Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nerazzurri2011
Jeg har stadig svært ved at vænne mig til Young, men han er kraftedme solid. Moses derimod.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Jeg ved det ikke. Kampen i dag skulle jo til dels bruges til at pumpe noget selvtillid (tjek), komme tilbage på sporet (tjek-ish), spare nogle profiler (tjek!) og så se hvem vice-Lautaro er (...).

Sanchez var en svær størrelse i aftes. Han var jo decideret skandaløs i første halvleg, men gjorde det egenlig okay i anden halvleg - dog uden at viske første halvleg fra sig og gå fra banen med et kumulativt positivt indtryk.

Set på truppen, er der selvfølgelig alle chancer for, at Sanchez starter på søndag, bare lidt længere frem end i aftes. Eneste anden reelle mulighed er Esposito (der dog imponerede mod både Dortmund og Genoa).

Endvidere kan vi jo også, som du skriver, stille som Conte endte med at gøre i Chelsea - skifte til en 3-4-2-1, med Costa på toppen og to offensivt indstillede midtbanemænd lige bagved, hvor Hazard havde den lidt frie rolle, som Eriksen passende kan spille (eller måske var det tanken bag at lade Sanchez starte på 10´eren i aftes?).

Personligt formoder jeg, at Conte blev en del klogere i aftes - men hvad han blev klogere på, har jeg ingen idé om. Det er dog tydelig for enhver, at Lukaku og Sanchez noget nær ingen kemi og (forståeligt nok) indbyrdes forståelse har.

Hvis jeg var Conte, ville jeg nok starte i den normale og give Esposito chancen fra start. Han har i det mindste tidligere på sæsonen vist, at Lukaku og han kan sammen.

Det er i øvrigt Milan og ikke Lazio vi skal møde.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Ja tror også conte selv er i tvivl på hvad han skal gøre. Men lidt af et luksus problem. Udinese spiller 3-5-2. Så spg er om vi skal spille 3-6-1. Netop med 2 offensiv midtbane.
Skrevet af Interforlivet
Jeg er stort set enig med jer andre omkring kampen. Bortset fra den første halve times tid spillede vi faktisk ganske udmærket, og sejren var i dén grad fuldt fortjent.

Alexis formåede på ingen måde at imponere mens Young altså ligner lidt af et scoop. Og det skal ikke forstås på den måde at jeg tror han kommer til at sætte Serie A i brænd. Men manden har tydeligvis stadig benzin tilbage i tanken, og så har han en rutine der gør ham til en perfekt "plug and play"-spiller hvilket jo egentlig er lige præcis det vi har brug for på WB. Og så er den tidlige konklusion i øvrigt at han er virkelig god til at slå indlæg

Jeg synes også at Barella var fremragende. Er det bare mig eller indtog han en lidt uvant rolle som den dybe midtbanespiller i stil med den vi plejer at se Brozo i? Jeg synes i hvert fald ofte det var ham der var nede foran feltet og føre bolden op - specielt i 2. halvleg. Tager jeg ikke fejl, vil jeg mene at det gør hans indsats endnu mere opløftende da det jo som bekendt er en plads som vi har haft en del besvær med at udfylde når Brozo en sjælden gang ikke kan spille.
Skrevet af Interforlivet
Det er Napoli vi skal møde i semi-finalen.
Skrevet af Flying Dutchman
Ahr, jeg synes nu stadigvæk, det var en noget tvedelt kamp. Første halvleg var overordnet set ringe, mens anden halvleg bestemt var bedre, dog uden at være udmærket (som jeg forstår ordet). Det var dog bedre end vi har set i alle kampe, siden vi slog Napoli - og det er i dén grad opløftende.

Jeg hæfter mig dog stadigvæk ved, at Fiorentina er enormt tæt på 1-2, kort efter de reducerer. Der så vi nok en gang, at der lige pt. ikke skal meget modstand til, før holdet virker lidt i vildrede. Det er meget bekymrende - og uforståeligt, når jeg tænker tilbage på efteråret, hvor jeg synes, det netop var der, Conte havde gjort størst fremskridt i forhold til forrige sæsoner. Gad vide hvad der er sket?

Young altså ligner lidt af et scoop.

Jeg er enig. Det er selvfølgelig early days, men indtil videre har det set mere end bare godt ud. Man kan godt se, han er erfaren - men jeg synes også, han stadigvæk har temmelig meget fart i stængerne. At han desuden kan slå et godt indlæg med begge ben, gør ham lidt til et mareridt for backs.

Angående Barella, så kan jeg godt se hvad du mener. Defensivt var han lige så god som Brozovic, når denne er bedst. Han ryddede godt nok en hulens masse op, både i defensiven og på midtbanen. Endvidere er jeg også enig i, at han var god til at føre bolden frem - men på en anden måde end Brozovic. Brozovic ynder at spille bolden af og gør sig spilbare igen, hvor Barella har sine evner i at sætte en modstander af (ved at glide af på dem) og fysisk føre bolden frem. Hans spilfordelingsevner er stadigvæk lidt uklare for mig, men jeg husker da et par gode pasninger.

Måske hans bedste kamp i Intertrøjen?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
Jeg vil blive meget, meget overrasket, hvis Conte starter med 17-årige Esposito på søndag. Det kan jeg faktisk slet ikke forestille mig. Det ligner bestemt ikke Conte.

Alt tyder på, at det bliver Alexis, der skal spille med Lukaku på toppen. Ja, chileneren spillede den ringeste havleg i mands minde, men han var også på en uvant position. Vi har fået meget lidt ud af Alexis pga. skaden og inden vi får set os om, er sæsonen slut, så det ville være besynderligt, hvis han ikke starter én af de få gange, hvor det er helt oplagt (pga. Lautaros karantæne).

Ellers enig i, at Barella var kampens spiller i går. Fantastisk spiller, vi har fået der. Er meget imponeret over hans udtryk og modenhed på banen. Wow. Hans pris i sommer begynder virkelig at give mening.
Skrevet af Chino
Young har været en fornøjelse indtil videre. Sikker i sit spil, relativt hurtig og udfordrende og med meget præcise indlæg. Klar opgradering i forhold til Biraghi.
Skrevet af Nickdkinter
Tror det eneste conte er i tvivl om det er ved spiller ved siden af Lukaku.
Han har fundet den nye 6 så for Eriksen og sensi de andre to pladser. Spørgsmålet er bare om sensi er klar eller hva skade han endnu er løbet ind i.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg må hellere understrege, at det var ønsketænkning fra min side, at Esposito skulle starte. Jeg er også temmelig sikker på, Sanchez får teten.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Sanchez for chancen søndag. Og det imod hans gamle klub! Så han skal godt nok bevise noget. Ellers må vi stille med esposito i derbyet. Selvom det ik kommer til at ske hehe
Skrevet af Søren F er gud
Enig i at Barella var god, men på en helt anden måde end Brozo spiller den plads.
Der var slet ikke brug for at spille den ud/op på samme måde, som når vi bliver presset.
Noget der undrer mig, at at Lukaku skal spille næsten hele kampen. Hvis der skal satses på det mesterskab, bør der i de "lidt mindre kampe" såsom coppa og Euro League, gives plads til reserverne og pause til et par af stjernerne.
Skrevet af Chino
Jeg undrede mig også over, hvorfor Esposito ikke kom på banen tidligere. Conte klager så meget over, at han ikke kan hvile sine stjerner, men han burde have givet Lukaku noget luft i går.

@FD

Beklager, så læste jeg din besked forkert.
Skrevet af Nickdkinter
Ja det er vildt han ikke gjorde det. Men han må føle Lukaku er så klar mentalt og fysisk at det ikk er et problem.
Skrevet af Flying Dutchman
Lukaku er temmelig robust, men jeg er enig i, at det ville have givet mening med lidt mere spilletid til Esposito.

Det skrevet, så tror jeg, at Conte - med rette - endnu en gang så, at vi ikke kunne lukke kampen. Jeg er meget sikker på, at hvis (hvis, hvis...) vi havde været foran med to mål til halvleg eller efter en time, at Lukaku var blevet pillet ud der.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Dimarco sendt på lån hos Hellas. Han scorer nok mod os i april.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Haha. Sikkert! On the bright side: Han får (forhåbentlig) noget dyrebar spilletid.
Skrevet af Nickdkinter
Godt for ham. Ser faktisk noget i ham synes der er et eller andet over ham
Skrevet af BeppeBaresi
Di Marzio melder os interesseret i... ingen ringere end Goran Pandev! Let the good times roll!
Skrevet af InterFelice
Til dem, der er en smule interesseret i klubbens økonomi, så er der en glimrende tråd på Twitter: https://twitter.com/swissramble/status/1223151784996282370?s=21

Den gennemgår regnskabet og kommenterer lidt på det
annonce
0