Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Spalletti valgte selv at gå. Roma ville gerne have beholdt ham. Men ja, dygtig træner Inter får sig.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@Magnifico: <blockquote&kvgt;Pinamonti er fed. Og en spiller, som jeg vitterligt frygter på søndag i primavera-finalen. Han minder mig på visse punkter om Chiesa. Han burde få chancen på førsteholdet. Spørgsmålet er bare, om det sker, idet Inter jo er en historisk storklub og at der derfor ikke gives så lang snor som fx i Fiorentina, men også i Atalanta og Torino - som FD også tidligere har været inde på. Man skal være i minimum Top 4 og helst kæmpe om titlen hvert år. Det fordrer spillere, der præsterer på topniveau fra start og fortløbende. Dét taler alt andet lige imod at give primavera-spillere chancen inkl. lang snor - og for at man køber gode spillere udefra. Det vil nok også være på Spallettis agenda.</blockquote&kvgt;Altså du (og FD) har det helt sikkert ret i jeres vurdering af hvad årsagen til de "manglende" chancer er. Men jeg ser det nu stadig som en lidt tynd undskyldning (dermed ikke sagt at I skal stå på mål for den - det er klubben jeg taler om her). For mig at se behøver dét at være en top 4-klub (hvilket vi jo i øvrigt kun har været én gang siden 2010/2011-sæsonen!) ikke at være ensbetydende med at ens talenter så kun kan få lov at spille en rolle på førsteholdet, hvis de præsterer på "topniveau fra start af og fortløbende". For mig at se er dette faktisk kernen af vores problem. Jeg synes der burde gøres plads til talenter, som kan udgøre rotations-spillere - såsom Benassi fx. også. Og det kan jeg simpelthen ikke forstå at man ikke har gjort. Specielt når man så ser på hvem vi har haft af "bredde-spillere" gennem de senere år (Kuzmanovic, Mudingayi, Rocchi etc.). Samtidig ville en sådan indstilling måske også gavne de unge spillere ved at fjerne lidt pres fra deres skuldre og dermed give dem mere ro til at vænne sig til fodbold på højeste niveau. For som tingene er nu, må talenterne i Inter jo være klar over at man nærmest skal være den næste Balotelli for at få lov til at gøre sig gældende på 1.-holdet. Så den der med at der ikke er plads til at give talenter chancen når man jagter CL-kval, giver jeg altså ikke meget for. Er man strategisk, kan det naturligvis sagtens lade sig gøre. Man behøver fx ikke at insistere på at sætte en "verdens mest pålidelige spiller" som Palacio ind når man fører 3-0 med 10 minutter igen (CL-kval-jagt i tankerne eller ej).
Skrevet af Flying Dutchman
Vi kan kalde os Primavera-mestre, efter 2-1 over Viola, på mål af Vanheusden og Pinamonti. Tillykke, ragazzini!

Endnu en gang et talentfuldt hold - jeg håber mod bedre viden, at vi gør brug af den i den kommende sæson.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er næppe realistisk at forvente man får mere end en brugbar spiller ud af det kuld. Pinamonti er nok den der pt. har de største muligheder end blot et par minutter.

Jeg er dog stadig ekstrem skeptisk ikke mindst fordi problemet med målsætning ikke tillader en særlig stor fejlmargin og eksperimentering. top 4 er kravet næste sæson og vi har ingen andre turneringer hvor der kan findes spilletid. Problemet mellem niveauforskellen på primavera og serie a udgør stadig en massiv udfordring og det pres for at levere for et hold som os er der ikke mange talenter der kan honorere
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror ikke, du har set dem spille.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
Vanvittigt flot af Primavera - der er mange spændende talenter på det hold.
Der går nok en årrække før de (foruden Pinamonti) vil kunne nå til det højeste niveau, men talent er der nok af, ingen tvivl om det.

Det er en gave at have så stærkt et ungdomsarbejde, også selvom spillerne ikke får deres gennembrud hos. Det bliver ofte negligeret at vi sætter så mange talenter på græs i små og mellemstore klubber, både økonomisk, sportsligt og for klubbens status.

NB! Noterer mig at United tilsyneladende følger op på deres interesse i Perisic, så den handel kommer nok i stand.
Håber man kan lande en erstatning i Bernardeschi fra Fiorentina, og stikke 15-20M i lommen. Det er (endnu) ikke 1-1 og Bernardeschi er vel ideelt set mere højrekant, men det ligner et godt match alligevel.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
Vanheusden, Emmers og Camara er i hvert fald rigtig, rigtig interessante og kunne snild gå ind og tage en back-up, skulle skaden ske.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Inter var bedst i finalen i går. Først da Sottil reducerer til 1-2 et kvarter før tid, bliver der rigtig kamp. Der er ingen tvivl om, at de 60 minutter inkl. forlængelse og straffe med 10 mand mod 11 i semifinalen mod Juve sad i benene hos vores knægte. De var trætte. Men det skal ikke tage noget fra jeres primavera. Sejren var fortjent. Tillykke.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Caroe
Rolig nu, FD. De blev 2´er i gruppen og vandt de tre finalekampe med 1 mål. Så det er jo ikke fordi de er niveauer over alle andre hold.

Roma vandt primaveraligaen i 2010/11. Af den trup er det kun Florenzi, Caprari og Politano, der rigtigt er blevet noget værd. Og ingen af dem slog til lige med det samme (Florenzi var dog tæt på med sit gennembrud i 2012/13).

Vi vandt også sidste år. Ponce har været klart mest succesfuld i denne sæson med 2 mål på 1124 minutter i La Liga. Sadiq har spillet 230 minutter for Bologna, Capradossi 1800 minutter for Bari. D´Urso og Di Livio lignede to store talenter og har blot spillet 1000 minutter tilsammen i Serie B. Godt nok ikke imponerende.

Der er altså bare langt fra primavera til Serie B. Næste punkt er Spalletti: Den man kan mange ting, men han er absolut forfærdelig til talentpleje. Der er nærmest ingen ungdomsspillere, der har fået spilletid hos ham i Roma i løbet af hans 5 år i klubben. I sidste sæson gav han 1 minut til Marchizza og det var alt. Selv i en fuldstændig ligegyldig EL-kamp kunne han kun finde 1 minut til 1 ungdomsspiller. Soleri og Tumminello har ikke fået chancen (og de scorer altså MANGE flere mål end Pinamonti).

Hvis spillerne skal have nogen som helst fremtid, så skal de lejes ud den kommende sæson. Det gælder også Pinamonti - medmindre han bliver den nye Messi. Hvis der skal plejes talenter finder man nærmest ikke en værre træner end Spalletti.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg påstår da heller ikke nogen steder, at de her spillere er færdige produkter, der kan stryge direkte ind på holdet?

Men finten er, at vi:

a) Stadigvæk har økonomiske vanskeligheder.
b) Har et forholdsvist komplet hold (vi skal ikke ud og lave en Milan).
c) Kun skal dyste på halvanden front i den kommende sæson.

Så derfor kan vi, i mine øjne, nøjes med at hente den der akut manglende venstreback og en eventuel erstatning til Perisic, og så ellers lade den gode trup vi har, samt de talentfulde primaveraspillere vi også har, løse opgaverne.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Caroe
Din kommentar til Z4E får det ellers til at lyde som om at flere af spillerne skal ind og have betydningsfulde minutter i næste sæson.

Jeg siger ikke der er noget i vejen for at man kan bruge et par spillere til at udfylde plads 21-24, men det er simpelthen et spild af talent med Spalletti. Jeg ville blive meget overrasket, hvis Pinamonti får mere end 30 Serie A-minutter næste sæson (medmindre man render ind i et skadeshelvede).
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Flying Dutchman
Så læser du godt nok mellem linjer der (bogstaveligt) ikke er der.

Pinamonti er af Spalletti blevet udpeget som første reserve til Icardi. Nu er der selvfølgelig og især i fodbold langt mellem tanke og handling, men pilen peger da svagt i den retning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Caroe
Z4E skriver at man nok ikke skal regne med betydningsfulde minutter til andre end Pinamonti, hvorefter du svarer med "Så har du ikke set dem spille". Medmindre du svarer på noget andet, så synes jeg ikke at jeg læser mellem linjerne.

Har Spalletti rent faktisk udtalt at han satser på Pina eller er det bare ren mediespekulation? Uanset hvad holder jeg stadigvæk fast i, at det er særdeles usandsynligt, at han får mere end en håndfuld minutter næste sæson.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Flying Dutchman
Han skriver, at der, udover Pinamonti, ikke er én brugbar spiller ud fra det kuld. Det svarer jeg så på, at jeg ikke tror, han har set dem spille.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Caroe
Han skriver at man ikke realistisk kan forvente mere end en brugbar spiller, hvilket ikke er helt det samme. Men nu bliver det vist snart flueknepperi.

Det udsagn vil jeg dog også være tilbøjelig til at give ham ret i. Og nej, jeg har ikke set dem spille, men det er baseret på hvad man tidligere har set fra mesterhold.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Flying Dutchman
Okay.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
"b) Har et forholdsvist komplet hold (vi skal ikke ud og lave en Milan)."

Nu har der rigtignok ikke været meget aktivitet i Inter endnu, men vi skal da ikke mere end en måned eller to tilbage før der var snak om at Inter igen ville ud og bruge en masse penge på markedet?
Men man er måske kommet til fornuft i den blå/sorte del af byen?

Jeg troede egentlig bare at man ville give den nye træner lidt tid og så skulle der ellers spenderes kinesiske dollars i stor stil.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Det skal der sikkert også, men jeg mente nu, at vi vores sæson ikke starter i midten af juli (som jeres gør, i form af EL-kampe), mens vi heller (med al respekt) skal forstærke på så mange pladser, som I skal og har gang i.

Det ender formentlig med, at vi spenderer 60 mio. € på Padova´s andenmålmand, eller noget i dén dur.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Ja man ved jo aldrig med Inter, altså hvor mange udskiftninger i kommer igennem, henover sommeren.
Men nej den tur Milan har gang i nu tog i jo sidste og forrige år. Forhåbenligt, for mit vedkomme, så vil man i AC Milan være bedre til at få pengene til at slå til også i forhold til sluttabellen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Det vil I historisk set nok også have mere held med end os. Jeg tror også, I slår vores transfervindue i sidste sommer, hvad angår udgifter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0