Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Så du ignorer bare lige, at Gagliardini ikke er "fysisk underlegen"? Og at Valero har spillet den plads, med succes, i mange, mange kampe? Okay.

Jeg er desuden heller ikke sikker på, at din påstand holder vand.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
En tomands-midtbane med en spiller du kalder ´ikke just klein´ og 1.75 høje Borja Valero skal nok kunne holde stand når de står overfor Nainggolan, De Rossi og Strootman, er det det du prøver at fortælle mig?

Selv de mindste hold ville kunne trygle de to og dermed os på fysikken. Det kommer ikke til at ske.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Gagliardini er stort set akkurat lige så høj og tung som Strootman og ikke meget mindre end De Rossi og Valero har - som skrevet to gange - flere sæsoners erfaring på samme plads, uden tilnærmelsesvis at falde igennem, og er desuden lige så høj og 10 kilo tungere end Nainggolan.

Rent talmæssigt underbygges dine påstand ingenlunde. Gagliardini er fysisk ganske fint med, Valero er heller ikke en lille mand og selv Joao Mario er med sine 179 centimetre og 72 kiloer fint med.

Så nej, jeg deler så absolut ikke dine bekymring. Og jeg køber stadigvæk ikke dine påstande omkring det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Kilo og højde er langt fra alt afgørende ift fysisk styrke. Ellers ville Cassano jo have været et fysisk monster i Real.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af OC
Som Nera er inde på, at det fuldstændigt absurd at sætte lighedstegn mellem kilo og højde og så fysik. Man kan sagtens være 1,75 og være bygget som et skur, men det er Borja Valero ikke - han er bygget som Borja Valero. Deraf min kommentar.

For det andet spiller Mario (i den foreslåede opstilling vi tager udgangspunkt i), går jeg ud fra, lige bagved Icardi, og tælles derfor ikke med.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Nu er det ikke mig, der bragte fysik på banen.

EDIT: I øvrigt betyder det selvfølgelig noget, at man har 8 kilo mere at svinge i tacklingerne eller tage imod med. Så at benævne det som værende "fuldstændigt absurd", er at tage munden for fuld.

Det er trods alt det eneste, vi kan gå ud fra - eller bare sådan nogenlunde kan bruge. Cassano eksemplet er selvfølgelig helt ud i hampen - manden havde tydeligvis for mange kiloer omkring maven. Nu så jeg billederne fra Valero´s physical og her er altså ikke en gram for meget fedt på (medmindre han har enormt tykke ankler). Faktum er, at begge spillere er 1,75, men Valero vejer 73 kilo og Nainggolan 65 - og begge spillere er altså ikke just tykke.

Så hvor de ekstra 8 kilo gemmer sig henne på Valero i forhold til Nainggolan, når begge spillere er lige høje, må I hjertens gerne komme med teorier om. Det kan ikke kun være skægget. Jeg ved, hvad jeg tror. Og hvis I på nogen måde kan underbygge, at Nainggolan skulle være betydeligt mere muskuløs end Valero, så er jeg lydhør.

For det andet spiller Mario (i den foreslåede opstilling vi tager udgangspunkt i), går jeg ud fra, lige bagved Icardi, og tælles derfor ikke med.

Okay, men så tæller De Rossi heller ikke med, når han ligger lige foran forsvaret. Sammenligningen går så mellem Gagliardini/Valero og Nainggolan/Strootman. Og her vinder Roma-parret ikke på fysikken.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
At påstå at Gagliardini er fysisk "svag" er decideret fjollet. En af hans allerstørste forcer er netop hans fysik. Han er slet og ret bomstærk og lader i øvrigt til (baseret blandt andet på den netop overståede U21-slutrunde) at blive mere og mere fokuseret på at betone og udvikle netop den del af sit spil. Så i mine øjne fejler fysikken på midtbanen altså intet pt.
Skrevet af Magnifico
Borja er sgu ikke den store defensive muskelkraft - uanfægtet højde, kilo eller whatsoever. Længere er dén imo ikke. Han har været afhængig af en Badelj til at rydde op bag sig i Viola, hvilket har fungeret fint. Nu kender jeg ikke alle jeres spillere ned i mindste detalje. Men hvorfor mener nogle ikke, at Gagliardini eller Kondogbia ville kunne udfylde Badeljs rolle?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Nu gik sammenligningen heller ikke så meget på at overbevise folk om, at vi i Valero har den næste Seedorf eller Davids - men snarere, at Nainggolan ikke er så stor endda, og at OC´s eksempel med at fremhæve Roma´s midtbane, ikke er vores ditto overlegen. Nainggolan er ganske afhængig af at glide af på folk qua sit lave tyngdepunkt - noget Valero, af hvad jeg har set, også er ganske ferm til.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Jeg kommenterer ikke på jeres bodybuilder-diskussion. Mit indspark skal ses i lyset af OC´s indledende udspil om at midtbanen bliver kørt midtover. Og min pointe er, at det gør den ikke, hvis Borja har en "Badelj" med sig. I må så afgøre, om Gagliardini eller Kondogbia er af en sådan kaliber.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(042125212608)
Fuldstændig på linje med FD her hverken Gagliardini eller kondogbia er specielt klejn. Hvilket er en af de to der kommer til at ligge ved siden af Valero der med sit lave tyngdepunkt burde kunne glide af.

Der hvor man kan nævne noget var på de rene defensive evner og de defensive forståelser hvor ingen af de to har deres spidskompetencer. Men Gagliardini skulle arbejde på dette aspekt ud fra hvad jeg har kunne forstå. Ellers må man ty til Kondogbia og ham i de kampe hvor dette måtte være nædvendigt
Skrevet af Magnifico
Netop hvad jeg lige har skrevet, Z4E. Gentager gerne... Hvis de to pågældende herrer ikke har defensive evner a la Badelj, så har I nok et problem med Borja på midtbanen, hvilket jeg også forstod som OC´s oprindelige anke.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
@ Mag

Næh næh, det var bare et opklarende indlæg. Jeg er enig i hvad du - og Z4E - skriver. Valero har brug for en lidt større, fysisk betonet spiller ved siden af sig, hvilket Gagliardini (som jo er den, der har pladsen, iflg. IC´s starter) også er. Endvidere er Valero, selvom han hverken er den højeste, tungeste eller bredeste, heller ikke én, man bare lige skubber til side - i hvert fald ikke, hvis de kampe, jeg har set med ham i den altid flotte lilla trøje er noget at dømme på.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Nej, man skubber ham ikke bare til side. Desuden er han - som ægte spanier - utrolig god til at afdække bolden, så modstanderen har svært ved at komme i nærheden af den uden at lave frispark, hvilket han for øvrigt ofte er ude for. Hvad jeg omvendt har set til Gagliardini hos jer i sidste sæson - hvor han imponerede mig - burde han imo være en fin backup til Borja.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Enig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Gagliardinis største mangel er vel egentligt erfaring og det er nok også der hvor de største problemer kan komme rent defensivt. Han burde jo med hans fysiske pondus være i stand til at lære det han muligvis mangler lige på det punkt.

Knægten er talentfuld og har evnerne og den fysik der skal til. Så jeg tror nok det skal komme med årerne, men man skal nok ikke forvente at han spiller som 28 årig

Jeg har klart en større fidus til han end overvurderede og overprissat kondogbia.
Skrevet af Pirlo21
Valero er sku en fantastisk spiller hvis man spørger mig, jeg havde håbet Milan havde hentet ham. Men sådan gik det ikke. Han er så klog en spiller, med stort overblik og fantastisk teknik.

Jeres midt og angreb er iøvrigt rigtig stærk. Det kan der ikke være to meninger om, selv uden Banega. (fejl at i solgte ham, efter min mening)
Kondogbia niveau er jeg heller ikke imponeret over.

Jeres forsvar, trænger til gengæld til en opdatering. Og så skal i selvfølgelig ikke beholde spillere som ikke ønsker at blive: Her tænker jeg især på Perisic, men også en Brozovic.

Spændende at se hvem i henter, kan se i jagter en Dalbert og Di Maria.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Pirlo

Jeg er for det meste enig i dit indlæg, men:

Kondogbia niveau er jeg heller ikke imponeret over.

Kondogbia har til tider og heldigvis i stigende grad vist et meget højt niveau. Han faldt i dén grad igennem i sin første sæson, men der var mange kampe i sidste sæson (især under Pioli), hvor hans niveau var konstant og højt. Hvis valget skal være mellem Gagliardini og Kondogbia 15/16, så er Roberto æoner foran. Valget mellem Gagliardini og Kondogbia 16/17 er straks sværere.

Jeres forsvar, trænger til gengæld til en opdatering.

Hmmja... Vi mangler en venstreback. Resten ser solidt ud, synes jeg.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja vi er i forhandlinger med Dalbert men det er kørt lidt fast.

Ingen ved jo hvad Perisic vil så man skal nok være påpasselig med at konkludere om hvad han vil. Både vores træner såvel som Icardi har afkrævet en afklaring fra ham og mons tro den ikke kommer snart hvis den ikke allerede er kommet. Det hele kan meget vel vise sig at være en storm i et glas vand (hvilket for i øvrigt ville være yderst typisk)

Ja forsvaret er ikke just prangende (især på back pladserne) , men tror også klubben har både central og backs (Dalbert) i kiggeren.

Brozovic står ifølge flere medier også på toppen af salgslisten sammen med Jovetic, Ranocchia, Medel, Biabiany og Murillo (der dog muligvis kan blive fjernet fra listen pga. Sin alsidighed) udover er både Santon og Nagatomo mulige salgsemner men skulle ikke være salg klubben altivt søger.

Men der skal nok ryge 2-4 spillere inden markedet lukker og samtlige nævnte er på lånt tid, jeg tror ikke for alvor på nogen er her mere end næste sæson ud. Dertil har de simpelthen ikke klassen, eller i Brozo´s tilfælde mentaliteten
Skrevet af Flying Dutchman
Det ser ud til, at Milan lander fucking Bonucci og Biglia. Der gik deres vindue lige fra "sådan okay" til "én af de bedste i Serie A i mange, mange år". Hvis de får Bonucci, så stryger de, for mit vedkommende, forbi os i favoritværdighed-tabellen.

Hvad Juventus så har gang i, må guderne vide. Og hvorfor stod der ikke større, europæiske klubber klar i kulisserne?

Og hvor fanden får Milan de penge fra? Hvad er de oppe på? 150 mio. €? Hvis ikke de rammer CL bold i næste sæson, så får de da ganske alvorlige problemer, gør de ikke?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0