærkeligt er det altså ikke.

Spekulationen er kommet i kølevandet på afrikanske spilleres fusk med fødselsatester og fordi ja Lukaku jo tydeligvis har afrikanske aner, der har gjort at ligeså er blev beskyldt, de glemte bare at manden er født og opvokset i Belgien!
Skrevet af Interforlivet
Og så bliver jeg af én eller anden uransagelig årsag ved med at glemme, at Lukaku kun er 26 år gammel. Det er som om han har været med i fodbold i en evighed.
Han har jo altså også været "et navn" siden han var 16, så det er vel ikke så mærkeligt at du har det sådan.

Af samme grund tænker jeg også at sandsynligheden for at han rent faktisk topper i disse år er temmelig stor (forstået på den måde at fodboldspillere der slår meget tidligt igennem ofte brænder hurtigere ud). At han så vælger at tilbringe disse år i den smukke (og rigtige) del af Milano, kan man som Interista kun glæde sig over:)
Skrevet af Slettet(511433202601)
(forstået på den måde at fodboldspillere der slår meget tidligt igennem ofte brænder hurtigere ud).

Sorte spillere (sorte og ikke mulat) og med rødder dertil brænder oftere tidligere op end lysere spillere gør. Man skulle tro de muskler kan præstere længere end lysere spillere gør, men tværtimod når de rammer de 28/29 år, så falder det hele fra hinanden.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Slettet(412248201408)
Er det noget du har noget evidens på? Eller er det bare en udvidet fordom?
Tvivler voldsomt på, at der er nogen reel korrelation mellem hudfarve og hvor længe den pågældende er i stand til at spille fodbold på højt niveau. Men overraskes da gerne.
Skrevet af Flying Dutchman
Det forholder sig også sådan, at folk med skrånende pander, store ører og usymetriske ansigter oftest er kriminelle.

Hov, vent nej - vi lever ikke i slutningen af 1800-tallet. Det glemte jeg ellers lige...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jesus fucking Christ, KM. Som om du ikke havde blameret dig nok i forvejen, smider du lige et racistisk indlæg op også!?

Gider du lige tage dig sammen!?
Skrevet af Sir , moderator
KM, hold lige debatten til fodbold og ikke hudfarver. tak.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(041433202601)
Det er da vanvittigt I lige trækker racisme kortet over for KM og han bliver banned.

Jeg kan godt se at hans indlæg misforstås, men virkeligheden er jo, at sorte sportsudøvere brænder tidligere ud end lysere sportsudøvere.

Det ses i alle sportsgrene med undtagelse af basketball, hvor højden er afgørende.

I amerikansk sport på college niveau, der prioriterer de sorte frem for alle hudfarver, fordi de udviklingsmæssigt er længere foran, men på senior niveau, der har man mere øje til lysere sportsudøvere, fordi de holder længere.

Historien har vist det og tror ikke det ændrer sig fremadrettet.


Men tilbage til Inter, hvis vi nu taber i dag og Dortmund samtidig vinder i Barcelona. Syntes I vi skal gå 100% ind i Barca kampen til sidst eller skal vi tage en sparerunde i den og satse på pokal og liga, fremfor at gå efter Europa League, tror ikke Sparta vinder i Dortmund?
Skrevet af inter bedre end sex
Vi skal gå efter EL. Det ville være trist at slutte sidst i gruppen efter min mening. Jeg tror godt vi kan vinde EL hvis man virkelig satser på det. Jeg ved godt der er folk som nedgør den lille Europa cup og mener den er spild af tid. Jeg har bare en anden holdning. Men lad os nu se om vi ikke spiller CL til Februar.
Skrevet af Interforlivet
@interamazing:
Det er da vanvittigt I lige trækker racisme kortet over for KM og han bliver banned.
Fuldstændig vanvittigt. KM skriver noget racistisk, og så trækker vi "racismekortet". Hvad bliver det næste? At en eller anden skriver noget sexistisk som at "mænd er bedre til at lave Ragu Bolognese end kvinder" og at vi så trækker "sexismekortet"? Vanvittigt indeed.

Jeg kan godt se at hans indlæg misforstås, men virkeligheden er jo, at sorte sportsudøvere brænder tidligere ud end lysere sportsudøvere.
Du kan godt se det kan misforstås? Hvordan? For umiddelbart lyder det jo altså temmelig meget som om at du deler den racistiske holdning - du ved, den du kalder "virkeligheden".

Om du er et fjols eller KM, har jeg svært ved at afkode. Men bedømt på indlæg som disse, er du i hvert fald én af delene.
Skrevet af Slettet(041433202601)
Så det er også racisme at sige, at de bedste løbere i verden er sorte mennesker?
Det er også racisme at sige, at sorte pikke generelt er større end hvide pikke?
Altså vi er henne, at det, der sker i verden, det vil vi benægte. At mennesker er forskellige og vores kroppe er forskellige. Det er fakta og det må vi leve med. Ligesom præstationerne er.

Jeg har på INTET tidspunkt skrevet, at lyse mennesker er bedre end sorte mennesker. Eller er foran dem intelligent mæssigt. Jeg siger, at sorte menneskers fysik er anderledes end brune, gule, hvide, røde osv.

Jeg er ikke henne i den racistiske teori, som mange amerikanere havde i amerikansk fodbold, hvor tænkte: Sorte har fysikken og hvide har hjernen.
Det blev især brugt som argument for hvorfor der ikke var nogen sorte Quarterbacks.

Vi er henne i en diskussion om at sorte toppper tidligere end lysere spillere.
Der er INTET racistisk hensigt. Der er måske også en grund til de yngre sorte spillere har lettere ved at være med på fysikken når de kommer op til seniorfodbold.
Skrevet af OC
Det er også racisme at sige, at sorte pikke generelt er større end hvide pikke?


Skriniars pik er den største af alle, vil jeg bare lige sige.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er enig med OC. Skriniar og De Vrij er hængt som heste.

Det samme med Nagatomo. Derfor render han ikke rundt Japan, men i Rusland.

Misundelse.

Jeg mangler i øvrigt stadigvæk bare skyggen af et bevis for, at folk med afrikanske rødder skulle toppe hurtigere end andre.

Men det er vel det, tråden er blevet til.

En hyldesttråd til De Gobineau, Vacher de Lapouge og Madison Grant.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af DenBlaaDelAfMilano
Jeg stemmer lige i med OC og FD her.

Hvis I havde diskuteret hvorfor der er en overrepræsentation af sorte i eksempelvis amerikanske sportsgrene kunne det blive interessant, men at sorte skulle toppe tidligere virker lidt ved siden af vinduet. I hvert fald kunne en form for dokumentation være dejligt. Man er vel aldrig for gammel til at lære noget nyt.

Tilbage til aftenes kamp. Det bliver efterhånden en tynd midtbane, og jeg tror heller ikke rigtigt på Skriniar på midten, så den må vel hedde Vecino, Brozo.... og Borja?!
Andrea Ranocchia - Frøen fra Assisi
Skrevet af Flying Dutchman
Det er vel eneste mulighed, medmindre Agoume smides for løverne.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
CDS gætter af Gagliardini bliver klar.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@OC: Altså klar til at starte inde ligefrem?

Det ville da være herligt.
Skrevet af Flying Dutchman
Han er i al fald med i truppen.

Barella blev opereret i dag - med succes! - så han bør være tilbage i starten af 2020.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jzprG
Når nu den ikke bliver vist på TV, er der så nogen der kender et alternativt sted at se den?
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
annonce
0