Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(560810232201)
Det er spændende med Lukaku.
Han virker til at ville det rigtig meget - og det er jo et godt sted at starte. Men det bliver også spændende at se hvordan dynamikkerne ændre sig på holdet.

På plus siden, så kender han klubben og ligaen, han har gode relationer, og jeg har en ide om at hans ankomst også gør at mange af vores profiler stadig vil blive i klubben. Og så burde han jo være garant for mål hos os!

På minussiden, så koster han en del i lønkroner, og jeg kan ikke helt gennemskue lånet og efterfølgende køb. Det har været fremme at man låner ham igen sæsonen efter og betaler €45m for ham i slutningen af dét lån - men hvorvidt det har noget på sig ved jeg ikke. Umiddelbart synes jeg at det er rigtig dyrt for en 31 årig spiller.

Men so far et rigtig godt arbejde af Marotta og Ausilio:
Henrikh Mkhitaryan 0 kr.
Onana: 0 kr.
Asllani: €4 (i dette vindue)
Bellanova: €4 (i dette vindue)
Lukaku: €8 for lånet. (Solgt for €115m for bare 10 mdr. siden) sindsyg handel. Tangerer næsten til en Eto´o handel.
Skrevet af Nickdkinter
Er Bellanova bekræfte ???
Skrevet af OC
Nu er juli over os, og hvad end det handler om massiv inkompetence eller at medierne simpelthen har overspillet deres hånd, så har vi ikke solgt Skriniar og har ikke hentet (minimum) 60 millioner euro.

Så langt så godt. Størstedelen af de indgående handler er på plads, og nu har man så langt længere tid til at køre du udgående i stilling, i stedet for at man i desperation presser sig selv til at sælge en af truppens vigtigste spillere for hvad der for PSG er en relativ slik.

Man kan håbe at England snart kalder efter de to hollændere.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Det er svært ikke at være enig i den betragtning OC.

Pinamonti ser ud til at blive Atalanta´s næste angriber. Prisen varierer alt afhængig af kilder, men omkring de €20m er nok ikke skudt helt ved siden af.

Sensi er lånt ud til Monza, på et tørt lån, hvilket spare os hans løn. Det var dét for Sensi i Inter. Han brændte ligaen af - højt at flyve, dybt at falde, er lidt billedet på ham i de sort/blå farver, synes jeg.

Vecino, Rano og Kolarov er ligeledes færdige i Inter - og så er det altså bare, af sti af sted, med Sanchez og Vidal.
Skrevet af Ols23
Det er så fint, at selv Fabrizio Romano nu snakker om Vidal og Sanchez rygter..
Lige nu er det Flamengo der skulle have et 18 måneders kontraktudspil klart til Vidal.

Det kunne være dejligt at få solgt lidt ud af vores dyre overskudslager, uden for mange gyldne håndtryk..
Skrevet af Slettet(560810232201)
Det her er formentlig den tørreste tråd på nettet.

Nå men status so far:
Inzaghi tester 3-4-1-2 ud, i første træningskamp med Correa som 10´er. I træning har han også testet 3-4-2-1 ud.

Asllani får rigtig meget ros, for hans professionelle tilgang og dygtighed. Ham glæder jeg mig til at følge.

Esposito er i Anderlecht, Satriano er også lånt ud, denne gang til Empoli.
Pinamonti bliver et salg hvor Atalanta og Monza er mest opsatte på at købe ham.
Franco Carboni er også lejet ud, han er røget til Cagliari, blandt rigtig mange interesserede klubber, i Cagliari håber man selvfølgelig på fast spilletid til den 19 årige Carboni.

Skriniar er et kapitel for sig. PSG vil ikke give mere end €60m og vi vil have €80m. De forsøger med forskellige spillere i bytte, men indtil videre har det været af ringe kvalitet og ikke noget der i mine øjne er værd at acceptere. Det forlyder da også at Marotta holder fast i værdifastsættelsen af Skriniar, og så vil man hellere forlænge med ham end at sælge, hvis ikke (tæt på) de €80 bliver mødt.

I den forbindelse så er der også forlydender om at de €60m vi skal sælge for, først behøver at falde i juni 2023, hvilket gør dette transfervindue noget nemmere. Men jeg ved ikke helt hvor sandt dette er!?

Vidal er officielt ude, Sanchez formentlig samme vej, som i bogstaveligt talt. Vi sparer en del lønkroner på dem, også selvom det er på aftaler via ´mutal consent´.

Bremer har afvist alle andre klubber, og selvom Torino holder fast i værdifastsættelsen på de €30/40m, så vil vi have den længere ned, særligt fordi Bremer har en klausul der hedder €15m til Januar. Jeg glæder mig personligt til at se hvad Marotta får gjort i den handel. Der er i hvert fald meget frem og tilbage.

Apropos frem og tilbage, så er Dybala også en saga. Nogle gange er vi eneste bejlere, næste dag er Napoli, Milan og Roma i førersædet. Jeg tror stadig vi hiver ham ind, og der er da også forlydender om at han er villig til at gå helt ned til €5m i løn, for at få det til at ske. Men tiden må selvfølgelig vise hvad der sker! Jeg gad godt se ham i Inter i hvert fald.

Der er også nu forlydender om Dan-Axel Zagadou som er fri på markedet, men ham kender jeg ikke nok til, ikke udover at han var et stort talent i FM ;-) (Men i virkeligheden nok ikke helt har forløst det)
Skrevet af Candela
Apropos Vidal, så er det da helt vanvittigt, hvis det passer, at lønnen stod til at stige i denne sæson til 9,5 mio euro. Det ser ud til, at man sender udgiften til det gyldne håndtryk i 21/22 regnskabet så det ikek belaster dette regnskab, hvilket giver god mening i forhold til FFP så settlement aggreement bliver mere spiselig. Et gyldent håndtryk på 5,24 og en nedskrivning på 0,75 mod en lønbesparelse på 12,45 mio euro. for en spiller man ikke havde den store nytte af.

https://www.calcioefinanza.it/2022/07/12/inter-risoluzione-vidal-cifre/

Spændende hvad det ender med i forhold til Sanches, som virker mere opsat på at blive sidste år. Eller være på udkig efter en større pose penge med hjem.
Skrevet af Soren32
Testkampene indikerer i hvert fald, at der godt kunne blive plads til Dybala. Personligt ser jeg ham også gerne, hvis han kan nedsætte lønnen. Kan vi holde ham fri for skader (vi har godt personale til netop det), er hans potentiale kæmpe. Men først er Sanchez lige nødt til at fange, at an skal til at videre.

Jeg så meget af kampen mod Lugano. Det er tidligt på sæsonen, så svært at udlede noget af. Correa lavede et flot mål, men mislykkedes også flere gange med sit til tider irriterende trickery.
Der var en del unge i spil, og særligt knejten – med det smukke navn – Fontanarosa så spændende ud. Jeg håber han, Zanotti og Casadei kan komme op omkring førsteholdstruppen – hvis ikke de kan lejes ud til spilletid. Derudover var Aguome en smule klodset at se på, mens Asllani gjorde fin figur og der var et par enkelte LALU-kombinationer, som så lovende ud.

Men mest spændende er det da, som du siger @Urban, at vi ser ud til at kunne tillade os at sige nej til at sælge Skriniar? Og at medierne samtidig skriver, at Bremer-handlen IKKE afhænger af, om netop Skriniar sælges.

Medierne mener, at vi er all in på Bremer som næste, og jeg er spændt på, om både han og Dybala er at finde i truppen inden for de næste uger. Spændende hvilke kaniner Marotta kan trække op af hatten!
Skrevet af Facchetti
Hvad laver Dzeko for tiden? Han har ikke været i truppen til træningskampene so far... og Lukaku har mig bekendt ikke offentliggjort sit trøjenummer endnu...
Skrevet af Rossoneri
I flg Caïro koster Bremer mere end Skriniar (han henviser selv til en pris på €70m).

Svært at sige om han rent faktisk mener det, men han har i hvert fald tidligere vist, at han ikke er bange for at afvise enddog meget store bud på spillerne (Belotti kostede €100m og Milan fik afvist et bud på €65m).
Skrevet af Slettet(560810232201)
Rossoneri:
Bremer har en frikøbsklausul på €15m til januar, hvilket gør at ingen vil imødekomme den værdi de holde ham på.
Bremer ender i Inter - nu her eller til Januar, den tror jeg er ganske sikker.
Skrevet af Rossoneri
Ja, har også hørt dette. Men er det bekræftet? Caïros adfærd peger lidt i en anden retning tænker jeg.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Godt spørgsmål Rossoneri.
Jeg har ikke set noget officielt på det, men flere forskellige kilder peger på det.

Et andet aspekt er også at Bremer har afvist samtlige PL klubber der har budt på ham, vi snakker Chelsea og Tottenham som de største.
Skrevet af Rossoneri
Tror, med al respekt, man skal være lidt kritisk overfor alle de rygter der fyger rundt. Bl.a. at Bremer skulle have afvist bud fra PrL. Herunder står det også tilbage i uvisheden, om der reelt har været bud fra disse klubber. Det har jeg i hvert fald ikke set bekræftelse af.

Det han selv har udtalt er, at han ønsker at spille på et højere niveau end Torino - specifikt i en klub der deltager i CL - for derigennem at spille sig på landsholdet.

Det ville umiddelbart stride mod den udtalelse, hvis han ikke ville til fx Chelsea eller Tottenham.

Jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige det, men hvis hans ambition er at spille på et højere niveau, er PrL vel generelt også et step op ift Serie A. Som brasilianer er det også svært at se, hvad der specifikt skulle holde ham i Italien.

Dermed selvsagt ikke en påstand om at Inter ikke kan være hans foretrukne destination. Det forekommer mig dog mærkeligt, at han pure skulle afvise stærke klubber (også stærkere end Inter) der spiller CL.
Skrevet af Nickdkinter
Bremers agent har været til samtale med Torinos ledelse idag for at presse prisen ned og forklaret dem at han kun vil til Inter.

Altså hvis vi hiver Bremer
Og dybala hjem og beholder skriniar så det
Jo vanvittigt. Selvom jeg tror at vi og Paris finder en løsning. Desværre
Skrevet af Slettet(560810232201)
Rossoneri:
Som brasilianer er det også svært at se, hvad der specifikt skulle holde ham i Italien.


Jeg synes der er mange ting:
- Kultur
- Vejret
- Det defensive udgangspunkt, som Serie A excellerer.
- Tre-mands forsvaret, som han selv excellerer.
- Relationer (At Marotta siden Januar har haft snøren i ham)
- Nemmere vej til netop landsholdet i Serie A, end PL (færre at kæmpe imod, kontinuerligt spilletid i Liga og CL)

Nu ved jeg ikke om han har familie eller en kone, men kvinder vil som regel gerne til en af modens højborge, Milano.

Så der er da lidt grunde ;-)
Skrevet af Janus
Er der ikke noget med at Bremer har fået italiensk pas og ønsker at spille for Italien?
Skrevet af Rossoneri
Det defensive udgangspunkt, som Serie A excellerer.

Der bliver scoret flere mål i Serie A end i PrL. Dermed skulle det argument vel netop pege mod England.

Tre-mands forsvaret, som han selv excellerer.

Nu spiller Tuchel og Conte jo også med et tre-mands forsvar i hhv Chelsea og Tottenham.

Relationer (At Marotta siden Januar har haft snøren i ham)

Er det ikke lidt tyndt? Skulle han ligefrem vælge Inter grundet Marottas interesse?

Nemmere vej til netop landsholdet i Serie A, end PL (færre at kæmpe imod, kontinuerligt spilletid i Liga og CL)

Hvorfor skulle det være tilfældet? Både Tuchel og Conte er, historisk set, ret konsekvente i deres brug af spillere. Bremer ville antageligt være starter i begge klubber. Chelsea har jo fx sagt farvel til både AC og Rudiger, der begge har været faste startere.

Nu ved jeg ikke om han har familie eller en kone, men kvinder vil som regel gerne til en af modens højborge, Milano.

Aaaarh, det er vel trods alt de færreste fodboldspillere der vælger klub ud fra fruens ønsker om shoppingmuligheder.

Som sagt, jeg anfægter ikke at Inter kunne være Bremers foretrukne destination. Det forekommer dog ulogisk, at han blankt skulle afvise engelske klubber der lever op til de krav han selv har opstillet.
Skrevet af Rossoneri
Er der ikke noget med at Bremer har fået italiensk pas og ønsker at spille for Italien?

Hans kone forsøger at få italiensk pas og derigennem vil Bremer forsøge at få det samme.

Efter hans eget udsagn ønsker han dog at spille for Selecao. Det italienske pas kunne evt. ses i lyset af reglerne om udlændigestatus i flere ligaer.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Rossoneri:
Der bliver scoret flere mål i Serie A end i PrL. Dermed skulle det argument vel netop pege mod England.


Historisk set, er det dog det defensive udgangspunkt der har været klart i førersædet. Inter er også en af de klubber der lukker allerfærest mål ind, kan man fortænke Bremer i at være en del af sådan et sætup?

Er det ikke lidt tyndt? Skulle han ligefrem vælge Inter grundet Marottas interesse?


Jeg tror du undervurderer hvor stor en betydning det relationelle har. Hvor vil du helst skifte hen, hvis lønnen nogenlunde er den samme (det antager jeg fordi jeg ikke har hørt om højere lønninger til Bremer i PL end i Inter) i PL og Serie A?
Jeg ville vælge en liga jeg kender, og hvor jeg ved jeg er ønsket, og hvor jeg har været ønsket før alle andre klubber er sprunget på.
Du er velkommen til at mene noget andet.

Hvorfor skulle det være tilfældet? Både Tuchel og Conte er, historisk set, ret konsekvente i deres brug af spillere. Bremer ville antageligt være starter i begge klubber. Chelsea har jo fx sagt farvel til både AC og Rudiger, der begge har været faste startere.


Måske, men med indkøb af Koulibaly i Chelsea og et stærkt forsvar allerede i Tottenham. Er det dog ikke givet. Bremer er tilmed uprøvet i PL regi.

Aaaarh, det er vel trods alt de færreste fodboldspillere der vælger klub ud fra fruens ønsker om shoppingmuligheder.


Den var egentlig skrevet med et glimt i øjet. Men man spiller sine kort rigtig skidt hvis man undervurdere kones ønsker også. En familie skal fungere for alle parter, så selvfølgelig har konen noget at sige ifht. hvor næste klub er.

Det forekommer dog ulogisk, at han blankt skulle afvise engelske klubber der lever op til de krav han selv har opstillet.


Det synes jeg ikke er særlig ulogisk. Alle krav bliver opfyldt i Inter, og som før nævnt, når alle krav er opfyldt, vil jeg vælge det sted hvor jeg relationelt er mest ønsket. Det synes jeg er super logisk.

Men men.. Lad os se hvor han havner! Af gode grunde håber jeg selvfølgelig at det bliver i den blå og sorte del af Milano, frem for alle andre steder.
annonce
0