Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Soren32
Ja, det er jo desværre intet mindre end fortjent.
Har Inzaghi stadig det her holds tillid? Elendigt spil nok engang.
Skrevet af Nickdkinter
Pinligt, aner ik hva der skal til. Men for dælen det er ikk godt. Sæsonen er stadigvæk ung. Men vi skal tage os sammen
Skrevet af OC
Man høster hvad man sår, Suning.
La prende Vecino.
Skrevet af Nickdkinter
Søren: nej det virker bestemt ikk sådan må
Man nok sige. De slår alt for hurtigt op i banen og der ik rigtigt sammenhold. Det er tydeligt at se. Når der er modgang så slår de op
Skrevet af Facchetti
Brozovic skiftet ud mod Østrig efter 18 minutter. Nogen der ved noget om en eventuel skade?
Skrevet af Martinovic
Aviserne skriver muskelskade. Omfanget kendes ikke endnu.
Mojn do!
Skrevet af OC
3-4 uger, spår Dalic.

Det kan være en tidlig ende på en allerede horribel sæson.
Måske kan han også lige præcis nå at blive klar til at smutte til Qatar - det ville være prikken over i´et.
La prende Vecino.
Skrevet af OC
I øvrigt fremragende - som i fremragende - arbejde af Zhang og Marotta mht. Skriniar.

Total stilstand på forlængelsesfronten, og nu er man nærmest tvunget til at sælge for 25 millioner i januar, midt i sæsonen. Dvs. en tredjedel af det der blev budt for halvanden måned siden.

De Vrij afskibbes også, om det er til et minimalt beløb i januar eller gratis til sommer, og så skal man finde to startere for mindre end 25 millioner euro. Det er desuden uden at medregne de 40 millioner euro som Zhang stadig kræver til sommer.

Som topspiller skal man holde sig langt væk fra den her klub og ledelse.
Det sportslige projekt er stendødt.
La prende Vecino.
Skrevet af Soren32
@OC
Jeps, og samtidig kører der ofte rygter om afgang af Dumfries – denne gang til Chelsea i januar, hvilket IKKE giver penge, men blot lukker (lidt af) hullet på det kæmpe lån. Det værste er, at pengene ville vægte nok til at skylle ambitioner ud med badevandet.

Får de ikke forlænget med Skriniar, så er slår det en stor fed streg under den måde, de driver klubben på. De Vrij kom gratis og ville have været god at tjene på. Det kan vel afskrives som en del af gamet, hvis han smutter gratis, om end man skulle have fået penge, klart. Men sker det, at vi mister Skriniar nu, som for 6 mdr. siden var glad og stod med udsigt til at skulle bære anførebindet en dag, så er jeg tabt for ord. Amatører dækker det ikke. Men man har haft ham hængende som salgs-objekt næsten et helt vindue, og nu lokker PSG så bare med en check, vi ikke kan matche. Bravo.

Og ja, med Brozo ude en måned, ser det endnu mere sort ud. Inzaghi kan ikke skovle vandet ud af den her synkende skude. Inzaghi skulle i øvrigt have stokkeslag, hvis meldingerne om, at han insisterede på at give Correa endnu en chance frem for at forsøge at få afskibbet til fordel for Dybala.

Skrevet af OC
For ikke at nævne man kunne have solgt Skriniar og fået Bremer ind og stadig havde stået med en væsentlig fortjeneste.

Hvem er der nu?

Inzaghi kan ikke skovle vandet ud af den her synkende skude. Inzaghi skulle i øvrigt have stokkeslag, hvis meldingerne om, at han insisterede på at give Correa endnu en chance frem for at forsøge at få afskibbet til fordel for Dybala.


Det skal han, men det scenario er næsten også vanvittigt, at jeg har svært ved at tro at det har noget på sig.
Med et Correa salg på 25-30 millioner til rygtede PRL klubber havde vi næsten været i mål med Zhang-kravet, og Dybala havde været et klart skridt op fra en spiller som vel næsten kun er en tiendedel af den pris vi betalte på daværende tidspunkt værd, samt han var gratis.

Men som tingene kører lige nu, hvor man konsekvent træffer de forkerte beslutninger, så skulle det ikke undre.
La prende Vecino.
Skrevet af Soren32
Jeg ved ikke, hvem der er nu. Milenkovic? Men det bliver jo heller ikke billigt længere. Og hans kvalitet er også betydeligt under. Måske der løber en 30+ årig spiller rundt et sted og også er nær kontraktudløb? Det virker som planen.

Er ærligt talt for frustreret og sur til at se nogen lykkelig ende på det her (både Skriniar og klubben under Zhang). Forløbet er ifølge GdS gået fra, at Skriniar for 6 mdr. siden var noget nær lykkelig og klar til en forlængelse til 5 mill euro. Nu lokker PSG så med 9, og vi skulle være villige til at give 6, men spilleren ser 7.5 som rimeligt. Det er dog for højt for os, surpise.
De 60 millioner euro, der var på bordet i sommers, er dermed snarere 20, måske med ”held” 30 nu. Og det er bedre end at miste en spiller på en fri transfer, men altså. Det er jo en situation, de 100% selv har skabt.

Ift. Inzaghi og om det med Correa passer, så pas. Men du har ret i din værdiansættelse af Correa. Han er simpelthen spild af alle kroner, og det burde have stået klar sidste sæson. Så kunne man lige så godt have udviklet på Satriano fra denne sæson af.

Gad godt at vide, om der stadig sidder optimister derude.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Optimist er jeg ikke. Det ligner meget at vi starter forfra 12/13, 13/14 sæsonerne - middelmådige hold!

Men helt så galt håber jeg alligevel ikke det går.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Heldigvis er der dog flere og flere rygter om at Inter bliver solgt - man kan håber at det bliver en ejer med vision og målrettethed der køber klubben.
Skrevet af Soren32
Ja, absolut. Det er liiiige før PIF eller lignende er bedre! Men alt er krydset her for et salg. Familien Zhang må bare indse, de ikke er ønskede og at de ikke kan drive klubben.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Suning skulle være klar til at skyde mere end100m euro i Inter.

Hvad det så end betyder, ved jeg ikke. Men mon ikke det blot gældsætter os endnu mere..
Skrevet af OC
Nej, det skulle gerne være fra Oaktree-lånet, hvoraf man vistnok kun har brugt 70 millioner euro indtil videre.
La prende Vecino.
Skrevet af Soren32
Det er GDS, som melder, at Zhang vil blive og "investere", mens GdS og Tutto melder om januar-salg af Skriniar og Dumfries, og et salg af klubbben på sigt.

Det er virkelig svært at finde hoved og hale i den rodebutik.

Dagens grin er dog denne her fra artikel på Football Italia: "As reported by La Gazzetta dello Sport, Inter had their eye on Chalobah in the past and still consider him a top option to replace Skriniar, should the Slovakian depart over the next two transfer windows."...
Skrevet af OC
Dagens grin er dog denne her fra artikel på Football Italia: "As reported by La Gazzetta dello Sport, Inter had their eye on Chalobah in the past and still consider him a top option to replace Skriniar, should the Slovakian depart over the next two transfer windows."...


Bliver vanvittigt fedt når vi kommer til at bruge flere penge på en der hedder Trevoh end vi får ind for et salg af Milan Skriniar.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Så betyder de 100m euro at vi ikke skal sælge for 40m euro til vinter/sommer?
annonce
0