Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Hmm, man falder automatisk tilbage, er måske en lille smule i chok efter måske verdenshistoriens mest uventede selvmål og overlader initiativet til et mandskab der har deres første betydende kamp om 7 dage, efter at have været i fuld kontrol mod et af verdens bedste hold i 70 minutter - I EN FUCKING TRÆNINGSKAMP.

Og hvem står så på sidelinjen klar til at højlydt råbe "KATASTROFE"?

Z4E, mine damer og herrer.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
læs lige Spellattis kommentar, han hentyder noget så kraftigt til at den samme tendens, til at skrumpe ind til ingenting og lave basale fejlafleveringer har været et gennemgående problem.

Som han siger er det simpelthen så komplet unødvendigt med de evner spillerne har, og holdet var allerede som han pointerer i gang med at falde betragteligt ned i niveau efter en times spil.

Jeg skriver intet sted om en katastrofe, men at der er problemer med koncentrationen og motivationen, hvilket var et gennemgående tema i sidste sæson, især i den sidste del, den sidste halve time og flere episoder i tidliger kampe viser, der stadig er noget at arbejde med.

For i øvrigt gjorde jeg klar fra slutningen af sæsonen at jeg ikke tror på mirakler. Man ændre ikke en mentalitet på et hold i løbet af en sommer. Det er et langt sejt træk, der ikke magisk forsvinder blot fordi man får en ny træner og to nye spillere. Spalletti virker dog som en der godt kan ændre på det, men på den længere bane, men vi skal nu nok kommer til at se sådanne sammenbrud igen, alt andet vil næsten være en sensation. Det er i bund og grund pisse ærgeligt når man spiller så godt, at man ikke kan holde koncentrationen i alle 90 min og dermed ødelægge det hele for sig selv, vi var så heldig at det ikke skete denne gang (med lidt dårlig bedømmelser fra dommerens side) men sådan noget går galt.

selvf. kan man håbe det blot er fordi der er tale om en træningskamp, selvom det ikke burde ske.
Skrevet af OC
Hvor ser du Spalletti referere til noget der har noget at gøre med koncentration og mentalitet?

For mig at se handler hans udtalelser om fysik.

Utroligt i øvrigt, at man, som du har gjort, kan gå fra en 2-0 sejr mod Bayern og en 2-1 sejr over Chelsea uden noget positivt at sige, hvor det at man indkasserer ét (selv)-mål og overlader spillet i 20 minutter til et hold man i de sidste 6 år var blevet blæst omkuld af i 90 minutter, åbenbart er det eneste man kan fokusere (og kommentere) på.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
You can get a dip in form, but not that big and that sudden. I do my work as best I can, it’s possible I lose intensity at times, but that doesn’t mean I crumble to nothing


Den mister lidt i den engelske oversættelse, men ret tydeligt han hentyder til noget mentalt.

Jeg har for i øvrigt sagt at der var en masse positive ting at bygge videre på, og at taktisk har været en af de positive ting. Samt at Kondogbia så ud til at have haft godt af det trænerskifte, omend hans hjerneblødning i denne kamp sætter spørgsmålstegn ved sandheden i den kommentar.

Nu har vores egen træner jo netop selv kommenteret på et problem, herunder kvaliteten af nogle afleveringer i løbet af kampen, som han for i øvrigt også kommenterede på stort set efter de fleste pre.. Der er stadig de samme amatør fejl, som han siger ikke burde finde sted med de her spillere. Ret tydeligt at han mener holdet falder fra hinanden og at det ikke burde ske.

Du får det til at lyde som om vi har en flok middelmådige spillere rendende, jeg derimod mener at vi bør kunne spille op med et hold som Chelsea, det er hvertfald min vurdering af vores holds kvaliteter på papiret. Det er måske derfor jeg er så kritisk overfor sådanne udfald.
Skrevet af Flying Dutchman
Man ændre ikke en mentalitet på et hold i løbet af en sommer.

Det påstår du jo gang på gang. Jeg kan i øvrigt godt lide, at når vi spiller godt og slår Bayern, samt langt hen ad vejen spiller fremragende mod Chelsea, så er det en træningskamp, hvor man ikke kan udlede noget - men når der er et lille sammenfald til sidst, så er det lige pludselig et kæmpe problem, der indikerer på store mentalitets- og koncentrationsbesvær. Nu må du bestemme dig.

Er Chelsea i øvrigt også "seriøst bagude i træningen"? ;)

Nå, så fik jeg også set kampen, med lidt forsinkelse (tak, Viaplay!).

Vi imponerer s´gu igen, synes jeg. Forsvaret er igen ganske solid, vi rammer dem igen ofte på kontraen (allerede efter et par minutter) og der er bare meget der fungerer. Straffesparket er enormt tyndt, men dem tager vi også gerne med - og så får vi også fejlagtigt annulleret et mål i starten af anden halvleg. Flot mål af Perisic også - mens Mario nok også bør have scoret. Og sikke et mål af Kondo! Ja, når Chelsea ikke selv kunne... og så skal der ikke lægges mere i det end det.

Skriniar gjorde det fantastisk - mens det igen ikke kan beskrives, hvor vigtig Borja er. Konstant i bevægelse, konstant spilbar, en lille aflevering tilbage der, en lille stikbold her, en lang bold til kanterne eller Jovetic derefter. Vi ser ud til at have fundet vores metronom. Jojo og Gagliardini fortjener i øvrigt også ros for deres kamp.

Nu skal vi bare lande den pokkers venstreback og så ser det aldeles fornuftigt ud, synes jeg.

PS: Jeg er i øvrigt enig i meget af Spalletti´s postmatch interview.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Sæsonens første pokal er da i øvrigt i hus! International Champions Cup Singapore 2017 Winners - satme så! Tillykke gutter!

Ah, spøg til side, så er det absolut mere end godkendt, at vi slår både de suveræne tyske mestre, samt de engelske mestre der er noget foran i os forberedelserne - især fordi begge hold stillede i nogenlunde stærkeste opstilling.

Alt det her kan være ligegyldigt, hvis vi går hen og taber mod Bologna eller Spal, men der er virkelig mange positiver at tage med. Og så skaber sejre som disse selvfølgelig også en form for selvforstærkende selvtillid, som vi får hårdt brug for i Serie A.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
men når der er et lille sammenfald til sidst, så er det lige pludselig et kæmpe problem, der indikerer på store mentalitets- og koncentrationsbesvær. Nu må du bestemme dig.


Nu forhold jeg mig ret meget til Spallettis kommentar efter kampen, og så var min kommentar ligeså meget møntet på sidste sæson. Hvilket burde være åbenlyst.

Han er for i øvrigt temmelig meget ude med riven, og noget mere kontant end jeg er!

Jeg skriver ikke det er et kæmpe problem men at det er problematisk at man ikke kan holde koncentrationen og motivationen i 90min. Hvilket var gennemgående i sidste sæson, når du så sammenlægger med at jeg ikke tror på magisk omvæltning, så er det vist ret tydeligt hvad jeg tager udgangspunkt i.

Men tro du bare på at vi vender skuden på en sommer, det vil jeg ikke tage fra dig. Jeg tror simpelthen ikke på ting forandre sig så drastisk og så hurtigt. Noget i hans kommentar tyder også på at han ser nogle mentalitets/ koncentrations udfordringer med holdet.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Z4E

Vi har spillet tre træningskampe, mod modstandere i international klasse, hvoraf to er suveræne nationale mestre. Ud af de 270 minutter, har vi spillet godt i 250 minutter.

I din verden er de 250 gode til rigtig gode minutter "blot træningskampe", som man "ikke kan udlede noget fra", mens de resterende 20 dårlige minutter tyder på "problemer med koncentrationen og motivationen".

Som jeg skrev: nu må du bestemme dig. Enten så betyder de her kampe noget, eller gør de ikke. Du kan ikke bedømme dem forskellige, alt afhængigt af din egen agenda - og især ikke når du gør det med separate perioder i én og samme kamp.

I øvrigt læser du Spalletti´s kommentarer, som fanden læser biblen.

Lad os nu bare være glade over, at vi har vundet tre kampe, hvor modstanderen i to af disse er i absolut international klasse og mindst én klasse eller to over os - og at vi har gjort det, ved faktisk at være bedst, målt over tre gange 90 minutter. Nej, det har ikke været lutter positivt - men som helhed finder jeg det enormt pudsigt, at du partout skal holde positivitetsbarometeren så lavt som muligt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Ærgerlige Perisic-nyheder i dag. Han ligner desværre stadig en mand der er på vej væk. Aurier vil til gengæld være en fantastisk tilføjelse i mine øjne. Jeg håber virkelig der er hold i rygterne om, at vi er ude efter ham.
Skrevet af OC
Ærgerlige Perisic-nyheder i dag. Han ligner desværre stadig en mand der er på vej væk.


A´hva?
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
Han blev mødt i dag i Malpensa af både fans og presse men nægtede at forholde sig til/udtale sig om rygterne om en mulig transfer. Det tolker jeg som et udtryk for at der stadig er rigtig stor chance for, at han ryger.

Hvad siger du til Aurier?
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror, han hentyder til Daily Star artiklen. Perisic har lige siddet i et fly i 12 timer og gider ikke svare fans og diverse medier. Uha da.

Jeg tror ikke på, han bliver solgt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Aurier skal i øvrigt bare holde sig væk, uanfægtet hvor dygtig en spiller han må være. Vi skal ikke have voldsmænd og ballademagere i klubben.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Icardi nu med selvindsigt.... hold nu op, og dejligt interview hvor han netop nævner nogle af de mentale problemer der var sidste sæson og Spallettis tydelige håndtering af denne. Skal nok blive godt med ham. Icardi og flere virker hvertfald til at de er ret glade for hand stil.

Først skridt på vejen selvindsigt.... fantastisk
Skrevet af jensriis
Medierne melder om vi prøver at lukke tre handler i denne uge. Dalbert i dag, Vecino imorgen og Karamoh til weekenden. Jeg er faktisk godt tilfreds hvis dette lykkes. Sidstnævnte virker spændende omend meget ung. Evt. skal vi have en backup til forsvaret hvis Murillo sælges til Valencia. Og så skal vi altså igang med sælge ud af dødvægten - især Brozovic !
Forza Inter
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg håber stadig ingen af de tre bliver til noget

Vecino er unødvendig tilføjelser på en allerede fint besat midtbane

Dalbert er alt for dyr i forhold til hvad han har vist, og hvad man kunne have fået en anden spiller for

Karamoh er endnu en ung spiller som så vidt jeg ved spiller på selvsamme position som en hvis hr. Icardi, vi har allerede to unge talenter som knap og nok kan få spilletid. Nuvel han kan også benyttes som højre wing... men det er mig bekendt ikke hans naturlige position
Skrevet af Flying Dutchman
Til dels enig. Jeg kan heller ikke se pointen i Karamoh.

Men Dalbert falder et tørt sted, ud fra det, jeg har set med ham. At vi nu i halvanden måned har været efter ham, og langt fra er de eneste der har gjort det, lægger jeg en del vægt på. Prisen er jeg ligeglad med - det er ikke mig, der står med regningen.

Vecino er en dygtig spiller - men hvor skal han spille? Bliver det på bekostning af Gagliardini? Kondogbia? Rykker Valero så op på interno´en (vis á vis)? Og hvad med Mario? Under alle omstændigheder bliver den store taber så Brozovic - en spiller, jeg stadigvæk mener, kan have en fremtid i Inter.

Men altså. I og med Sabatini og Ausilio indtil videre har været ganske dydige i deres opgaver (uden at larme helt så meget som hos Lillesøster), så går jeg da ud fra, de ved, hvad de laver. Dalbert er under alle omstændigheder ikke just et panikkøb.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Dalbert ligner på ingen måde et "sikkert kort" - så langt er vi enige - men med tanke på at det er Nagatomo, han skal afløse, kan vi så ikke blive enige om at han med kæmpe stor sandsynlighed kommer til at konstituere en opgradering på VB?

Købet af Vecino simpelthen betyde at vi skiller os af med minimum én midtbanespiller. Ellers giver den transfer så lidt mening som en transfer overhovedet kan. Den defensive del af midtbanen er klart den bedst besatte del af vores trup.

Pointen i Karamoh-handlen ser jeg heller ikke.
Skrevet af Mumleren
Fatter heller ikke Vecino handlen... hvis den bliver til noget.

Er han så god? Der tales jo om at man skal udløse en ret høj klausul.
Eller er det bare klassisk Inter fordi-han-scorede-to-mål-mod-os?

Kan slet ikke se hvordan han forstærker os.
Er der nogen af jer der kan give noget indsigt på dette, for jeg fatter intet?

I min bog er/var vores centrale midt en del stærkere end Fiorentinas - og nu handler vi både Borja og Vecino? Nonsens.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Mumler

Magnifico kom med en god og præcis beskrivelse af ham her forleden (måske et par sider eller fire tilbage) - ellers kan du spørge ind i Viola-tråden.

Vecino er en god spiller, med nogle klare styrker. Men det er ikke nogle styrker, vi mangler, medens vi heller ikke mangler nogen på hans plads. Så jeg forstår ikke handlen - men jeg går kraftigt ud fra, at hverken Sabatini eller Ausilio henter en spiller, Spalletti ikke har sagt god for.

Som jeg kan forstå det, så har vi prøvet at få ham i tre-fire uger, så der er ikke just tale om et rygradskøb - men jeg er da lige så spændt som I andre på, hvad planen er med ham.

I øvrigt er Borja et glimrende køb.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0