Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Skriniar ud og Bremer samt Milenkovic(kunne også være en anden) ind. Det tror jeg stadig på.


Så har man tjent 15 kroner på Skriniar, og dvs. gået nogenlunde i nul på transferfronten for i år.
Så skal du stadig indsamle 60 millioner før juni 2023.
La prende Vecino.
Skrevet af Soren32
@Søren F

Af ren nysgerrighed: Ved du noget, som vi andre ikke gør?

Det forlyder, at Juve har overbudt os, og de lokker også med større lønpose til Bremer.
Milenkovic havde været fin til bredden, men han batter jo ikke som afløser for Skriniar.
Skrevet af Rossoneri
Torino har selv bekræftet, at der er dialog med både Inter og Juventus.

Agresti, der normalt er meget velinformeret omkring Juve, meddeler, at de skulle have tilbudt en noget mere attraktiv aftale end Inter (køb plus bonusser vs lån med option). Den samlede værdi af Juves tilbud, skulle også være ca. €10m højere.
Derudover skulle den tilbudte lønpakke også være markant bedre (€5m net vs. €3m).

Alt i alt ligner det, at Juve har sat alle sejl ind på, at sikre deres førstevalg efter salget af de Ligt, mens Inter synes begrænset af økonomien.

Som det ser ud nu, skal den berømte kanin nok op af hatten, hvis Bremer skal til Inter.
Skrevet af Soren32
Præcis @Rosso!

Jeg ser kun Bremers forhold til Torinos fans (at han ikke vil skifte til en ærkerival) som eneste plus på vores side. Inzaghi skulle eftersigende også have regnet med Bremer siden December og haft kontakt og forståelse med spilleren. Det ved jeg ikke om tæller. Skulle jeg vælge mellem to arbejdsgivere, valgte jeg da hellere den, der gave 25% højere løn.
Skrevet af Martinovic
Gazettaen skriver, at Inter lurer på Demiral, hvis Bremer glipper. Som jeg ser det, vil det udjævne favoritværdigheden en del hvis;

Juve ender med Bremer
Inter skal sælge Skriniar og må nøjes med Milenkovic eller Demiral.

Ender Inter med Bremer, skal Juve på jagt efter kvalitet. Inter vil dog mangle en højre stopper, hvis klubben ender med Bremer, De vrij og Bastoni forudsat, at Skriniar bliver solgt.

Et forsvar med Skriniar, Bremer og Bastoni vil til gengæld gøre Inter til ret klare favoritter.
Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Som jeg ser det, vil det udjævne favoritværdigheden en del hvis;

Juve ender med Bremer


Det er jeg ikke så sikker på. Rent numerisk, kommer Juve stadig til at mangle en spiller eller to til midterforsvaret. Rugani ventes at være fortid i klubben, og dermed står man reelt kun med Bremer og Bonucci samt den noget uprøvede Gatti. Det er selvsagt ikke nok, selvom man spiller 4-4-2.

Juve er NØDT til at gå mere eller mindre all-in på Bremer, for hvad er alternativet pt. Selvom jeg da ville være noget loren ved at tage til Juve, givet at de ikke engang kunne holde på eller få det bedste ud af et af verdens største forsvarstalenter.
Forza Milan!
Skrevet af Nickdkinter
Det går galt snart
Skrevet af kim000
Man kan håbe på et salg.
Skrevet af Nickdkinter
Bremer er også tabt for os. Pyha den her gør også ondt. Det her er altså mega skidt arbejde af ledelsen. Vi ved self ikk hva der er blevet sagt bag de lukket døre men det her er fandme pinligt!!!

Nu skal der ik sælges en forsvarsspiller! Det må ikk ske nu.

For helvede altså!
Skrevet af OC
Jeg vil stadig være åben for et De Vrij salg. Det eller en forlængelse.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(031523220508)
Det er godt nok skidt efter 6-7 mdr. arbejde, men det er udelukkende på Zhangs skulder det her, det forlyder at han ikke ville forhøje budet, man kan trods alt ikke beskylde Marotta for at fejle hvis han ikke får de nødvendige ressourcer at lege med. Pt. skal han jo sælge for langt mere end han må købe for og så er spillere som Bremer jo umuligt at få fingre i.

Det vil være en regulær katastrofe hvis man sælger Skriniar nu, forhåbentligt bliver det sat en stopper for det. Men De Vrij og Dumfries kan være okay ofre.
Skrevet af OC
Det passer heller ikke.

Marotta har haft 7 måneder til at lukke Bremer-handlen, men satsede på, at selvsammes løfte ville være nok. Havde man budt de 30 millioner plus Casadei man gør i dag for en uge siden hvor Juventus stadig havde De Ligt, havde Torino nok bidt på. Det er samme situation som Dybala, hvor han tøver for lang tid.

Godt det samme. Skriniars tilstedeværelse er vigtigere.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(031523220508)
Det havde været fuldstændigt vanvittigt at ofte Casadei for en forsvarsspiller. Casadei er en potentiel stjerne man ikke bare skal sende videre hvis ikke man kan blive garanteret en eller anden form for tilbagekøbs klausul og efter forlydener var Torino slet ikke interesseret i en sådan.
Skrevet af OC
Det havde været fuldstændigt vanvittigt at ofte Casadei for en forsvarsspiller.


Hvad er det for en mærkværdig logik? Bremer nu og her ville være langt, langt mere værd en Casadei er, og sandsynligvis også hvad han ville være. Vi har en horribel historik med at udvikle vores ungdomsspillere. Tassi var et større aktiv, det samme med Bonazzoli, Slavkovski, Di Napoli, Livaja, Longo og så videre og så videre.

Der er alt for mange ubekendte faktorer når man taler unge spillere - at det skulle være Casadei der tungen på vægtskålen her, er et absurd postulat.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(560810232201)
At "miste" Bremer og Dybala, er selvfølgelig et blow. Men som OC også skriver flere gange, så er Skriniar vigtigere. Og det er markant!

Jeg vil langt hellere have Skriniar og så en bredde af, D´Ambrosio, Dimarco, Darmian, og måske en Zagadou, som er gratis.

Sælger man så De Vrij, kunne en mulighed også være at bruge Dimarco, hvis man rykker Bastoni ind i Center og Dimarco til venstre. Men stadig skal der hentes andre ind, og spørgsmålet er om man kan hente spillere der er bedre end Dimarco?
Milinkovic og Demiral er nævnt - men er de overhovedet realistiske?

Egentlig kan jeg rigtig godt lide Dimarco og hans ærgerrighed og fight, men ved ikke helt om jeg synes han er helt taktisk super duper.
Skrevet af OC
Sælger man så De Vrij, kunne en mulighed også være at bruge Dimarco, hvis man rykker Bastoni ind i Center og Dimarco til venstre. Men stadig skal der hentes andre ind, og spørgsmålet er om man kan hente spillere der er bedre end Dimarco?
Milinkovic og Demiral er nævnt - men er de overhovedet realistiske?


Skriniar har, de gange han har spillet i midten, gjort det formidabelt, mens Bastoni har set ukarakteristisk svag ud. Løsningen vil så være at rykke slovakken ind i midten (selvom få er bedre på ydersiden), sælge De Vrij og så købe Milenkovic, som vistnok skulle have en klausul på 15 millioner euro.
Kan man gå nogenlunde i nul på De Vrij -> Milenkovic, så er det vil efterhånden det bedste vi kan håbe på.

Men det er mange ´hvad hvis´er der er i spil her.

Demiral har Atalanta lige købt for 20 millioner euro, så allerede der er han ude af rækkevidde hvis det skal give mening økonomisk.
La prende Vecino.
Skrevet af Soren32
Jeg synes Dimarco er en fed type, men med alt respekt, så skal han ikke ned som en fast del af trebackkæden. Det er han ganske enkelt ikke god nok til. Mod mindre hold og i kampe, hvor vi sidder tungt på spillet, er han god at have der til sine raids, skud og afleveringer. Men han er IKKE en centerback. Han er en wing, der kan spille der.

Det var surt med Bremer, men mest surt at se vores naive tilgang sådan blive udstillet. Pedulla melder også, det var samme situation med De Paul. Det er gasnke enkelt svagt. Nu bliver Skriniar så nok, hvilket er best case. Ryger De Vrij, så er Milenkovic måske mok et fint valg, og Skriniar kan spille i midten, hvilket han gjorde til UG sidste sæon. I det hele taget er der ikke meget, som Skriniar ikke kan. Derfor fedt han bliver! Men man skal jo aldrig sige aldrig. Pludselig står Paris der, og så får vi en eller anden Kim fra Fenerbache i bytte.

Ej, en Milankovic ind til dybden nu giver mening, hvis den er mulig. Så kan D´ambro hjælpe til også. Og Dimarco, når taktikken tillader det.
Skrevet af DenBlaaDelAfMilano
Det glade vanvid med Bremer. Selvfølgelig skal Skriniar blive nu - hvis De Vrij ryger, skal man til at være kreativ. Mon ikke man godt kunne have brugt en Ranocchia til bredden?

Himmelråbende amatørisme at regulær nølen forpurrer Bremer-handlen.
Andrea Ranocchia - Frøen fra Assisi
Skrevet af Slettet(031523220508)
OC

Inter kunne nok egentligt godt have brugt Zaniolo i stedet for en hvis spiller der viste sig ikke at slå til, vel og mærket til en ganske klækkelig hyre.

Men blot fordi Inter har pisset det ene talent ud i rendestenen efter den anden, er jo ikke ensbetydende med at Inter skal fortsætte den strategi. Sølvfølgelig er der er en hvis mængde usikkerhed forbundet med talent udvikling, men pga. Inters økonomiske forfatning så bliver man simpelthen nød til at kigge på løsninger der er til at betale for og som har en hvis grad af økonomisk forsvarlighed over sig.

Inters økonomi er i laser og de mistet i øjeblikket et svimlende million beløb hvert eneste år, ikke mindst fordi udgiftniveauet er på et komplet uholdbart niveau, ligesom man står i en situation hvor 30m på en spiller faktisk ikke er penge man har, hvorfor hele fadæsen med at sælge en af de 4 profiler med værdi har været et konstant tema de seneste måneder. Man bliver simpelthen nød til at sadle om og få mere ud af de talenter der har et vist talentmasse for at holde udgifterne nede, det nytter ikke at bruge penge man ikke har.

Det nytter intet at smide 30m i den nuværende situation uden at de er dækket ind og det er de ikke uden et salg af tilsvarende størrelse, hvilket nærmest giver sig selv hvor de kun kan komme fra. Bremer ville aldrig være materialiseret uden et salg af en profil, så nej det er ikke en fadæse, fadæsen ligger nok mere i at man overhovedet overvejede det. Man skulle have brugt tiden på at forlænge Skriniars kontrakt og ikke prøve at få spillere i hus man reelt ikke har økonomi til at hente til at begynde med. Man bliver nød til at gå efter lavt investerings mål på lav løn og så må man skære ned på ambitionerne i stedet for den nuværende blæse og have mel i munden.

Selvfølgelig ville Bremer være fedt, men aldrig på bekostning af Skriniar eller Bastoni.
annonce
0