Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Thuram er både hurtigere og har væsentlig bedre teknik og førsteberøring.
Omvendt ser jeg ham slet ikke have de samme kompetencer i spillet med ryggen mod mål (hvilket han jo sjældent gør i sin nuværende rolle).

Selvfølgelig kan man ikke afvise, at Thuram kan omskoles, men der er trods alt en del at arbejde med.

Og hvorfor egentlig jagten på en type som Lukaku? Belgieren var type castet til Contes koncept, men han rimer jo ingenlunde på den type angriber Inzaghi tidligere har benyttet sig af.

Skulle Thuram komme til (anser det fortsat primært som spekulationer og clickbait) er del vel oplagt, at Inzaghi vil spille på hans nuværende styrker, fremfor at forsøge, at gøre ham til en spiller der var skabt i hans forgængers billede (?)
Skrevet af Stankovic
Okay, tak. Jeg formoder, du har set lidt flere kampe end bare CL mod vores Inter så? Men interessant, at dig og FD begge advokerer for (som jeg læser det), at han kunne være måske endda meget interessant at få tilknyttet.

Altså, han ser da spændende ud på YouTuben, men det gjorde Lazaro for den sags skyld også! Så rart med feedback fra folk med mere indblik.


Ja, jeg ser en del kampe med BVB og følger deraf også bundesligaen.

Selvfølgelig er der altid en risiko for, at det ikke går hen og ville blive godt ligesom at det er med Lazaro. Lazaro har jo på papiret en rigtig fin fodboldopdragelse hos RB Salzburg og gjorde det også godt for Hertha. I min optik har Marcus Thuram dog været endnu mere toneangivende både ligaen men også i CL. Lazaro var jeg selv overrasket over blev nævnt dengang som et emne, da han ikke helt havde imponeret mig tilstrækkeligt.

Forskellen på de to er jo også at Thuram kan husere på de to fløje og som angriber, hvor Lazaro er mere end wingback af type. Det er klart en fordel at Thuram også kan fungere som angriber med den fordel som hans hurtige antrit og høje højde giver.

En klar bekymring som jeg dog har omkring ham er alene det at han Raiola som agent. Desto mindre man som klub har at gøre med ham, desto bedre er det på længere sigt.
Skrevet af Stankovic
Helt enig med Rossoneri.
Skrevet af Flying Dutchman
Alexis er skadet. Igen. Det forlyder, det skulle være én af de lange pauser. Igen.

Ergo der simpelthen hentes en angriber ind, ellers ser det noget tyndt ud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Soren32
Hørt med Raiola @Stanko! De Vriej og Dumfries er allerede mange, men måske han er et nødvendigt onde.

Ift. Alexis: Gid der stod en MLS klub klar. Alexis er en fantastisk impact sub, men til den løn og med alle de skader, så ville en billet ud af Milano give rigtig fin mening.

Af nævnte incoming spillere skulle Zapata i øvrigt også være ude i en måned. Jeg bliver mere og mere ængstelig ift. at få en angriber ind.
Skrevet af InterFelice
Her er en fin artikel om vores nye trøjesponsor og deres mildeste talt spekulative forretning. I forvejen er jeg ærgerlig over at miste det ikoniske Pirelli fra vores trøjer, men det her gør det endnu værre.

https://theathletic.com/2774492/2021/08/18/investigation-socios-fan-tokens-what-they-really-are-and-how-they-work/
Skrevet af Stankovic
Desværre en betalingsartikel som jeg ikke har adgang til.
Skrevet af Facchetti
Apropos tidligere spillere, så har én af vores tidligere spillere JJ fedtet sig til en kontrakt i Napoli. For en spiller med så begrænsede evner, har han alligevel spillet på nogle store adresser i det italienske; først os, så Roma og nu Napoli.

Juan Jesus har alligevel fået fire landskampe for Brasilien. Det tæller godt på CV´et.

Vores dejlige squadra har fået trøjenumre til sæsonen.
https://www.inter.it/en/coversquadra
Både Satriano og Eddie (Salcedo) har fået nummer, hvilket plejer at indikere, de er med i truppen - hvilket vel køler rygterne om ny angriber ?
Dumfries napper #2 og Dzeko #9
Skrevet af InterFelice
@Stankovic,
Ah, ja, god pointe! Man kan vist få 7 dages gratis læsning - jeg fik signet mig op, da de havde et tilbud for 1 pund per måned i 6 måneder. De har glimrende artikler om meget sport derinde.
Skrevet af jzprG
Så købte vi lige Silas Andersen, spændende! Nogen som har kendskab til ham og hans talent?
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Facchetti
Så er det Gameday og Serie A er tilbage. Som Zanetti sagde den anden dag, så er det ikke med samme følelse, man går til sæsonen. Det bliver en svær sæson.
Jeg tror, jeg har det lidt på samme måde, som inden 16/17 sæsonen. De Boer var lige kommet til, truppen så spændende nok ud, men der var alligevel en del ubekendte faktorer. De Boer røg ud efter kort tid - lad os håbe Inzaghi er mere holdbar. Jeg krydser alt for en god start.

Gazzetta’en mener Inter stiller op i 3-5-1-1:
Handa; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Darmian, Barella, Brozo, Hakan, Perisic; Sensi; Dzeko.

De syv første må mere eller mindre betegnes som kernen (måske bortset fra Darmian), mens de sidste fire er der, hvor jeg ser andre gode muligheder.
Skrevet af Nickdkinter
Hvorfor skulle el toro ikk starte inde?? Skadet??
Skrevet af Soren32
Han er suspenderet, Nick.

Vi er heldige nok med vores startprogram, og der er gode muligheder for et bygge en stime.
Jeg tænker slet ikke De Boer, men at vi har samme rygrad, en træner til at videreføre en kendt opstilling - endda med mere underholdende spil. Glæder mig til den del, også selvom contes kynisme nok kan blive savnet. Men føler mig ganske tilfreds med inzaghi.

Jeg tænker snarere tilbage til 18-19, hvis det endelig skulle være.

Anyway! Forza inter! 3 point, en angriber mere ind og så derudad.
Skrevet af Facchetti
Skrevet af Flying Dutchman
Et vennepar har været så uhøflige at vælge at blive gift i dag, så jeg er nødt til, for første gang i årevis, ikke at se sæsonens første kamp. Det irriterer mig.

God kamp venner!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
Tak, men godt bryllup. Dine venner skal dog have den ros at holde sig fra EM, Champions League-finale og andre i forvejen lang tid kendte datoer. (Arh.. der er jo Le Mans i dag også, så ikke helt den store ros (red.))
Skrevet af Nickdkinter
Tak for svaret.
Ja vi skal være glade for det program til at starte med.
Er godt nok spændt på idag :)
Skrevet af Chino
De Boer er da er en fjollet sammenligning. Han var et kæmpe wildcard uden nogen som helst erfaring med Serie A, og han skulle samtidig ændre vores spillestil markant. Inzaghi er sammenlignet et ret sikkert kort, og han skal endda videreføre en del af det arbejde, der er blevet lavet de seneste par år.

Jeg kan i øvrigt ikke forestille mig, at det har noget at sige for vores transfermarked, at Eddie og Satriano har fået numre. Der er selvfølgelig en risiko for, at Dzeko bliver eneste forstærkning oppe foran, men jeg er ikke i tvivl om, at klubben arbejder på højtryk inden for de udstukne rammer for at skaffe en angriber til startopstillingen. Alt andet ville da også være en gedigen fiasko.

Jeg glæder mig meget til at se holdet i aften, men det gør jeg sådan set hver sæson. Conte, Lukaku og Hakimi er hårde slag, og jeg er bange for, at vi mangler noget krydderi, men omvendt kan Hakan komme med noget af det, og andre (Barella, Lautaro mf.) kan træde endnu mere i karakter. Det her bliver virkelig en afgørende sæson for Lautaro, som jeg ser det. Han skal tage mere ansvar nu.
Skrevet af Facchetti
Inden der er andre, der får noget galt i halsen, så har jeg ikke sammenlignet De Boer med Inzaghi. Jeg har derimod sammenlignet følelsen inden sæsonstart. Man går ind til noget, som man ikke helt ved hvad er.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Jeg synes det er spændende med det her hold.

Ja, Lukaku og Hakimi var gode. Men som Chino også er inde på, så er det bare tid for andre til at steppe op.

Inzaghi skulle have direkte efterspurgt Dzeko, hvorfor der må være tænkt nogle tanker om ham. Jeg tror iøvrigt heller ikke at han er så afdranket som nogle gør ham til - man har det med at vokse enormt meget når man bliver givet tillid, se bare på Lukaku.
Og helt ærligt, 35 er jo ingen alder idag, hvis man er målrettet.

Jeg troede først at Dzeko var tiltænkt en reserverolle, men nu med de seneste udtalelser så virker det ikke som dét, så jeg glæder mig faktisk lidt mere nu, til at se hvad han kan bidrage med. Særligt fordi jeg ikke tror Lautaro er klar endnu til at være leder og tage det ansvar, mange forventer af ham - der tror jeg Dzeko er en kanon hjælp ala Lukaku.
annonce
0