Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Du er jo helt væk, Zanetti4ever. Det vil svare til at sige, at Inter kun vandt en håndfuld mesterskaber på stribe pga. Calciopoli.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Inter vandt på en helt anden måde Foggy, vi smadrede jo al modstand den første sæson og satte også den ene rekord efter den anden. Men modstanden var da på ingen måder imponerende, det må man også være mand nok til at indrømme, det var derfor utroligt let for os at sætte sådanne rekorder, kun det mentale kunne have været en reelle hindring. Førs fra 07/08 sæsonen og frem fik vi modstand, men vi var stadig for gode, ligesom Juve er det i dag, til der for alvor var spænding om udfaldet.

Milan vandt et år hvor Inter havde mistet sin succes træner, hvor Inter havde en trænerfyrring midtvejs og havde en elendig sædon start, alligevel præsterede vi at give jer en smule konkurrence til sidst, på trods af at vi var elendige og meget langt fra niveauet den forgangne sæson. I viste på Intet tidspunkt den suverænitet og niveau som Inter viste de forgange 4 år. Så jo i vandt fordi i var de mindst ringe. Havde Inter haft bare en smule bedre sæson start, havde i jo aldrig vundet det mesterskab.
Skrevet af Martinovic
Ja, og det var vel pga. Calciopoli? Zlatan var nok ikke endt i Inter, hvis Calciopoli ikke havde opstået. Det samme med Mourinho.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Inters mesterskab var ihvertfald dyrt for italiensk fodbold, generelt set.

Man mangler helt Farso, til at komme med et søvndyssende langt indlæg på hvorfor Inter opførte sig ligeså illegalt, som de andre storklubber blev dømt for, mens Inter gik fri uden én anklage.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har stadigvæk svært ved at forestille mig, Inter skulle have begået de samme forbrydelser som Juventus og Milan, men uden at blive dømt, når nu Juventus havde Moggi og Milan havde selveste Berlusconi som hovedaktører. Det burde ikke kunne lade sig gøre i italiensk fodbold/politik, at den storklub med mindst politisk pondus slipper for straf.

Jeg ved da også godt, Inter ikke har været squeaky clean, men jeg tror fortsat på, vi ikke har været i nærheden af de samme højder som især Juventus. Der skete nogle besynderlige ting dengang.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Gasbarroni
Ligesom nu, hvor bl.a. Milan og Roma er blevet snydt i bestræbelserne på at hjælpe Juve, og sidstnævnte har hentet adskillige point pga. dommerhjælp.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Pizarro
Taler folk virkelig stadig om Calciopoli? Hvor mange gange er Moggi blevet dømt? Han taber også samtlige appelsager. Kom nu videre.
BERLUSCONI PEZZO DI MERDA!
Skrevet af Caroe
Har Roma hentet adskillige point på dommerhjælp, Gasb?
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Gasbarroni
Tværtimod.

Med sidstnævnte refererede jeg til Juve.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Caroe
Haha godnat!
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja konspirationsteorier er der da rigeligt af herinde!

Nu var Inter mere end blot Zlatan, blot til folks oplysning, det var langt fra Zlatans fortjeneste alene at man satte alle de rekorder, disse rekorder skyldtes først og fremmest at Inter var et stærkt kollektiv som var krydret med Zlatan.

Man havde for først gang i mange år stærke spillere over hele banen , og som besad en vindermentalitet og kampgejst som på daværende tidspunkt havde været noget af en mangelvare i nærmest mere end et årti. så da Inter gik ind i sæsonen 06/07 havde holdet allerede gennemgået en massiv forandring især på det mentale plan, dette skyldtes Bl.a at spillerne havde set at man kunne vinde (Coppa Italia), og så havde holdet en hel anden tro på egne evner end det havde før Mancini tog styringen, og så hjalp det formentligt også at man havde en træner som holdet vidste der var fuld opbakning til. Så Inter ville have været min. hovedudfordren Calciopoli eller ej, og der er meget stor sandsynlighed for at man havde vundet om alle omstændigheder.

Det er noget fordruknt sludder at Inter har kostet Italiensk fodbold noget som helst, vi var det hold der forhindrede at det endte i en katastrofe de fire år hvor vi sad på toppen. For i øvrigt var Italiensk fodbold på vej nedad allerede inden Calciopoli, og dette skyldtes en lang række faktore, Bl.a. den at de Italienske hold smed tonsvis af point væk i Uefa Cuppen/ Europa League Imodsætning til tyskerne som tog den seriøst. Så skal man give nogen skylden skal fingrene peges hen mod sub toppen og ikke Inter.

Desuden noget værre sludder at vi kun fil Mourinho pga. Calciopoli.
Skrevet af Flying Dutchman
En lejeaftale med købsoption med Osvaldo skulle vist være på vej indenfor de næste par dage, nu hvor Pereira smutter en tur til Marseille, og dennes ugeløn på ca. 38.500 € kan bruges på en spiller der måske ikke er helt så uduelig.

Personligt hilser jeg Osvaldo velkommen. Han kan beviseligt score mål, og kan aflaste Palacio lidt, så det hele ikke hviler på ham. Belfodil har ikke vist noget som helst, Milito virker ikke helt skarp efter en lang skadespause, og så er det ikke nok med ´bare´ Icardi.

Jeg fandt i øvrigt listen over lønninger i indeværende sæson, og det er jo helt vanvittigt hvad nogle spillere tjener ift. hvad de byder ind med: http://forzainterforums.…t-2013-2014 (listen er lidt længere ned, hvor der er taget en kopi fra én af Italiens sportsaviser).

Milito tjener 5 mio. € om året, hvilket jo er alt for meget. Cambiasso tjener 4,5 mio. € - Cuchu har så straks vist mere end Principe, men alligevel, og især med FFP i mente, er det jo for meget. Guarín tjener 2,2, ligesom Ranocchia, mens evigt skadede Chivu hæver 2 mio. om året. Omvendt viser, at nyere tilgang som Kovacic (1,2), Taïder (0,65), Icardi (0,8), Carrizzo (0,7), Hugo (1,6) og Ricky (1,0) tjener knap så meget, at der virkelig bliver tænkt over sagerne nu.

Til sommer har Castellazzi (0,5), Muren (1,5), Chivu (2,0), Capitano (1,5), Mudingayi (1,1), Cuchu (4,5), Mariga (0,8) og Principe (5,0) alle kontraktudløb, mens Wallace (0,6) og Rolando (1,1) i princippet vender tilbage til deres klubber (tilsammen en årsløn på 18,6 mio €, eller godt 43,7% af vores totale årslønninger på 42,55 mio €). Det er nok realistisk, at Mudingayi og Mariga ikke får forlænget deres kontrakt, Wallace også er forholdsvis sikker på at smutte tilbage til Chelsea (jeg håber lidt, Rolando bliver, da han har gjort det fortrinligt), og Castelazzi, Capitano og Chivu nok stopper, så allerede der sparer vi en del. Muren, Cuchu og Principe skal nok indstille sig på at ´nøjes´ med mindre kontrakter.

Selvfølgelig skal disse spillere erstattes, men hvis nogle af de nyere spilleres kontrakter kan bruges som pejlere, ser det lyst ud mht. FFP og en på sigt stærkere Inter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Principe smutter til sommer, han skulle have lavet en aftale med en argentinsk klub, så allerede der er der ca. 10mil euro sparet. Chivu har ligesom Samuel og Zanetti kontraktudløb og de går vel formentligt alle på pension til sommer. Mariga og Mundingayi får formentligt ikke deres kontrakter forlænget, så endmu mere besparelse.

Rolando regner jeg stærkt med at vi signer permanent, Wallace ryger selvf. tilbage til Chelsea.

Om Hvorvidt Cambiasso og Castellazzi får forlænget kontrakten må tiden vise. I Cambiasso tilfælde vil han løn blive skæret ned til 2,5mil, så skal han have nogen fremtid i klubben, ja så bliver han næd til at acceptere denne, for det er det nye lønloft som de fleste medier har rapporteret om.

Alt i alt forventer jeg en besparelse på min. 25 mil euro Brutto.

Det er så sandelig nye tider i Inter

Skrevet af Nerazzurri
Stopper Castellazzi ikke til sommer? Det mener jeg er meldt ud.


@FD
Ironi har det svært på skrift. Jeg mente naturligvis Inter.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
@ Zanetti

Der spares så 5 mio. € på Milito, but still. I og med vi, ifølge FFP´s bestemmelser, kun må have et underskud på 45 mio € per sæson (indtil 15/16, hvor det så reduceres til 30 mio. € per sæson), er det alligevel en god sjat. Sidste sæson, havde vi vist et underskud på 81 mio. €, hvor en stor del af det så bestod af den gigantiske skyld, Moratti havde løbet op - den har Thohir så taget sig af.

Jeg tror, dem der stopper/ikke får forlænget deres kontrakt/lejeophold, er: Capitano, Chivu, Milito, Mudingayi, Mariga, Castellazzi og Wallace, mens jeg tror (og håber), at Muren fortsætter et sæson mere, Cambiasso lige så, men går ned i løn, og Rolando får tilbudt et ophold mere (til samme løn eller deromkring). Især hvis Frøen - der alligevel tjener 2,2 mio € om året - forsvinder, ville både Muren og Rolando være nødvendige.

Det fede er dog helt klart, at siden FFP blev varslet, der bliver tænkt før der bliver handlet. Der skal ikke herske noget tvivl om, at vi var den klub i Italien - og måske endda Europa - der indtil for meget nyligt havde brugt flest penge. Det er totalt forfriskende, vi har fået spillere som Kovacic, Taïder, Icardi og Ricky til at være i klubben, til tilsammen ikke engang den løn, Cambiasso får.

Det bliver nogle sværre år vi går i møde, rent titelmæssigt. Men hvis Inter regelmæssigt kan komme i CL, eller i det mindste EL, samt blive ved med at score højt i TV-penge, er bunden lagt. Når vi så får vores eget stadion - de indtægter derfra gælder i ´den positive kolonne´ under FFP - ser det endnu lysere ud. Så om fem-syv år (hvilket er ingen tid for Inter fans), ser det ligefrem rosenrødt ud, såfremt alt går efter planen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Nera

Ja, jeg syntes og synes stadigvæk, Inter var væsentlig bedre end Udinese i anden halvleg. Vi mangler bare ´det´ til at lirke et forsvar op. Det Sneijder kunne, du ved?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
De fem millioner er Netto, medmindre han har altså fået halveret lønnen ned til 2,5 mil netto.

Lønninger i Italien opgøres i netto ikke Brutto
Skrevet af Flying Dutchman
Og du har styr på de italienske skatteregler? De er altså ikke på 50%.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nej de er ikke helt oppe på 50%, det har du helt ret i, Den er vist på 43% Det er bare nemmere at runde op.
Skrevet af Flying Dutchman
Fair.

Tak for heads-up i øvrigt - havde ikke lige tænkt på, de kunne være i netto.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0