Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Gaz med en fremragende artikel om os i deres Calcio Special i dag. Der forventes at vi, her post FFP-deadline, skal have to store navne, udover Valero.

Endvidere opdager jeg til min store glæde, at Inter holder træningslejr ikke langt fra vores næste bestemmelse Brunico - så jeg håber på at overvære en træning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Først officielt nu, er blevet skrevet ind

Banega og Caprari er blevet solgt i dag.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er godtnok uprofessionelt af Perisic at stille op i den beach volleyball turnering, når der er risiko for skade og udeblivelse af sæsonopstart og angiveligt uden at få en clearing fra ledelsen side. Flot!

Nu står han muligvis til at blive sanktioneret - fuld forståeligt - havde de videre kvalificeret sig var han udeblevet fra sæson opstart og så er han i min bog ikke berettigt til lønnen i den periode, eftersom der ikke er tale om en legitim grund!

Hold op hvor er jeg træt af den uprofessionelitet der til tider hersker i vores trup!
Skrevet af Facchetti
Hold op hvor er jeg træt af den uprofessionelitet der til tider hersker i vores trup!

...blandt Balkan-drengene. Lyder lidt som samme mentalitet, som det Brozo viste sidste år.
Skrevet af Bishop
Hov
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Slettet(042125212608)
Angiveligt skulle PSG have spurgt ind til J. Mario, og flere medier spekulere nu i, at man vil benytte muligheden for at forhandle om Rabiot og Di Maria, så man hermed kan få prisen lidt ned ved at lade ham indgå i handlen!

Jeg håber det forbliver ved medie spekulationer, (selvom medierne påstulere noget andet) For jeg orker ikke den omvandrende vandre pokal, slet ikke til prisen. Havde det været en anden fint. Men Di Maria Nej tak
Skrevet af Lehrer
Der er da ingen pengeproblemer eller FFP issues, hvis man har penge til Di Maria ? Wow.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af OC
Nej, så længe man formåede at få de 30 mio. før juli, så skulle der være mere eller mindre fri leg.
La prende Vecino.
Skrevet af a j o o b a
Forkert tråd
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af ilsemprelaziale
http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/lyngby/superliga-komet-til-laegetjek-i-italiensk-storklub/6733745

Virker sgu som et underligt transfer for begge parter. Inter er inde i en fase hvor de SKAL have success rent kortsigtet og for spillerens vedkommende skal han til en klub hvor han får spilletid.

Han ender garanteret på Inter´s primavera hold og smutter igen uden at få et eneste minut i Serie A. Ja, jeg kigger ret skeptisk på det her, men kun fordi de Italienske storklubber er notorisk ringe til at få noget ud af deres primavera hold og fordi den Italienske fodbold struktur er håbløs når det kommer til at bygge talenter.

Kan ikke se hvad han vil få ud af at spille primavera holdet som e på et niveau der minder om Danmarksserien..

Han burde tage til en anden liga, men hvis han partout vil spille i Italien så kunne han være taget til en mindre klub.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Jussi
Og så blev den officiel.

Bør man være pessimistisk som ilsempre?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af La Mir!!
Jep det burde man.

Sabatini er en dygtig DS, der elsker unge talenter. Men, hans partnere i f.eks. Roma, har ikke tænkt i samme baner som ham mht. talenter. Derfor undre det også mig, man henter realtive dyre talenter samtidig med at man henter en Spaletti til klubben. Der i fleste tilfælde, hellere vil sætte en pensioneret spiller på banen frem for et talent. Hvilket Roma fansene fik lange løg af.

Jeg tvivler på Odgaard får nogen stor fremtid i klubben, men jeg vil hellere end gerne tage fejl.
Daje!
Skrevet af Jussi
Grazie.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ham har vi sikkert glemt inden der er gået 6mdr. der er så mange talenter i den her klub og han har kostet klubben peanuts i forhold til så mange andre især dem som vi potentielt set kan ende med at betale 60m euro for (til hans held er de udlejet de næste to sæsoner).

Han skal vitterligt vise en indsats skal klubben overhovedet ligge mærke til ham. Jeg tror dog mere på at han ryger ud forglemmelsen ligesom så mange andre før ham.

Men han skal da være mere en velkommen til at modbevise skeptikerne.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ser ud til at Medel kan ryge til Trabzonspor, de to klubber skulle være blevet enig om en sum. Der mangler angiveligt kun en aftale mellem spilleren og klubben..

Ja det er vist ret tydeligt at han ikke indgår i planen, med alle de klubber han angiveligt er prøvet afsat til
Skrevet af Bishop
Der er vel også en ret stor mulighed for at Inter vælger at leje Odgaard ud?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Interforlivet
Jeg forstår ikke vores forsøg på at komme af med Medel. Han er i mine øjne en decideret glimrende back up til pladserne i centerforsvaret som endda til nød kan agere back up på den defensive midtbane (og ja jeg ved godt at mange vil se det omvendte scenarium). Og hans alder taget i betragtning burde han have en 3-4 år på topniveau tilbage i sig. Samtidig lader han til at være en af de (få) spillere i truppen der går forrest, når tingene ikke kører, hvilket ydermere får mig til at betvivle denne disposition.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der er vel formentligt tale om at træneren ikke ønsker ham i truppen, hvertfald skal man tro de forlydender der har været, angiveligt ønsker han at Medels plads skal optages af en anden(ny) spiller. Vi har reelt kun serie a i år så truppen har ikke behov for at være særlig stor 22-23 spillere (som vi pt har) er nok, dvs. vi bør sælge når der købes. Eftersom Skriniar tiltræder om få dage er Medel jo (set ud fra et antals synspunkt) blevet overflødiggjort.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Valero nu officielt blevet vores, prisen skulle være ca. 6mio euro

Han bliver dermed d. 9 spillere købt i dette marked, hvoraf kun 3 går direkte ind på holdet.
Skrevet af Flying Dutchman
Så er jeg lige kommet ind ad døren igen, efter en tiltrængt, velfortjent og ikke mindst velafviklet ferie. Jeg nåede desværre ikke at se drengene i Riscone - de ankom i går aftes kl. 19ish, og vi kørte i morges kl. 7.40. Det var dog fedt at se Val Pusteria glæde sig til besøg af vores venner. Da vi brugte samtlige tre uger i det italienske, samt det dersens EU-roaming er blevet en ting, har jeg også fint kunnet følge med i begivenhederne.

Et par betragtningerne:

Jeg er for det første ovenud begejstret for, at det lykkedes os at snige os udenom FFP, ved at sælge ud i overskudslageret. Banega solgt for 9 mio. i overskud, er godt købmandsskab og nytter alle parter; Caprari, som med Pinamonti, Éder og Icardi i truppen, havde langt til spilletid, er fint skudt af sted; Gravillon så jeg aldrig meget lys i; og salget af Dimarco og Miangue er godt for deres udvikling, mens tilbagekøbsklausulerne viser rettidig omhu og (endnu en gang) godt købmandsskab.

Det betyder nemlig, vi kan beholde profilerne - og at Sevilla (Jovetic) og Manchester United (Perisic) enten kan betale, det vi vil have, eller rende og hoppe. Jeg håber også, vi beholder Perisic, som jeg anser som enormt vigtigt, for ikke at glemme en typisk Spalletti spiller, mens Jovetic kan undværes.

Det ser ud til at lykke os, at beholde det meste af, hvis ikke hele, kernen af vores trup - hvilket er vigtigt, set i lyset af vores lillebrors enorme spending spree (som jeg i øvrigt ikke er så imponeret af igen, men det er en anden snak...).

Jeg er lidt ked af, Andreolli smutter, men sådan er det jo. Omvendt ser jeg Skriniar som en meget lovende spiller; no nonsense, arbejdssom og knaldhård. Han gjorde en god figur til U-21 EM og i de få kampe, jeg så med ham i sidste sæson. Han må hjertens gerne erstatte Murillo.

Tilgangen af Valero kan vise sig at være en scoop af rang. Jeg læser lidt brok, mest i de dansktalende fora, om at han er for gammel og bla bla bla. Vi har i Kondogbia og Gagliardini garderet os for fremtiden - vi har brug for en erfaren spiller, der kan tage det her hold på slæb de næste par sæsoner og hjælpe os tilbage på de sjove pladser. Valero er denne spiller. Han har spilforståelsen, en ukuelig gejst og går altid forrest. Han kommer til at pynte gevaldigt. At vi også med stædige skridt nærmer os Dalbert, er ligeledes gode nyheder - og får vi ham i hus, så er vi meget, meget godt stillet til at gå efter top fire.

Vigtigste handel kom dog allerede i hus for lidt over en måned siden: Spalletti. Jeg er svært begejstret for ham. Hele hans ageren i medierne har været spot-on og viser en træner, der er den rette for os lige nu. Han har forventningerne klare, er klar i mælet, har en klar vision, finder sig ikke i noget som helst og har en klar idé om de spillere, han har brug for.

Jeg er meget optimistisk for sæsonen 17/18.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0