Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Måske er en status på holdet på sin plads.

Målmandsposten: Vi ser ud til at beholde Handanovic, hvis dårlige kampe i Intertiden kan tælles på én hånd. Han er absurd vigtig for både holdet og vores ambitioner. Hvis man gerne vil være et tophold, så skal man have en topmålmand - og det har vi i Samir. Back-uppen Padelli er en behagelig overraskelse. Et hav af Serie A kampe, der lige dumper gratis i skødet på os - fremragende! Berni, Di Gregorio og Radu er så tredjevalgene, men hvis historikken er noget at dømme på, så kommer de ikke i spil (7-9-13).

Midterforsvaret: Først og fremmest er jeg lidt ked af, vi slap Andreolli - og her tænkes ikke kun på hans homegrown-status. Han har været yderst stabil i de kampe, han fik, og ville have været en fremragende back-up. Det til side, så ligner Miranda det umiddelbare og absolutte førstevalg i midterforsvaret - hvilket er helt fint. Brasilianeren siger ikke meget og virker kølig, men hans erfaringer og gode indgreb gør livet som Interfan lidt mindre spændende, end da Vidic og Ranocchia var de foretrukne. Jeg kunne i øvrigt forestille mig, at vi beholder sidstnævnte, grundet hans status som italiener og hans, trods alt, ikke ubrugelige Serie A erfaringer.

Makkeren til Miranda er lidt svært at sætte en finger på. Murillo´s kurve har været nedadgående, og er desuden én af dem, der bliver nævnt flittigst som salgsvare. At han mod Swarovski Wattens spillede højreback, kan også tolkes. Desuden har jeg været noget imponeret af Skriniar, både i Samp og til U-21 EM, hvor han endte på turneringens hold. Han øjner noget langsommelig, grundet sin størrelse, men det er ikke helt så slemt, og så når han bare meget, qua sine lange stænger og styrke. Mit umiddelbare gæt er, at Miranda og Skriniar er tænkt som makkerparret, og at Murillo enten sælges eller agerer reserve til de to og D´Ambrosio. Han er nemlig ikke helt ueffen ud på backen. Hvis Murillo sælges, så hedder reserverne Yao og Ranocchia, samt Vanheusden - det er okay.

NB! Det skal i øvrigt også indskydes her, at det ikke er utænkeligt, at Murillo får samme rolle som Rüdiger havde i Roma - i.e. en central forsvarsspiller, der øjensynlig starter på backen, men som i boldbesiddelse skubber ind, mens venstrebacken (Emerson) skubbede op ved siden af midtbanen.

Backpladserne: Højrebacken er løst, som den har været løst i en del sæsoner nu. Vi har i D´Ambrosio én af rækkens mest solide og arbejdsomme (og undervurderede!) backs. D´Ambrosio er sjældent holdets bedste, men han er endnu mere sjældent dårlig. Murillo og Santon er de umiddelbare reserver - men begge rygtes væk, hvorfor vi godt kunne ende med at skulle på jagt efter en vice-Dambro.

Venstrebacken er til gengæld ikke løst. Nagatomo er en katastrofe og Ansaldi er kun marginalt bedre. Marco Sala gjorde en særdeles fin figur mod Wattens - men er nok ikke mere end en reserve, hvis overhovedet det. Såfremt Dalbert hentes, er denne nok tænkt som starter - og det kan umuligt være værre end Ginge og Ninjaen.

Den centrale midtbane:
Det er nok her, vi er mest komplette. Gagliardini er solid og imponerer i hver kamp; Kondogbia´s niveau er støt stigende; Brozovic er den mest komplette spiller vi har og hvis Spalletti kan få vendt hovedet rigtigt på ham, kunne gå hen og blive endog meget vigtig for os; Valero kommer med den nødvendige erfaring, og er derudover heller ikke en dårlig spiller - tværtom! Jeg er dog lidt i tvivl om Mario´s rolle i det her. Han var velsagtens vores bedste spiller i efteråret, men var straks mere usynlig i foråret. Jeg har også lidt svært med at placere ham som Spalletti-spiller. Men altså, Gagliardini, Brozovic, Kondogbia, Valero, Mario, samt Emmers som reserve er for mig en midtbane, der ikke ligger under for nogen af de andre i ligaen.

Kanterne: Med FFP nået, tror jeg faktisk vi beholder Perisic - medmindre der kommer et vanvidsbud (hvilket jo gælder alle spillere). Uniteds fedtspilleri, fordi de vidste, vi havde brug for pengene, bider dem nu i røven. Jeg synes heller ikke, vi skal sælge til en klub, der søgte at udnytte vores situation. Perisic var én af få spillere, der blev ved med at kæmpe til det sidste, så det huer mig gevaldigt, at han ser ud til at blive hos os. Back-uppen Éder har samme indstilling, mens Rivas ved glimt så særdeles spændende ud mod Wattens.

På højrekanten er Candreva det ubetingede førstevalg - hvilket er fortjent! Her hedder reserve Barbosa og multitoolen Éder, så det ser umiddelbart også meget fint ud. Nulbonnen Biabiany er med vilje ikke taget med i regnestykket.

Angrebet: Vi har i Icardi én af rækkens og verdens skarpeste angribere, og han er velsagtens, sammen med Handanovic, den spiller, der sidder tungest på sin plads. Éder, Barbosa og unge, men imponerende Pinamonti er solide reserver, så her er der heller ingen bekymringer fra min side. Vi har desuden også Jovetic tilbage, men ham regner jeg heftigt med er solgt når vi rammer deadline.

Sidst et forsigtigt bud på en start-ellever á la Spalletti:

Handanovic; Dalbert, Skriniar, Miranda, D´Ambrosio; Gagliardini; Brozovic, Valero; Perisic, Icardi, Candreva (4-1-2-3)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jensriis
Jeg synes det i rigtig mange kampe var utrolig lidt vi fik ud af højrekanten. Gabigol er vel egentlig angriber. Eder gør det fint som indhop og Candreva er til tider rigtig fint, mens i mange kampe spiller han enten alibi fodbold eller slår det ene hovedløse indlæg efter det andet. Han virker til tider bange for at udfordre. Jeg så gerne vi havde noget lign. Perisic på den kant. Noget speed og en som tør gå på mål. Det bliver for nemt at lukke ned for Icardi og Perisic.

Fin gennemgang. Masser af optimisme som sædvanlig ;)
Forza Inter
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kan ikke helt huske det præcise tal, men kombinationen Candreva -> Icardi var blandt de mest målgivende eller chanceskabende i Serie A i sidste sæson. Jeg tror, det var Stankovic der kom med en artikel eller et link en gang.

Jeg kan dog godt nikke en smule genkendende til det. Jeg er dog meget imponeret af Candreva´s arbejdsratio, defensivt såvel som offensivt. Alene det berettiger ham vel på holdet. Endvidere tror jeg også, han vil nyde godt af nogle klare taktiske dispositioner, frem for fire forskellige af slagsen i løbet af en sæson.

Fin gennemgang. Masser af optimisme som sædvanlig ;)

Tak tak! Ja, jeg er ikke så forfærdeligt bekymret, for at være ærlig. Vi underpræsterede enormt i sidste sæson, og jeg holder fortsat fast i, at vores trup, også før Valero og Skriniar trådte til, kan spille med om en top tre placering. Det er blandt andet også derfor, jeg fremhæver Spalletti som vores vigtigste ´transfer´ - og her tænker jeg både på ham personligt, hans taktiske dispositioner og fleksibilitet, men også tidspunktet på hans ansættelse. Det er enormt rart, at han kan sætte sit præg på holdet, her godt en måned inden det går løs i Serie A igen.

Får vi hentet Dalbert eller en anden fuldgod løsning på venstreback, så mener jeg bestemt, at vi har en trup og en træner, der kan udfordre Roma og Milan. Napoli og især Juventus er dog nok for store mundfuld lige nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jensriis
Du kan have ret i at truppen er til mere. Så måske vi ikke behøver så mange ændringer hvis spalletti kan få banket spillerne på plads. Der er ihvertfald en masse uforløst potentielle.

Kender godt statistikken med Candreva. Og han bidrager selvf. med en hel del. Bl.a. defensivt som du nævner. Synes bare vi mangler et alternativ. Men hvis gabigol har trænet hele sommeren som han siger så kan det være han kan være en større udfordrer end i sidste sæson.

alt om lige skal den Dalbert handel dog i hus !
Forza Inter
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, alt det skrevne er selvfølgelig med forbehold for salg og/eller udlejning. Mister vi eksempelvis Éder til Sampdoria (som der går rygter om), så skal vi på markedet efter en reserve til venstre- og formentlig også højrekant.

Indtil da, så synes jeg holdet er noget nær komplet, set i lyset af at vi "kun" skal spille 38 kampe i Serie A, plus maksimalt fem kampe i Coppa Italia.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi kunne allerede med holdet fra sidste sæson, på papiret, spille med om top 4 måske i yderste tilfælde top 3 med de salg Roma har fortaget.

Problemet har hele tiden været det mentale og jeg glæder mig derfor, til at se om Spalletti kan gøre at vi kommer til at spille som et hold over en hel sæson, og hvor man kan se spillerne bevare lysten og konsentrationen. Formår han det er jeg ikke et sekundt i tvivl om vi ryger i top 4, selv uden yderligere forstærkninger.

Men Dalbert vil være en kærkommen forstærkning på vores achilleshæl. Hold op det er tiltrængt alt er bedre end det vi pt. har rendende og jeg håber stadig Nagatomo bliver skibet videre, blot hans blotte tilstedeværelse gør mig nervøs, ikke mindst fordi træner efter trlner af uransagelige årsager insistere på at spille ham.

Bliver også interessant at følge Valero og om han kan præstere det niveau han tidligere har vist i Fiorentina.

Er for i øvrigt enig med FD i at Skriniar stryger i start 11, såfremt vi ikke henter endnu en ind, hvilket ikke skal udlukkes. Han klarede det meget godt til u21 men er nu stadig en smule skeptisk. Jeg kunne godt frygte lidt for den manglende fart i det centrale.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er helt og aldeles enig i dit indlæg. Z4E.

Den realistiske ønskesæson for mig er, at vi får og beholder ro og stolthed i truppen, har én træner igennem hele forløbet, kæmper fra første fløjt i første kamp til sidste fløjt i sidste kamp, uanset hvor ligegyldig de sidste må vise sig at være, og ender i top fire. Hvis vi så samtidig kunne spille noget underholdende fodbold - hvilket med Spalletti næsten er selvskrevet - og komme en smule længere i Coppaen, så er jeg en tilfreds herre.

Angående Skriniar og farten, så synes jeg altså ikke, det er så påfaldende igen. Det ser lidt sløvt ud, men jeg tror, det snyder lidt, fordi han er så stor. Han når i hvert fald en helvedes masse. Da han samtidig helst ligger til venstre i midterforsvaret, og vi efter alt at dømme får en lynhurtig brasilianer i samme side, er jeg ret fortrøstningsfuld ved det.

Inter Channel spåede i dag om en primær startopstilling der hedder Handanovic; Dalbert (Ansaldi), Skriniar, Miranda, Dambro; Valero, Gagliardini; Perisic, Mario, Candreva; Maurito

Det er påfaldende, at de har Ansaldi foran Nagatomo - ikke at det gør noget dog.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Den midtbane bliver løbet midt over, desværre.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Fordi?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Valero-Gagliardini?

Siger det ikke lidt sig selv?
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Kan du ikke uddybe, hvorfor du tror det?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
jeg gætter på han hentyder til de defensive dyder og ingen af dem er en dissideret skraldemand.
Skrevet af jensriis
Lader til klubben stadig leder efter endnu en forstærkning i forsvaret. Både Issa Diop fra Toulouse og Martinez fra Sociedad nævnes flittigt. Det er vel heller ikke helt tosset at forstærke i den kæde, som netop var ekstrem svag sidste sæson. Murillo måtte iøvrigt gerne sælges.

Spørgsmål er så om midtbanen og angrebet bliver forstærket eller det bare er spekulationer fra medierne. Synes ihvertfald der er langt fra de 150 mio euro budget som der blev snakket om. Igen så har vi også en stærkt hold, så så længe forsvaret bliver forstærket er jeg glad - og Perisic beholdes :)
Forza Inter
Skrevet af Flying Dutchman
@ Z4E

Måske, men jeg vil gerne lige høre (eller, altså, læse) OC´s begrundelse også.

@ jens

Jeg har her de sidste par dage dannet mig én eller anden vag og snigende idé om, at Spalletti gerne beholder Murillo - om ikke andet fordi denne kan spille samtlige pladser i forsvaret. Spalletti har en tendens til at ville spille med et tremandsforsvar i ny og næ, hvor højresiden af dette så skubber op i boldbesiddelse - her kan Murillo spille den rolle, Rüdiger havde i Roma.

Såfremt vi henter endnu en midterforsvarer, tror jeg umiddelbart, at Santon ryger, før Murillo gør - men det er de rene gisninger fra min side.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jensriis
@ FD

Det kan der være noget om. Tror måske også han ville fungerer bedre i sådan et system. For 2 sæsoner siden viste han selvfølgelig også at han har talentet, så vi kan håbe stabilitet kan bringe det frem i ham igen. Modsat Brozo har han jo trods alt "kun" været dårlig men i det mindste ikke haft en forfærdenlig attitude som førnævnte.

Der var nok om N´zonzi som oprydder på midten. Gik det rygte i selv igen?
Forza Inter
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har en ligeledes vag idé om, at vores "interesse" i N´Zonzi bundede mest i at gøre Juventus nervøse og få dem til at overspendere. Jeg kan vitterligt ikke se, hvad vi skal bruge flere centrale midtbanespillere til.

Der rygter om Lamela - lugter at prestigekøb.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jensriis

Nu er vi kædet sammen med flere potentielle 60m euro køb, så vi kan hurtigt ende deroppe ad. Er heller ikke et sekund i tvivl om at Suning nok skal smide et grotesk beløb i de kommende små to mdr.

Murillo ligner en der bliver, han ønsker også at blive efter alle forlydener, så det kan også være svært at sælge en spiller der angiveligt ikke vil væk, som er noget der er blevet spekulerer lidt i.
Skrevet af OC
Der er vel ikke så meget andet end at sige, at det i så fald ville være Seriens fysisk svageste midtbane.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Gagliardini er da ikke just klejn? 1,88, 77 kilo? Det er akkurat samme mål som Kondogbia. Valero er ikke en kæmpe, men hans lave tyngdepunkt skal ikke undervurderes.

Jeg deler ikke dine bekymringer hvad det angår?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Det er også irrelevant, da der ikke er en træner i Italien ved sit fulde fem der vælger at stille med en så fysisk-underlegen midtbane konstellation.
La prende Vecino.
annonce
0