Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg ser ikke Contes ansættelse helt på samme måde omend vi ikke er langt fra hinanden. For mig at se blev han ansat til at få os det sidste skridt op af stigen så vi langt om længe kunne byde Juventus op til dans sådan helt for alvor.

Det blev han i min optik ikke ansat til at gøre fra dag 1 hvilket i øvrigt også ville være et ganske urimeligt krav vores historik in mente. Han blev ansat til at gøre det henover et par sæsoner. Så vidt jeg ved er det da også netop det ledelsen har meldt ud både ved ansættelsen og undervejs.

Så for mig at se har han faktisk indtil videre gjort lige præcis det han skal ved at løfte vores niveau kontinuerligt siden ansættelsen for nu at stille os i en situation i den anden sæson ved roret med 15 kampe tilbage hvor vi selv kan afgøre vores skæbne.

Det er som bekendt ikke sket i 10 år, så det er på alle mulige måder en stor bedrift der ikke bør forklejnes. Af samme grund har jeg også mere end bare svært ved at se argumenterne for at han ikke har rykket os "en tøddel".

Dét sagt skal der som sagt en Scudetto på bordet i år af den simple grund at Conte har skuffet i både CL- og Coppa-regi. Havde han hentet Europa League-trofæet hjem sidste år, var situationen måske en lidt anden. Men 0 trofæer på to sæsoner vil selvfølgelig ikke være acceptabelt. Det kan vi trods alt godt blive enige om.
Skrevet af Interforlivet
@Martinovic: Ruben Sosa kender jeg fra historiebøgerne. Han havde en fantastisk tid i Inter som jeg mener han selv ved flere lejligheder har betegnet som sin bedste. Han havde et virkelig højt scoringssnit og bliver vel stadig den dag i dag betragtet som blandt de bedste angribere i klubbens historie.

Recoba kan jeg selv huske at have set spille. Han var virkelig en spøjs type. Hans topniveau var latterligt højt ligesom hans sparketeknik var det. Men han fik bare aldrig rigtig sat det hele sammen til kontinuerlige præstationer på højeste niveau. Han spillede i øvrigt i klubben i utrolig mange sæsoner så vidt jeg husker.

Bonus-info: Det er en slet skjult hemmelighed at Recoba var Morattis all time yndlings-Inter-spiller.

Sammenlignet med de andre to er Suazo ikke rigtig mere end en parentes i Inter-historien.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Vi er ikke uenige i, at Conte blev hentet for at skubbe os det sidste stykke over stregen - men deri ligger også implicit, at der ikke skulle være så meget fokus på spiller- og konceptudvikling, som der skulle på resultater. Og som jeg også et par gange har postuleret tidligere; man skal overveje et andet job, hvis man som sportslig ledelse i en fodboldklub ansætter én som Conte, hvis fokussen skal være på udvikling. Conte er efter min mening en typisk impact manager - hvilket der heller intet er i vejen med.

Af samme grund har jeg også mere end bare svært ved at se argumenterne for at han ikke har rykket os "en tøddel".

Det havde han ikke på det tidspunkt og stadigvæk kun marginalt nu. Dengang debatten gik, havde han vundet nul pokaler, alt i mens vi ikke spillede bedre eller flottere fodbold (efter min mening). Det var fint at vi endte lidt højere i tabellen, men det trak så tilsvarende ned at vi røg ud af CL. Vitterligt det eneste positive var, at vi scorede flere mål.

Det billede er selvsagt ikke helt det samme lige nu, hvor vi mod både Lazio og Milan spillede godt og tilnærmelsesvis flot fodbold og hvor jeg for første gang i jeg ved ikke hvor lang tid faktisk glæder mig til at se Inter spille igen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Martin

Ruben Sosa er før min tid - og jeg kan i øvrigt ikke sige eller skrive hans navn, uden at tænke på Scarface, den famøse helikopter scene og Pacino læspende udtalelse af navnet.

Recoba var til gengæld det rene vildskab, når han ramte dagen (og i øvrigt ikke var skadet. Eller suspenderet). Han stemplede da mildest også flot ind, med hans frisparksmål mod Brescia. Det fede ved Chino var dog, at han så ud til at have det sjovt - sådan lidt Ronaldinho-agtigt (uden videre sammenligning).

Suazo er, som I4L rigtigt nok skriver, en fodnote i Inters historie. Han spillede reelt set kun én sæson hos os, men fik - vigtigt nok for ham! - en halvleg i CL-gruppespil i 09/10, hvilket vist nok sendte en CL-medalje hans vej.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Samtidig synes jeg faktisk at Conte fortjener stor ros for at have skabt et kollektiv ud af en ellers ret så stor trup. Det er efter min mening en af de helt store grunde til at vi lige pt. er det bedst præsterende hold i Serie A. Alle arbejder simpelthen i samme retning, og selv spillere som Perisic og Eriksen der ikke passede ind for bare et par måneder siden, udgør nu centrale brikker i Scudetto-jagten.

Det er tydeligt at samtlige spillere tror på projektet, og det falder selvsagt tilbage på Conte.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Ja, han har skabt et kollektiv nu og integreret Eriksen og Perisic nu. Det skal han også have stor ros for (lige så vel som de to skal have for at gribe chancen), men vi skal da ikke glemme at vi for ikke mere tre runder siden (med rette) ikke betragtede Eriksen og Perisic som "centrale brikker" i noget som helst.

Jeg er lidt loren ved, at Conte´s præstationer i Inter skal bestå af øjebliksbilleder. Manden gør det meget godt lige nu og er heldigvis gået væk fra at være dumstædig til bare almindelig stædig, men der skal som skrevet lidt mere end to fremragende præstationer mod to gode hold til, at jeg glemmer CL-exit, kampene mod Juventus og hvor tandløse vi var omkring jul og nytår.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Vik-o
Nu er dette jo ikke en salgside, men er alligevel kommet i besiddelse af en Ronaldo R9 trøje med certifikat - den koster en del, men smid mig en pb hvis i har lyst til at se/vide mere.

Admin må slette hvis ikke OK!

God dag!
Skrevet af Interforlivet
Kære venner

Hvis I har 8 minutter og 37 sekunder til en overspringshandling, så tjek denne både meget tilfredsstillende og hylende morsomme video:

https://www.youtube.com/watch?v=bZHhVDrdvtk&ab_channel=Tifosiamo

..hvis ikke I har set den allerede selvfølgelig;)
Skrevet af Interforlivet
@FD: Selvfølgelig skal det ikke baseres på øjebliksbilleder. Men i en sæson hvor vi indtil videre har hentet 53 ud af 69 mulige point i Serie A er det efter min mening dæleme også svært at kalde det det når vi vurderer hans indsats i Serie A. Det har været en fremragende Serie A-sæson indtil videre - intet mindre.

At han så har skuffet ved siden af i Coppa´en og i CL kan vi som sagt nemt blive enige om.
Skrevet af Interforlivet
@Vik-o: Det kunne jeg sagtens være interesseret i at høre mere om. Hvad foreslår du?
Skrevet af Vik-o
Skrevet af Flying Dutchman
Fuck, der skal sendes mange Inter-GIFs til Vik-o!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Fed link, I4L. Jeg kan især godt lide hvordan ham Milanfanen der sidder med sin kæreste/kone/søster reagerer på Lukaku´s mål. Ren anerkendelse.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Vik-o: Jeg har noteret det, tak.

@FD: Hahahaha!
Skrevet af Interforlivet
@FD: Ja, det er superfedt! Jeg har også altid været ret vild med den "italienske" stil med at gå fra helt højrøstet til helt stille når det forkerte hold scorer. Det er Scarpini som bekendt også virkelig god til.

Der er især en i videoen her som virkelig morer mig (ham med tavlen i baggrunden).
Skrevet af Vik-o
Du skal være velkommen FD, bare du handler lidt i butikken imens ;-)
Havde f.eks. En Baggio for ikke så længe siden, var det ikke noget med det var din mand?
Skrevet af Flying Dutchman
Stemmer! Men jeg har en Baggio-trøje.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Al66
Hej herinde. - Jeg følger lidt med som en flue på væggen, da tråden her er det eneste sted jeg kan finde et Forum med danske Inter-fans.
Jeg har altid haft et blødt hjerte for Inter, helt tilbage fra barndommen, og har et ønske om at se og opleve Giuseppe Meazza. Selvfølgelig bliver det ikke aktuelt under Covid, men på den anden side af epidemien vil det være tæt på det første der skal opleves. - Hvor meget skal man forvente at afsætte til en weekendtur, - - (det behøves ikke være en topkamp) og hvordan er fremtiden for stadionet? Kan forstå begge klubber ønsker en ny løsning.
Skrevet af Flying Dutchman
Hej Al, velkommen til.

Prisen for en fodboldkamp på Italiens flotteste stadion (hver anden weekend...), er helt afhængigt af hvad du gør ud af det.

Vil du bare rejse dertil, se kampen, have en overnatning og flyve tilbage igen, kan det nok godt gøres relativt billigt. Hvor billigt, ved jeg ikke, fordi jeg har aldrig selv valgt den løsning. Milano er en fed by, så vi bruger altid mindst et par dage der. Det hænger også lidt sammen med, at flybilletterne kan være ret dyre, så man kan lige så godt få noget ud af det.

Jeg kan ikke præcis huske hvad vi gav sidste gang, men det var under alle omstændigheder mere end 1200 per person, tur retur.

Billetterne til kampene er til gengæld overkommelige og i øvrigt helt afhængige af modstander og pladser. Vil du se Derby della Madonnina på første rød, er det selvsagt dyrere end at se Hellas fra anden grøn. Kan du "nøjes" med at sidde lidt væk fra banen, sparer du hurtigt 20-30 € (tror jeg), mens oplevelsen ikke bliver mindre af den grund.

Og så overnatningerne... Her handler det igen om valg. Kan du nøjes med hostel og streetfood, så skal det nok være billigt. Men hvis du gerne vil have hotel og spise på restaurant, så er Milano altså en dyr by.

Infrastrukturen er dog (lige med resten af Italien) både godt og overskueligt, så hvis du bare vil på stadion, kan du jo nøjes med at finde et sted at sove udenfor byen og tage toget ind til Porta Garibaldi eller Centrale, og derfra tage den lilla linje til GM.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Al66
Jeg takker mange gange for svar @Flying Dutchman.
Mine erfaringer omkring fodboldture strækker fra Billund til England, så er der ingen tvivl om at turen til Milano også skulle være for at opleve den fantastiske by! Dog kan et hostel og lidt streetfood godt dække mine behov, oplevelsen skal være for fodboldens skyld.
Mine egne ferieoplevelser strækker sig primært til Firenze og ikke mindst en masse ophold omkring Venedig, nærmere bestemt Dina Verde. (U)heldigvis har jeg massere af fodboldoplevelser i det fantastiske land til gode.
Endnu engang tak for de svar og gode råd. - Bruger du et bestemt rejsebureau eller køber du billetterne direkte fra klubben og planlægger rejsen derfra? Skal erkende jeg ikke er "fan" af Inter men blot ynder stor sympati, derfor følger jeg nok med fra sidelinjen fremover :).
- Forsat god sæson til alle jer herinde, I er yderst spændende at følge for tiden.
annonce
0