Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Den fjerdedommer, er han 12? Børnearbejde...

Nå, Brozo, Biabiany og Gagliardini ind i stedet for hhv. Mario, Candreva og Borja.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Miranda med Bayerns bedste afslutning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Pinamonti, Ansaldi og Murillo skal ind - mon ikke det bliver i stedet for hhv. Perisic, Ninjaen og Dambro?

EDIT: Næh, Ansaldi kommer ind i stedet for Dambro og Murillo i stedet for Miranda.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Bayern er jo seriøst bagude i træningen så ligesom Milan lidt på en billig baggrund. Men ser ud til der er nogle fine takter og noget positivt at bygge på. Men tyder på (med alle mulige forbehold for pre) at Kondogbia har haft godt af det trænerskifte
Skrevet af Flying Dutchman
Hvorfor er Bayern seriøst bagude i træning? De spillede deres første træningskamp tre dage, før vi spillede vores.

Det er ingenlunde på en billig baggrund. Vi slår et stærkt Bayern hold ved at være taktisk klogt og ved at slå til på vores kontraangreb.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Ud med Ninja og kampens Interspiller Skriniar, ind med Vallieti og Frøen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD du ved udemærket godt at det ikke kun kommer an på træningskampe, men også den daglige træning. Bayern er jo væsentligt bedre end det vi har set i nu over to kampe. Hvilket efter bayersk standard er temmelig lavt og utilfredsstillende.

Ja vi er taktisk kloge, hvilket jo er et positivt tegn og er da også en af de ting der kan tages med. Men ligesom man ikke bør udlede for meget af Milan kampe ligeså lidt bør der udledes af denne.
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, det var da en ovenud meget positiv oplevelse! Anden halvleg en lille smule svagere end første, men ellers en fuld fortjent 2-0 over et stærkt Bayern-hold. Vi formår fuldstændigt at usynliggøre Lewandowski, Müller, Ribery, James og til en vis grad Coman, vores presspil var til tider eminent, vores kontrabold lige så og rent taktisk ser det mere og mere ud til, vi har nogle klare idéer og retningslinjer.

Enkelte betragtninger:

- Skriniar spiller en fejlfri kamp. Miranda og han ligner det oplagte makkerpar i midterforsvaret - og det er jeg mere end tryg ved.
- Brozovic´ attitude er stadigvæk et problem - i hvert fald i forhold til de øvrige midtbanespillere. Mario var mere flittig og hårdtarbejdende.
- Vi er ikke nær så skabende og rolige på bolden, uden Borja ved siden af enten Gagliardini og Kondogbia. Det giver et luksusproblem. For, som Z4E helt rigtigt påpeger, så har Kondogbia været fremragende i opstarten. Men det har Gagliardini også. Og Valero virker selvskrevet. Så det ser umiddelbart ud til, at én af Kondo eller Gaglia må på bænken - medmindre Mister vil rotere.

Men hey... luksusproblemer er de bedste problemer.
- Perisic spillede ikke sin bedste kamp, men kæmpede forbilledligt. Det ser ikke ud til, at de igangværende rygter har en indflydelse på ham. Lad os nu bare beholde ham.
- Barbosa har gjort det bedre som kant end som spidsangriber.
- Handanovic er Gud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
FD du ved udemærket godt at det ikke kun kommer an på træningskampe, men også den daglige træning.

Og du ved bare, at Bayern ikke er i fuld træning, eller ikke har trænet så meget som os? Kom nu lige...

Det er fint nok, du gerne vil underspille (læs: komplet ignorere) betydningen af de her træningskampe, men det virker nu en sjat for desperat at påstå, at Bayern er "seriøst bagude i træningen". Det virkede ikke som om de gispede efter vejr, vel? De havde første træning d. 1. juli, godt fem dage inden vi havde vores. Deres sæson starter i øvrigt også to dage inden vores gør, så mon ikke deres form er sådan nogenlunde lige så god som vores, hvis ikke en smule bedre?

Ros skal gives, når ros er fortjent - og holdet fortjener ros for komplet at holde et godt Bayern hold fra fadet.

Men ligesom man ikke bør udlede for meget af Milan kampe ligeså lidt bør der udledes af denne.

Yes yes, du skal bare give den gas med at passe på med, at positivitetsbarometeren holdes ned. Jeg udleder så bare lige, at vi klækkeligt slog et Bayern-hold, med Hummels, Alaba, Ribery, Lewandowski, James, Rafinha, Tolisso og Coman fra start og Müller, Martinez og Sanchez som indskiftere - og at vi gjorde det, ved at spille bedre, taktisk såvel som teknisk.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jensriis
Så lige hightlights og må sige det er noget lækkert spil. En af de ting jeg har savnet i lang - ja faktisk siden Mourinho tiden er evnen til at spille hurtigt og direkte og farlige omstillinger. Siden har det fandme gået så sløvt når vi flytter bolden rundt og modstanders forsvar når at komme på plads. Det ligner virkelig spalletti har formået at genskabe dette og valero tror jeg bliver fundamental for dette. Ved andet mål laver han et dejligt skifte til Naja som driver den hurtig frem og spiller hurtigt til Perisic som har evnen til at sætte en mand. Håber det er blevet for sent til at klubben overvejer nogle tilbud på ham. Mister nævner det selv idag . Ham skal vi altså beholde!!

Og kom så med dalbert ! Resten af forsvaret virker egentlig ret så godt
Forza Inter
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg skulle lige til at skrive det samme, Jens - Spalletti har, helt korrekt, udtalt, at et eventuelt salg af Perisic nærmer sidste salgsdato, da en fyldestgørende erstatning vil blive for svært at forhandle på plads på en lille måned.

Vi skal bare beholde Perisic - længere er den ikke.

Angående Dalbert, så fornemmer jeg lidt (og fornemmer er det operative ord her), at Nice vil have kval-kampen mod Ajax af vejen, før de sælger. Endvidere ville de ikke undre mig, at Brozovic ryger i indeværende transfervindue, og at Vecino hentes ind som erstatning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Har en lille snak med Rosso i Milan-tråden om unge talenter og specifikt Cutrone for Milans vedkommende. Det fik mig til at nævne mit håb for Pinamontis fremtid. Nu har jeg ikke set meget til Inters optakt, men hvordan ser det konkret ud med Pinamontis udvikling og muligheder?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Han har fået okay med spilletid her i opstarten: første halvleg mod både mægtige Wattens og Lyon, samt godt tyve minutter mod Schalke og fem-seks minutter mod Bayern. Han scorede da også mod Wattens, og hans præstationer har generelt været ganske fine.

Men.

Det skal jo også ses i lyset af, at Icardi er ud med en lille skade - og han er uden nogen form for tvivl vores absolutte førstevalg oppe i angrebet. Han fik 3.028 minutter ud af 3.420 mulige i sidste sæson - så det bliver svært for de øvrige angribere at få spilletid.

Der er dog positiver at spore. Spalletti har udtalt, at Pinamonti er udset en større rolle i indeværende sæson. Jeg kunne forestille mig, han for eksempel skal spille Coppa kampe, og ellers blive skiftet ind i Serie A, når Icardi er blevet træt, eller der er brug for en stor kleppert til støtte for Maurito. Pinamonti er lidt en anden type end både Éder og Icardi, så det giver ham også en fordel. Det ville ikke undre mig, det bliver til en 2-300 Serie A minutter, samt en god sjat i Coppa Italia.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Vecino er ikke med i Fiorentinas trup til deres træningskamp mod Sporting, og Pioli har stort set bekræftet at han er Interspiller.

Så velkommen til ham da! Hvis han er den spiller, Mag beskrev tidligere, så er det da ganske fint.

Hvad vi så skal bruge ham til, når nu vi har Kondo, Gaglia, Borja, Brozo og Mario i forvejen, kan kun Spalletti vide.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er meget svært at svare på, men umiddelbart står der først og fremmest coppa kampe på programmet. For Pinamontis vedkommende er der ikke mange Serie A min. at komme efter, hvid altså Icardi fortsætter sit minut snit fra forgangne sæsoner. Bliver Eder i klubben så har han en erfaren ræv som direkte konkurrent og hvad værre er så render Gabigol stadig rundt og der er ikke mange tegn på at klubben lykkeds med at sende ham videre på lån, bliver han i klubben har han endnu en at dele minutter med.

Men han har fået okay med minutter i oprakten (Icardis mindre skade) Lad os se hvad der sker men umiddelbart er der ikke meget at komme efter og han skal nok ryge på lån før eller senere. For pladsen til spilletid er så som så når man har Icardi rendende rundt på holdet og kun benytter en angriber
Skrevet af Magnifico
Mht Pinamonti - i øvrigt et fedt navn. Tak for info. Håber at han har både talent, vilje og stamina til at slå igennem trods de hårde odds.

Mht Vecino. Tillykke, hvis den ellers holder helt i mål. Han er bedre end rygtet, primært baseret på folks ukendskab. Nu mangler I bare Badelj. Så kører viola-maskinrummet igen, bare lidt mere nordpå.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi har så lidt brug for flere i den afdeling, det er allerede en smule overbefolket (når man kun har en str. turnering). Der er vist efterhånden mere brug for at blive tyndet ud end det modsatte (jeg kigger på dig Brozovic)

Men jeg vil gerne snart se noget af overskudslageret blive sendt videre, gerne i løbet af næste uge. Det er trættende at det trækker så meget ud.
Skrevet af Flying Dutchman
Der skal ligesom også være nogle, der gider at købe overskudslageret - medmindre vi bare skal slippe dem gratis.

Vi kan sagtens ende i en situation, hvor Ninjaen, Ansaldi og Frøen er der, når vinduet smækker i, fordi der ingen interesse er i dem. Hellere det, end at give dem væk.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvad angår Ninjaen så hellere give ham væk, han har gjort nok skade allerede
Skrevet af Flying Dutchman
Han er en venstreback, ikke et skadedyr. Rolig nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0