Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@Caroe:
Hvad er det for noget pjat, De Rossi har været fremragende i langt størstedelen af kampene i denne sæson.


Fair nok. Det beklager jeg så. Jeg har bare ikke set ham så god siden - ja for meget lang tid siden. Men jeg ser selvfølgelig heller ikke så mange Roma-kampe som dig.

I bliver altså heller ikke favoritter mod Roma af at hente en række sejre mod bundhold.


Det var nu baseret på en så objektiv vinkel som oddsudbyderne. Så jo det blev vi vist. Men hvis du læser lidt tilbage i tråden, vil du se at jeg personligt heller ikke var enig med det perspektiv.
Skrevet af Interforlivet
@Flying Dutchman:
CdS melder om Sime Vrsaljko til sommer - han vil falde et tørt sted! Tilføj Rodriguez til shoppelisten, og så har vi Rodriguez, Ansaldi og Dambro til venstreback og Vrsaljko, Dambro og Murillo til højreback. Det ville lune enormt meget og gøre, at vi samtidig kan komme af med Ninjaen og Santon mens vi stadigvæk kan få noget for dem.


Sød musik i mine ører.

Tuttosport melder, at Conte er en done deal - fire år til 15 mio.. Men altså... det er jo Tuttosport...


Ja det må simpelthen være en and det der. Men det skal da blive spændende at høre hvad Conte har at sige til sagen...

Angående Conte, så handler det i sidste ende om vores klub og vores fremtid - og derfor er der få spillere og trænere, jeg direkte vil hade at se i klubben (Balotelli er én af disse, for eksempel). Jeg kan ikke lide manden. Jeg synes hans konstante offerattitude og piveri i pressen da han var Juventus træner var svært irriterende (og noget som i øvrigt ser ud til at være overtaget af Merda-fansene) og så vil han jo altid være manden, der stod bag Juventus opsving i ligaen. Det skrevet, så har han jo bevist, at han kan begå sig i andre klubber, og samtidig håndtere et stjernespækket samsurium og få det bedste ud af det - og det ser da ud til, som du også skriver, at Suning har tænkt sig at købe et par navne til sommer.

Så hvis nu, det ikke kan blive Pioli (hvilket jeg håber, ikke sker) og hvis nu Simeone, som det nu lyder, gerne vil blive i Madrid, så ville Conte, for fremtidens skyld, være en fuldgod løsning for klubbens skyld.


Det er meget fornuftigt skrevet, og jeg er også enig i det hele. Conte vil være en gevinst for klubben (jeg er i øvrigt ikke enig med dig, OC, i at det vil være for stor en omvæltning spillemæssigt/taktikmæssigt - hvis det ikke var det for Chelsea, kan jeg ikke se hvorfor det skulle være det for os). Rent personligt bærer jeg bare på et indædt (og superbarnligt) had til manden da jeg ser ham som en 100% Juventus-mand med alt hvad det indebærer. Og det kan jeg bare ikke se bort fra.

Men okay kommer han til Inter og vinder CL for os, så skal jeg nok tilgive ham hans grimme fortid:)
Skrevet af Flying Dutchman
Fuck hvad Conte har at sige - jeg kunne godt tænke mig en klokkeklar og stærk melding fra vores bestyrelse. At der så kort efter et håbløst nederlag mod Roma begynder at rygte om diverse nye cheftrænere, kan ikke være fedt for Pioli.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Flying Dutchman:
Fuck hvad Conte har at sige


Det var nu mest for at få en fornemmelse af om der er hold i rygterne eller ej. Men ellers ja - fuck hvad Conte har at sige - sådan helt generelt:)
Skrevet af Caroe

"I bliver altså heller ikke favoritter mod Roma af at hente en række sejre mod bundhold."


Det var nu baseret på en så objektiv vinkel som oddsudbyderne. Så jo det blev vi vist. Men hvis du læser lidt tilbage i tråden, vil du se at jeg personligt heller ikke var enig med det perspektiv.


Det er så fair nok. I så fald synes jeg oddsudbyderne fejler i deres bedømmelse - jeg skider i hvert fald ikke i bukserne over en række sejre mod nr. 5, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18 og 20.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Interforlivet

Jo jo, jeg var med - det var bare for at føre tanken videre.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
GdS melder om kontakt mellem Strootman og Inter, der skulle føre til et kæmpebud og ditto kontrakt.

Jeg er lunken.

Bevares, Strootman er en fremragende spiller, men vi mangler ligesom ingen på den centrale midtbane. Hvem skal han skubbe ud? Kondo? Brozo? Gagliardini? Det ville selvfølgelig umiddelbart svække Roma betragteligt, men idet der er tale om 40 mio. €, kan de nok hente en fuldgod erstatning til de penge.

Jeg er Schweiz her. Bliver det til noget, så er det fedt - gør det ikke, så er det også bare fedt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Duck
Tales der kun om €40 mio. for Strootman? Så er jeg mere rolig, jeg frygtede, at det var en seriøs historie. Og nej, der findes ikke Strootman-klasse derude for €40 mio. I hvert fald ikke noget Roma kan komme i nærheden af.
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, det trækker en smule ned i prisen, at Strootman har kontraktudløb i næste sommer. Mon ikke prisen stiger gevaldigt, såfremt der bliver forlænget?

Og nej, der findes ikke Strootman-klasse derude for €40 mio.

Det er vel lidt en oxymoron, når nu I hentede netop Strootman (der må formodes at være i Strootman-klasse) til rundt regnet 4,5 mio. €. Faktisk er jeres formåen i at hente klassespillere til relative småpenge imponerende: Nainggolan til lidt over 14,5 mio. €, Rüdiger til knap 9 mio. €, Manolas til knap 13 mio. € - det er misundelsesværdigt.

Så faktisk (og teoretisk og på papir og så videre) kan I tilsyneladende for 40 mio. € hente næste fire klassespillere i Strootman-klassen!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Duck
OK, modtaget. Det var lidt sløjt formuleret af mig, medgivet. Objektivt vurderet kan jeg godt se, at €40 mio. ville være et godkendt salg, hvis hans købspris tages med i betragtningen. Men som Roma-fan er der andre faktorer, man tager med i betragtningen.

Strootman repræsenterer lige nu mere end €40 mio. for Roma. Han er en integreret del af klubben og holdet og fremstår som en leder af mænd. På den måde er han meget mere værd for Roma lige nu, end €40 mio. ville være. Der er ikke en 1-til-1 erstatning derude, eller jo, måske er der, men der er ingen garantier for at en evt. erstatning vil kunne udfylde det tomrum, som Stroot i så fald vil efterlade. Hvor lang tid ville det i så fald tage? Det hører trods alt til sjældenhederne, at en spiller falder nærmest gnidningsfrit ind på sit nye hold, som Gagliardini fx har gjort det.

Det tager tid at bygge et hold op, og Strootman er en hjørnesten på det nuværende.

Derudover vil fansene gå nær amok, hvis det bliver endnu en sommer, hvor en eller flere profiler sælges til en direkte konkurrent i toppen. Kan I ikke bare holde fingrene væk? Importér jeres egne spillere!
Skrevet af Flying Dutchman
Nå nej, Duck, jeg tror, vi taler en smule forbi hinanden her. Strootman er selvfølgelig mere end 40 mio. € værd for jer. Min kommentar gik snarere ud på, at I tilsyneladende snild kan hente en ny ´Strootman´ eller flere for de 40 mio. €, der muligvis vil få samme betydning. Historikken viser under alle omstændigheder, at I har en heldig hånd med det.

Som jeg også skrev, så er jeg ret neutral i forhold til Strootman. Han er dygtig. Meget dygtig. Men jeg så for det første hellere at vi fokuserede på backpladserne (det ser også ud til at ske), mens jeg heller ikke kan se, hvem 40 mio. € manden i så fald skal skubbe ud af starteren.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Flying Dutchman:
Men jeg så for det første hellere at vi fokuserede på backpladserne (det ser også ud til at ske)


Ja. Nu bliver Henrichs fra Leverkusen også nævnt. Ham har jeg set spille et par gange, og han ser altså mere end almindelig spændende ud! Lad os håbe at Strootman-historien er en and (hvilket jeg også tror det er) og at pengene bliver brugt lidt mere fornuftigt (læs: primært på forsvaret og selvfølgelig særligt på backs!).
Skrevet af Flying Dutchman
Henrichs kender jeg ikke, men alt der vil være en kvalitativ forbedring i forhold til det vi har nu, er bare a-okay med mig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
Jeg tror de nye ejere anskuer situationen således at man hellere vil købe sig til succes fremfor at vokse sig til den.
Det er nok også en genvej, selvom det bliver er en dyr fornøjelse.

Jeg forventer at man til sommer sælger relativt billigt og køber dyre etablerede navne i stedet - både til trænerbænken og til banen.

Det giver i det lys mening, at vi sættes i forbindelse med alle spillere over 40M mærket, især dem der gør det godt i vores svære liga (ex Strootman).

Det er en skam, for det bliver svært for ex Brozovic, Kondogbia og især Pioli - der har potentialet og er kørt ind i maskineriet. Jeg kan godt lide Pioli, og hans eneste signing har været nærmest perfekt; selvom de færreste havde sat Gagliardini i kikkerten.

Desværre skal vi nok også til sommer hente erstatninger for Perisic og Icardi - selvom sidstnævnte har svoret loyalitet og bla bla. Bliver overrasket hvis han ikke er væk til sommer (ja begge, faktisk).

Kun CHL vil betyde at vi realistisk set kan holde på dem.

Ærgerligt i det lys at Napoli slog Roma - nu er der meget langt hjem...
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Interforlivet
@mumleren: Jeg har helt samme indtryk af Sunings strategi for at få os tilbage i det fine selskab - det er de økonomiske muskler der skal udgøre det vigtigste middel.

Jeg er dog slet ikke så sikker på at Perisic og Icardi ryger, som du lader til at være. Jeg tror i hvert fald der skal meget til (læs: vanvidsbud i bedste PL-stil) før de ryger. Man må jo trods alt formode at Sunings intention om at købe sig til succes også på et eller andet plan involverer en intention om at holde på de stjernespillere vi i forvejen har.

Det bliver under alle omstændigheder en meget spændende sommer. Og ja CL-kval bliver sværere og sværere at nå, men som du nok har kunnet fornemme på mine tidigere indlæg, så har jeg aldrig rigtig troet på at vi kunne overhale Roma og Napoli. Og det gør jeg stadig ikke. Men EL-kval bliver nu også svært nok at opnå for os tror jeg.
Skrevet af Martinovic
Hvordan harmonerer det med FFP, men det er Suning måske ligeglade med?
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@Foggy: Hvordan harmonerer det med FFP, men det er Suning måske ligeglade med?

Det harmonerer ikke ligefrem med FFP, men ja det tror jeg Suning er ret ligeglade med. Og andre klubber som Man City og PSG har jo allerede vist at man med lidt kreativ tænkning sagtens kan bruge vanvittige mængder af penge på transfers uden at blive ramt af FFP. Så jeg forestiller mig at det er noget lignende Suning har tænkt sig at gøre.
Skrevet af jensriis
Hvor er Candreva dog for forfærdenlig ringe for tiden !
Forza Inter
Skrevet af Slettet(042125212608)
Suning er efter alt at dømme røv ligeglade med FFP, intet tyder på Suning ligefrem tager det særligt seriøst, eller hvert fald ikke mere alvorligt end det ikke kan løses med kreativ tiltag og bogføring.

Når der konstant snakkes om transfer budget i størrelsesordenen på 100-200m ?, er det hvert fald et gevaldig vink med en vognstang hvilken vej Suning vil følge. Det tegner derfor ikke ligefrem på en satsning på egne spillere fra egne rækker og en overholdelse af ffp, det lugter derimod i langt højere grad af at man vil lave en Man city/psg.

Derfor tror jeg heller ikke Perisic eller Icardi ryger nogen steder det vil være formålsløst. Det hvert fald som minimum som FD er inde på kræve vandvids bud fra england, psg, barca eller real.

Skrevet af Mumleren
Flot bold i dag, godt at komme tilbage i sporet.

Forstår stadig ikke at Pioli sætter Éder ind i stedet for Gabigol ved 1-4, men han skal vel have lidt tid for at kunne afskibes til sommer (eller, det han præsterer hiver jo ikke ligegrem prisen op).
Inter | siden Misura/Fiorucci.
annonce
0